Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Welke Tradities Behoren bij jouw Bruiloft?

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

Zo kunt u een echt prachtige toevoeging aan uw bruiloft maken.

Stijl

Met betrekking tot welkomstborden, is het stijl en smaak van uw bruiloft een belangrijk onderdeel. Kies een stijl die uw bruiloftthema weerspiegelt en kies een ontwerp dat past binnen de kleuren en elementen van uw decor. Schakel uw partners en familie in bij het helpen kiezen van de stijl. Verzamel inspiratie uit de media en locaties om een duidelijke smaak voor uw bruiloft te krijgen.

Vormen

Naast de stijl van het welkomstbord, moet u ook nadenken over de vorm. Kies een eenvoudige, geruite vorm als uw stijl eenvoud en elegantie omhelst. Een meer klassieke stijl kan worden weerspiegeld in een kruisbeeldvorm. En een traditionele stijl past bij een rollup banner, waardoor de bruiloft een klassieke twist krijgt.

Berichten

De berichten op welkomstborden geven je bruiloft een persoonlijke touch. Kies een traditionele boodschap zoals een liefdevol welkomstelegram, spreuk of een familieveelpleger. Of geef het een moderne twist met een leuke of grappige boodschap. Leuke boodschappen zullen de bruiloft nog leuker maken en kunnen tevens een leuke herinnering aan de dag voor jaren zijn.

Locatie

Voor uw welkomstbord moet u ook nadenken over de locatie. Het bord moet duidelijk zichtbaar zijn en kunnen worden gezien als gasten het huwelijksfeest binnenlopen. Hang binnen of buiten, hoog of laag, in de hal, de voordeur, bij de receptie? Laat het aan u over.

Kleuren

Als het aankomt op de kleuren van het welkomstbord, weet u wat precies bij uw bruiloftthema past. Kies enkele kleuren die op het thema zijn geïnspireerd. Vermijd kleuren die te druk zijn of die afleiden van de rest van het decor. Uw kleuren kunnen worden gebruikt in complementaire combinaties of om juist contrastende accents toe te voegen.

Tonen

De taal van het welkomstbord moet ook passen bij uw stijl. Maak de afbeelding interessant en emotioneel met een quote, spreuk of bijbeltekst. Kies voor degene die geschikt is voor de verstaanbaarheid en geschikt is voor uw thema. Vermijd taal die te direct is of het gevoel van verering vermijdt.

Organiseren

Het laatste wat u nog moet doen, is het organiseren van het welkomstbord. Kies voor een kant-en-klaar welkomstbord of maak het zelf. Dit kan een perfecte taak zijn om een persoonlijk cadeau voor je lief te maken. Natuurlijk kunt u ook besluiten om een rollup banner te bestellen met uw eigen welkomstmotto.

Uitdrukking

Als u op zoek bent naar meer unieke manieren om de stijl van uw bruiloft te verfraaien, kunt u kijken naar welkomstborden met uw persoonlijke boodschap. Of wat dacht je van versieringen aan de zijkanten van de borden met bloemen, kleurenrijke stoffen of kleine decoratieve voorwerpen? Deze toevoegingen zullen de gasten verwelkomen met een symbolische, vriendelijke naar uitdrukking.

Verbazingwekkend

Neem je bruiloftserremonie naar een hoger niveau met een prachtig welkomstbord. Kies met zorg het ontwerp, de stijl, de kleuren, de berichten en vooral de locatie om de gasten te verwelkomen. Voeg dan extra decoraties toe aan het welkomstbord om de ceremonie extreem verbazend en persoonlijk te maken.

Placement

Het plaatsen van welkomstborden op de juiste locatie zal de gasten de richting geven en ervoor zorgen dat ze begrijpen waar ze naartoe moeten gaan. Hang verschillende borden op bijzondere plaatsen aan elke kant van de ceremonieruimte om gasten te voeden en naar hun plaatsen te loodsen. Of plaats het welkomstbord bij de receptie om de gasten te verwarmen met gevoelens van warmte en welkomheid.

Doel

Het doel van welkomstborden is geweldig, en dat is om de gasten te verwelkomen op een grandoise, tijdloze manier. Kies voor welkomstborden van hoge kwaliteit en laat er zorgvuldig een op maat gemaakt ontwerp op aanbrengen. Met een rollup banner hoeven gasten de locatie en de locatie van hun plaats niet meer te zoeken. Ze zullen worden begroet met een prachtig welkomstbord dat perfect past bij de stijl van de bruiloft.

Welke Tradities Behoren bij jouw Bruiloft?
Welke Tradities Behoren bij jouw Bruiloft?
Welke Tradities Behoren bij jouw Bruiloft?

Bekijk alle welkomstborden →

Welke Tradities Behoren bij jouw Bruiloft?