Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Verwen je Bruid en Bruidegom met een Welkomstbord Weddingdeco!

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

. Het maken van een klassiek welkomst bord was vroeger een eeuwenoude traditie maar heeft wat aangepast en geavanceerde. In plaats van te voegen met een grote houten bord zoals vroeger, nu hebben bruiden en bruidegommen de optie om te kopen van een rollup banner.

Met een Welkomstbord Weddingdeco kun je je bruidspaar verwelkomen met duidelijke en visueel aantrekkelijke deur- of namenskakel. Hiermee creëer je een grote betekenis in een grote lucht van kleur en stijl. Bovendien kunnen de rollup banners van Trouwbanners ook in elke kleur worden gepersonaliseerd die wordt aangepast aan het bruiloft thema. Onze welkomstborden hebben de mogelijkheid om iets unieks aan de bruiloft toe te voegen.

Mooi design en goede kwaliteit

Onze welkomstborden zijn ontworpen met mooie designs met liefdevolle teksten die het bruidspaar onvergetelijke verrassingen geven. Het is vervaardigd uit hoogwaardig geweven polyesterblad met anti-scuff coating. Bovendien worden dezelfde afbeeldingen gebruikt voor de verschillende kleuren voor een hoge kwaliteit. Trouwbanners gebruikt ook eco-solvent inkten die geen giftige materialen bevatten. Dit garandeert dat de welkomstborden niet alleen mooi zijn maar ook veilig zijn.

Gepersonaliseerde Producten

Trouwbanners biedt gepersonaliseerd product aan en werkt samen met het bruidspaar om hun uitgebreide portfolio beschikbaar te hebben. Onze ontwerpers zullen samenwerken met het bruidspaar om hun visie tot leven te brengen. Trouwbanners biedt ook een breed scala aan custom design opties die mogelijk gemaakt worden door klantvriendelijke ontwerpers. Dit maakt het mogelijk om een unieke ervaring te maken voor het bruidspaar.

Concurrerende prijs

Trouwbanners biedt welkomstborden en andere bruiloft decoratie producten tegen een concurrerende prijs. We hebben kortingen beschikbaar voor elke klant. Als je meer dan één item koopt dan kun je ook kortingen krijgen. Ons doel is om voortgaand te werken aan een beter ervaring voor onze klanten, door het bieden van een hoge kwaliteitsproducten tegen een betaalbare prijs.

Vrijwel kwaliteitsgarantie

Trouwbanners biedt een vrijwel kwaliteitsgarantie op alle producten. Als je niet tevreden bent met je product dan kan je het terugsturen voor een volledige terugbetaling. We garanderen dat alle producten onberispelijk gemaakt worden voordat ze worden verzonden. Als er toch een defect is dan zullen we het product kosteloos vervangen.

Goede klantenservice

Trouwbanners streven ernaar om een goede klantenservice te bieden. Onze klanten krijgen altijd de beste service met de hoogste kwaliteit. Ons team staat altijd klaar om te luisteren naar suggesties en problemen. Ons oog op detail, eerlijk en transparant gedrag staat garant voor een probleemloze en plezierige klingervaring.

Gratis bezorging

Trouwbanners biedt gratis bezorging bij alle producten. Als je een product koopt bij ons dan zullen wij het binnen 48u bezorgen. Zodra het product is verstuurd dan ontvang je een bevestigingsmail. We zullen ervoor zorgen dat je producten veilig bij je thuis aankomen.

Verwen je Bruid en Bruidegom met een Welkomstbord Weddingdeco

Verwen je bruid en bruidegom met een unieke, gepersonaliseerde en prachtige Welkomstbord Weddingdeco tegen een betaalbare prijs. Onze borden zijn vervaardigd uit duurzame, milieuvriendelijke materialen en chemicaliën. Ons klantvriendelijke team staat klaar om suggesties en vragen te beantwoorden en hebben altijd een oog op detail. Daarnaast bieden wij ook gratis bezorging. Wij zorgen ervoor dat je producten veilig bij je thuis aankomt. Koop nu je Welkomstbord Weddingdeco bij Trouwbanners en geniet van onze geweldige producten. Wat denk je ervan? Waar wacht je nog op?

Verwen je Bruid en Bruidegom met een Welkomstbord Weddingdeco!
Verwen je Bruid en Bruidegom met een Welkomstbord Weddingdeco!
Verwen je Bruid en Bruidegom met een Welkomstbord Weddingdeco!

Bekijk alle welkomstborden →

Verwen je Bruid en Bruidegom met een Welkomstbord Weddingdeco!