Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Verras je Gasten met een Schitterend Welkomstbord voor je Bruiloft!

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

, maar borden die meer leven in de bruiloftsruimte brengen en uw gasten verrassen met een schitterend welkomstbord.

Voorzieningen en Design van onze Welkomstborden

Van onze Welkomstborden zijn de designweergaves adembenemend. Zo zijn de themas verschillend en uniek, waarbij de kleuren die er op afgedrukt staan zo verrassend mogelijk zijn. Daarnaast bieden onze Welkomstborden voor extra voorzieningen zoals verlichting, wat ideaal is voor s avonds bruiloften.

De kwaliteitsmaterialen waaruit onze producten bestaan, kunnen bovendien tegen een stootje, wat voor u bruiloft extra handig is. Deze soort materiaal zorgt er ook voor dat uw Welkomstborden niet gestolen zullen worden, want dit product is moeilijker om te stelen.

Onze Welkomstborden zijn 100% milieuvriendelijk, dus u kunt er zeker van zijn dat geen enkel gezondheidsrisico bij komt.

Verkrijgbaarheid en Prijs

U kunt een Welkomstbord aanschaffen als een los product of als een set met verschillende stuks voor een scherpe prijs.
Onze Welkomstborden zijn verkrijgbaar op onze website, maar ook bij lokale winkels en bij distributeurs die producten van ons leveren.

Onze nieuwste modellen zijn van hoge kwaliteit, en dit hoeft niet duur te zijn. Ook als u opzoek bent naar producten met een lagere prijs, dan bieden wij oplossingen.

Meer Voordelen van het Gebruik van onze Welkomstborden

Onze Welkomstborden zijn makkelijk te vervoeren en bieden razendsnelle installatie. U heeft dus geen extra hulp nodig en u kunt het probleemloos zelf installeren.

Daarnaast kunnen onze Welkomstborden voor meer doeleinden gebruikt worden na de bruiloft. U kunt de borden hergebruiken, zoals binnen andere bruiloften of feesten. Een product dat welke dubbel en ketting kan dienen, dat is waar het bij ons om draait!

Gemakkelijk te Personaliseren

Omdat we weten dat iedere bruiloft anders is, hebben we de mogelijkheid om elk Welkomstbord te personaliseren en aan te passen naar de wensen van de klant. Zo kunt u uw fotos of teksten toevoegen aan het bord.

De personalisering kan gemakkelijk en snel gedaan worden, waardoor u binnen een mum van tijd uw eigen Welkomstbord voor uw bruiloft kunt gebruiken. Bovendien, als klant heeft u ook de mogelijkheid om een bord zo te ontwerpen zoals u het zelf wilt.

Waarom Zou je Kiezen voor Trouwbanners Welkomstborden?

Als u opzoek bent naar een bruiloft Welkomstbord, dan is Trouwbanners de perfecte keuze. Ons bedrijf heeft al meer dan 15 jaar ervaring in Welkomstborden, en onze producten zijn getest en geproefd.

Het grootste voordeel dat u krijgt als klant bij ons bedrijf is het feit dat ons team altijd klaar staat om u te helpen bij elke fase van het designen en het produceren van het bord. U hoeft alleen maar ons te contacteren via de website of per telefoon en wij zullen u helpen met het bestellen, hoe en waar u uw bestellingen kunt plaatsen en hoe u de bestellingen kunt volgen.

Uw Gasten Verrassen met Een Schitterend Welkomstbord

Met onze Welkomstborden kunt u uw gasten een zeer speciale verrassing geven. Het zal niet alleen er goed uit zien, maar het zal ook een gevoel geven van hoe speciaal deze dag voor de bruid en bruidegom is.

Wij helpen u graag met het ontwerpen en produceren van een Welkomstbord dat perfect past bij uw gelegenheid. Of het nu gaat om een kleine of grote bruiloft, ons designen team zorgt ervoor dat uw bord een leven brengen heeft dat uniek is en uw speciale dag symboliseert.

Kortom, met onze producten kunt u uw gasten verrassen met een schitterend Welkomstbord en een sfeer die staat voor een bruiloft om nooit te vergeten.

Veranderingen Of Elementen Toevoegen aan Uw Welkomstborden

Onze Welkomstborden zijn gemakkelijk te veranderen en u kunt toegevoegde elementen aan uw borden toevoegen. Ons team zal u helpen met het proberen om uw borden zo aan te passen dat deze perfect bij uw bruiloft thema passen.

Verder kunnen onze Welkomstbordenzelfs worden gemaakt met dezelfde lettertype als dat van uw trouwkaart als u dit wilt.

Geweldige Kortingen En Aanbiedingen

Van ons bedrijf krijgt u geweldige kortingen en aanbiedingen. Wij hebben een geweldig aanbod voor onze Welkomstborden, en u kunt profiteren van onze voordelen als u meerdere borden bestelt, wat ideaal is als u de hoge kosten van bruiloftrituelen wilt verminderen.

Daarnaast hebben we ook geweldige kortingen voor bulkorders, dus als u opzoek bent naar een goedkope oplossing, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Verras je Gasten met een Schitterend Welkomstbord voor je Bruiloft!
Verras je Gasten met een Schitterend Welkomstbord voor je Bruiloft!
Verras je Gasten met een Schitterend Welkomstbord voor je Bruiloft!

Bekijk alle welkomstborden →

Verras je Gasten met een Schitterend Welkomstbord voor je Bruiloft!