Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Verwarm de Bruiloft met een Welkomstbord!

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

Wat zijn Welkomsborden?

Welkomstborden zijn een stijlvolle en elegante manier om je bruiloftsgasten te verwelkomen! Met een rollup banner hoef je niet langer een ouderwetse, houten verwelkomingsbord te gebruiken. Moderne designs zorgen ervoor dat je gasten zich extra speciaal voelen. Verkies je een klassieke stijl? Geen probleem, er zijn ook traditionele ontwerpen.

Voordeel van Welkomsborden

Een groot voordeel van het gebruik van een Welkomsbord, is dat het een zeer betaalbare manier is om je gasten te verwelkomen. Het is ook eenvoudig te installeren en kan bijna overal worden geplaatst. Of het nu in de huiskamer, op de binnenplaats of in de gang is, je kunt je Welkomsbord altijd overal op laten staan. Bovendien kun je je bord altijd hergebruiken, waardoor je geen geld hoeft te besteden aan dure houten borden.

Hoe kies je een Welkomsbord?

Het kiezen van een Welkomsbord kan een overweldigende taak zijn, maar het kan makkelijker worden als je weet waar je naar moet zoeken. Kies eerst een kleur en ontwerp dat past bij je stijl. Zodra je dit hebt gedaan, kun je op zoek gaan naar een prachtig bord. Je kunt kiezen uit verschillende stijlen, van klassieke bladen tot moderne designs. Bekijk ook welke materialen de banieren bevatten.

Hoe verwarm je de bruiloft met je Welkomsbord?

De beste manier om je gasten te verwelkomen is door een bord aan de ingang van je locatie te plaatsen. Je kunt ook een korte boodschap of groet toevoegen. Dit kan het enthousiasme van je gasten verhogen en de sfeer verbeteren. Vergeet ook niet om lichtere kleuren te gebruiken, ze zullen je bruiloft verlichten en een charme geven.

Verbeter je layout

Je kunt je Welkomsbord ook nog stijlvoller maken door delayout te verfraaien met versieringen, zoals linten of bloemen. Dit is een mooie manier om je gasten een warm welkom te geven. Je kunt ook kleine pakketjes maken met cadeautjes voor je gasten die je aan het bord kunt bevestigen.

Verfrissend gebruik maken van Welkomsborden

Veel bruiloftsgasten zien welkomsborden als een verfrissende manier om hun bruiloft te begroeten. Je kunt je gasten laten weten dat je blij bent dat ze er zijn of zelfs korte notities toevoegen met je dankbetuigingen. Innovatieve ontwerpideeën maken het bord ook uniek.

Maak je Welkomsbord nog persoonlijker

Je kunt je Welkomsbord ook persoonlijker maken door het te personaliseren. Voeg fotos, citaten of kleine versieringen toe. Iedereen houdt van een persoonlijk welkomstbord met een speciale boodschap. Je kunt ook een aangepast bericht toevoegen, zoals Gefeliciteerd, Kim en Ryan.

Voeg een interactieve element toe

Voeg een interactief element toe aan je Welkomsbord om je gasten te vermaken. Je kunt bijvoorbeeld een standaard of bord laten staan waar gasten een boodschap kunnen schrijven, portretten kunnen maken of zelfs een borrel kunnen organiseren. Dit is een leuke manier om interactie tussen de gasten te stimuleren.

Voeg een plaatselijk tintje toe

Het toevoegen van een plaatselijk tintje aan je Welkomsbord is een leuke manier om je gasten te laten weten dat je blij bent dat ze er zijn. Zoek naar lokale producten die je aan het bord kunt toevoegen, zoals lokale bieren of bekende snacks. Als je je gasten op deze manier verwelkomt, zullen ze zich extra speciaal voelen.

Maak je Welkomsbord extra speciaal

Verwarm je bruiloft met een extra speciaal Welkomsbord. Je kunt de boodschap op het bord personificeren met de namen van de bruid en de bruidegom of verhalen delen waarvan je weet dat de gasten het waarderen. Je kunt ook een thema voor je huwelijk aan de Welkomstbord toevoegen.

Stijlvol ontwerp en unieke geschenken

Geef je gasten een gepersonaliseerde ervaring met een stijlvol ontwerp en unieke geschenken. Verfraai het bord met kant en perzikkleuren kralen of voeg kleine notities toe die speciale herinneringen delen. Je kunt ook aanpassingen maken die perfect aansluiten bij je bruiloftsthema.

Ga uniek en origineel en verrassen je gasten

Word creatiever met je Welkomsborden. Je kunt bijvoorbeeld een kleine selfiehoek creëren met kaartjes waarop staat “Neem een selfie met ons!”. Of maak een ronde banner met verlichte bloemen voor een magisch welkom. Ga origineel en verras je gasten. Laat ze zien hoe belangrijk ze voor je zijn.

Verwarm de Bruiloft met een Welkomstbord!
Verwarm de Bruiloft met een Welkomstbord!
Verwarm de Bruiloft met een Welkomstbord!

Bekijk alle welkomstborden →

Verwarm de Bruiloft met een Welkomstbord!