Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Verwarm de Bruiloft met een Fraai Acryl Welkomstbord!

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

. Acryl welkomstborden zijn nu het nieuwe qua materiaal en zijn dan ook een must-have op elke bruiloft! Wanneer jullie een acryl welkomstbord aanschaffen, zal het een echt luxe statement aan jullie bruiloftsfeest toevoegen.

Acryl welkomstborden zijn niet alleen uniek en modern, maar ze zijn ook super gemakkelijk te gebruiken. Ze kunnen worden geïnstalleerd op locaties waar jullie hem nodig hebben en ze nemen geen veel ruimte in beslag. Daarnaast zijn ze ook duurzaam en makkelijk schoon te maken. Plus, het is geweldig om te zien hoe deze glinsterende materialen een extra glinsterend blik aan de dag toevoegen aan de bruiloftszaal.

Acryl welkomstborden zijn vaak ook persoonlijk. Jullie kunnen een naam of zelfs een persoonlijk bericht afdrukken op deze zachte materialen. Ons team helpt jullie bij het maken van een uniek bord dat geschikt is voor jullie specifieke wensen. Folies en zelfs hele doeken kunnen indien nodig worden gebruikt om het bord aan te passen aan de stijl van de bruiloft.

Er zijn verschillende vormen en stijlen waaruit je kunt kiezen voor de Acryl Welkomstborden. Ze zijn allemaal ontworpen om een ​​prachtige aanblik te creëren. Van moderne minimalistische vormen tot klassiek ontworpen ornamenten, je kunt precies dat rendement krijgen dat je zoekt!

Je kunt zelfs een stap verder gaan en een sterrenbeeld of een speciale tekst op het welkomstbord laten bedrukken. Met deze extra touch zullen jullie bruiloftstoegangspassen uniek zijn, net zoals het liefde verhaal tussen jou en je geliefde. Elke gast zal betoverd worden door de magie en het mooie ontwerp. Dus als je op zoek bent naar iets unieks voor jullie speciale dag, kijk dan eens naar onze Acryl Welkomstborden!

We hebben ook slimme designs waarmee je kunt kiezen voor mobiele oplossingen. Deze borden kunnen worden verplaatst naar een andere locatie of stijl in de loop van de avond, zodat jullie bruiloft overal een gezellige sfeer zal uitstralen. Ook zijn al onze borden voorzien van LED-verlichting die de look van het bord verder zal versterken. Met een verlichting van verschillende kleuren kunnen jullie bruiloft nog meer magische tinten krijgen.

Kortom, als je op zoek bent naar een mooi bord dat iedereen op jullie bruiloft zal verstannen, neem dan contact met ons op voor meer informatie over onze Acryl Welkomstborden!

Voordelen van Acryl Welkomstborden

Het gebruik van acryl Welkomstborden heeft verschillende voordelen die zowel praktisch als aantrekkelijk zijn. Ten eerste is het materiaal veel duurzamer dan de traditionele houten welkomstborden. Deze acryl borden gaan veel langer mee, waardoor jullie voor meerdere bruiloften kunnen gebruiken.

Daarnaast is het ook veiliger om het acryl te gebruiken. Het is bovendien ook milieuvriendelijk. Houten borden zijn vaak gemaakt van materialen die de natuur beschadigen. Acryl welkomstborden daarentegen zijn gemaakt van recyclede materialen en hebben geen negatieve invloed op het milieu.

Om een ander voordeel te benoemen, is de duidelijkheid van het bord. Het acryl behoudt de kwaliteit van de tekst goed waardoor het eenvoudig te lezen is. Daarnaast is het materiaal ook niet gevoelig voor vocht of temperatuur, waardoor het gemakkelijk te reinigen is.

Tot slot is het eenvoudig te installeren. U hoeft geen gereedschap of elektriciteit te gebruiken om het bord te installeren. Als je op zoek bent naar een eenvoudige manier om het decor van jullie bruiloft te verbeteren, overweeg dan om acryl welkomstborden te gebruiken.

