Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Waarom heb jij een Standaard Welkomstbord nodig?

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

of iets anders.

Waarom een staard Welkomstbord

Standaard welkomstborden bieden een unieke en professionele aanpak bij het begroeten van binnenkomende gasten. Met een kristalheldere uitstraling en een veelzijdig design, kunnen de borden een uniek statement maken dat het verschil maakt. Met een mooi ontworpen en full-color welkomstbord, kun je een duurzame, impactvolle eerste indruk maken die een blijvend silhouet zal creëren.

Voordelen van een welkomstbord

Als u gasten verwacht, is het een goed idee om een welkomstbord te gebruiken. Deze borden zijn eenvoudig in gebruik en zorgen ervoor dat gasten precies weten waar ze naartoe moeten, op welke locatie of in welk pand ze zich bevinden. Bovendien helpen de welkomstborden je bedrijf uit te dragen en aantrekkelijk te maken voor het oog. Met onze bruiloftborden heb je de kans om je identiteit in de schijnwerpers te zetten met een uniek bord dat jouw boodschap krachtig overbrengt.

Materiaal en stevigheid

Bij Trouwbanners gaan wij gebruik maken van premium materiaal waardoor het roll-up welkomstbord van hoge kwaliteit en duurzaamheid is. Onze borden zijn gemaakt van stevig aluminium dat bestand is tegen schade zoals wind en regen. De ingebouwde mechanismen zorgen ervoor dat het bord moeiteloos uit- en inklapbaar is. Daarom zijn onze welkomstborden afgestemd op verschillende omstandigheden, van beurzen en vakbeurzen, tot buitengebruik en gebruik bij speciale gelegenheden.

Waarom Trouwbanners?

Trouwbanners biedt een verscheidenheid aan kleuren, afmetingen en stijlen, volgens uw eigen behoeften en voorkeuren. Verschillende design opties maken het mogelijk om een welkomstbord te ontwerpen dat past bij de visuele identiteit van uw bedrijf. Bovendien is ons standaard welkomstbord tegen een redelijke prijs verkrijgbaar, dus u heeft het perfecte welkomstbord voor uw bedrijf zonder dat u het bankrekening hoeft te breken.

Gebruik van eenvoudige opstellingen

Ons standaard welkomstbord kan eenvoudig worden opgezet en neergezet, zowel binnen als buiten. Het is licht van gewicht en kan eenvoudig op de rug van uw middelgrote auto worden gedragen, waardoor het ideaal is voor het vervoer. Bovendien heeft het welkomstbord een kantelbare veer-achtige poot waardoor het bord wordt beschermd tegen wind om te voorkomen dat het omstuikt. Trouwbanners is ook volledig klantgericht, dus als u vragen of speciale verzoeken heeft voor het opstellen en afwerken van de borden, kunt u altijd bij ons terecht.

Gepersonaliseerde bedrukking

Onze standaard welkomstborden worden gepersonaliseerd met uw logo, naam en zelfs ontworpen met de kleuren van uw bedrijf. We gebruiken hoogwaardige inkt om de kleuren helder en levensgroot te laten verschijnen. U kunt ook een uniek decoratief randontwerp kiezen, zodat uw bord er prachtig uitziet.

Voorbeelden van Trouwbanners

Trouwbanners heeft een breed scala aan welkomstborden die u kunt gebruiken voor uw bruiloft of andere speciale gelegenheden. Onze borden zijn ontworpen om esthetisch te zijn, dus we zullen ervoor zorgen dat uw welkomstbord er net zo mooi uitziet als uw handtekening. De gepersonaliseerde banners bieden de perfecte manier om een duurzaam statement te maken waar gasten enthousiast over zullen zijn.

Gebruik van kleuropties

Trouwbanners biedt verschillende kleuropties die u kunt gebruiken om uw logo en bedrijfsnaam uit te lichten. U kunt uw eigen kleurcombinaties kiezen om een uniek, uitnodigend en herkenbaar uiterlijk aan uw Welkomstbord te geven. We hebben ook meerdere materialen waaruit u kunt kiezen, waardoor u precies kunt krijgen wat u nodig heeft.

Gebruik van achtergrondafbeeldingen

Trouwbanners maakt gebruik van achtergrondafbeeldingen voor welkomstborden. U kunt uw eigen afbeelding of foto aanbieden, of u kunt uit onze collectie kiezen. Er zijn tal van opties die u kunt kiezen, met verschillende stijlen en ontwerpen. De afbeeldingen kunnen worden samengevoegd om een ​​ongeëvenaarde achtergrond te creëren waar gasten versteld van staan.

Waarom heb jij een Standaard Welkomstbord nodig?
Waarom heb jij een Standaard Welkomstbord nodig?
Waarom heb jij een Standaard Welkomstbord nodig?

Bekijk alle welkomstborden →

Waarom heb jij een Standaard Welkomstbord nodig?