Soorten Acryl Welkomstborden

Er zijn verschillende soorten Acryl Welkomstborden die u kunt kiezen voor jullie bruiloft. Er zijn ronde, vierkante, rechthoekige, hartvormige, gebogen en geschilderde borden. De geschilderde borden worden meestal gebruikt voor themabruiloften, waar mensen hun naam of een bepaald thema op het bord willen laten drukken.

Daarnaast zijn er ook geschuurde borden beschikbaar. Deze borden hebben een speciale textuur die zorgt voor een extra erfgoed-effect. Dit maakt het een geweldig idee om af te drukken als een soort van locatiekaart. Deze borden zijn ook goed leesbaar dankzij het speciale materiaal dat wordt gebruikt.

Er zijn ook speciale aanbiedingen voor borden met extra functies. Deze functies kunnen worden gebruikt om extra diepte toe te voegen en het bord interessanter te maken. Je kunt bijvoorbeeld een verlichting toevoegen om een warme gloed te geven aan het bord. Verschillende kleuren of ornamenten kunnen ook worden toegevoegd aan het bord om ervoor te zorgen dat het er indrukwekkend uitziet.

De meeste Acryl Welkomstborden worden geleverd met een pakket. Dit pakket bevat alle benodigde onderdelen om het bord te installeren, zoals schroeven, bevestigingsklemmen en onder andere. Bovendien zijn de meeste borden voorzien van een eenvoudig te gebruiken lijmklemmen om de borden aan te sluiten.

Kortom, er zijn veel mogelijkheden als het gaat om het uitzoeken van welkomstborden. Neem de tijd om te kijken naar de verschillende opties en bestel dan het perfecte bord voor jullie bruiloft!

Afbeeldingen en Toebehoren

Er zijn verschillende afbeeldingen die kunnen worden toegevoegd om het Acryl Welkomstbord extra speciaal te maken. Veel mensen kiezen ervoor om er symbolische afbeeldingen op te gebruiken om het verhaal achter jullie liefdevolle band te vertellen. Afbeeldingen die het verhaal vertellen over jullie geschiedenis, bijvoorbeeld een trouwring of twee entwinede harten.

Ook kunnen er andere toebehoren worden toegevoegd, zoals deuren of muurskulpturen. Afhankelijk van het ontwerp van het bord, kun je een aantal kunstwerken aan het bord toevoegen om het verhaal meer onderbouwing te geven. Er zijn ook andere kleine accessoires die kunnen worden toegevoegd, zoals pailletten en ornamenten die de luxe-look kunnen geven aan het bord.

Vergeet ook niet dat er ook andere middelen zijn om het bord aan te passen aan de stijl van jullie bruiloft. Het kan worden bekleed met stoffen, folie of bedrukt met speciale inkten. De materiaaldoeken die worden gebruikt voor de verfraaiing van het bord zullen het ontwerp en de kleuren versterken.

Kortom, er zijn veel dingen die kunnen worden gedaan om jullie Acryl Welkomstbord uit te proberen! Neem contact met ons op om je ideeën door te geven en om te zien wat wij ervoor kunnen doen om ervoor te zorgen dat jullie een uniek bord krijgen dat past bij de themas op jullie bruiloft.

Tips voor het Gebruik van Acryl Welkomstborden

Om optimaal van je Acryl Welkomstbord te genieten, zijn er enkele tips die je in gedachten zou kunnen houden. Ten eerste is het belangrijk dat je de juiste locatie kiest om het bord te plaatsen.
Kies een plek waar het makkelijk is voor iedereen om naar het bord te kunnen kijken, zodat geen enkele gast de tekst mist!

Daarnaast is het ook belangrijk dat je het verlichting voor het bord goed uitzoekt. LED verlichting is een geweldige manier om de look van het bord verder te versterken en ook om de gasten te laten zien wat er wordt geschreven op het bord.

Tot slot, vergeet niet de kwaliteit

Verwarm de Bruiloft met een Fraai Acryl Welkomstbord!
Verwarm de Bruiloft met een Fraai Acryl Welkomstbord!
Verwarm de Bruiloft met een Fraai Acryl Welkomstbord!

Bekijk alle welkomstborden →

Verwarm de Bruiloft met een Fraai Acryl Welkomstbord!