Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Welkom Bij Jouw Ezel Wacht Een Heerlijke Verassing Met Dit Welkomstbord!

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

, maar een rollup banner.

Wat is een rollup banner?

Een rollup banner is een vervanging van het traditionele houten welkomstbord. Het bestaat uit een frame dat zichzelf uitrolt, wat het gemakkelijk opzetten en terug ophalen van een rollup banner. Het bevat ook een full color druk. Met deze druk kun je zelf kiezen wat je op je banner wilt plaatsen door middel van een afbeelding, tekst en logos.

Voordelen van een rollup banner

Een rollup banner is heel prettig in gebruik. Het is ook gemakkelijk mee te nemen naar verschillende plaatsen of evenementen. Net als het houten welkomstbord, geeft het zon unieke en visueel aantrekkelijke uitstraling.

Column verlichting zorgt ervoor dat je banner zichtbaar is in moeilijke lichtomstandigheden. Een ander voordeel van rollup banners is dat het gemakkelijk op te bergen is. Als het klaar is met gebruiken, kun je het gewoon weer oprollen en het opbergen.

Waarom Trouwbanners

Trouwbanners heeft een goede reputatie, en dat komt door de lage prijs, hoge kwaliteit en uitstekende service. Wij bieden onze klanten ook de mogelijkheid om banners te personaliseren met hun eigen ontwerpen, logos, teksten en afbeeldingen. Een klant zal zijn of haar unieke individuele stijl kunnen uitdrukken met de rollup banners bij ons.

Als je meerdere banners besteld, bieden wij je ook korting op je bestelling. Zo kun je aanzienlijk besparen en toch krijg je de beste banners.

Bestel je rollup banner bij Trouwbanners

Stap 1: Kies het formaat, kleur en materialen voor jouw rollup banner.

Stap 2: Ontwerp de layout en upload je ontwerp naar het ontwerpprogramma.

Stap 3: Bestel de rollup banner én betaal de bestelling.

Stap 4: Wacht op je rollup banner dat naar je toe gestuurd zal worden.

Met de rollup banners van Trouwbanners word je welkomstbord perfect gemaakt!

Met welkomstbord complimeteer je de bestaande inrichting

Met een welkomstbord krijgt je pand een hele andere uitstraling. Door de banner kan je een unieke sfeer creëren in je pand. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, dessins en maten.

Een ander voordeel is dat je de banner herhaaldelijk kunt gebruiken. Je kunt dus profiteren van de lagere prijs. Bij Trouwbanners kun je verschillende type banners bestellen, waardoor de banner past bij de verlichting en andere inrichting.

Uitstraling van kwaliteit

Je kunt met je rollup banner uitstralen dat je echt graag je pand wil presenteren. Door middel van een kleurrijke banner kun je je gasten laten weten dat je echt waarde hecht aan hun aanwezigheid in je pand.

Ook kun je een welkomstbord verrijken naar een drie-dimensioneel object. Hierbij kun je denken aan een achtergrond, balken en objecten zoals vazen en potplanten. Al deze objecten vullen je rollup banner aan met meer details.

Presenteer jouw welkomstbord

Kies voor een verlichting die past bij je welkomstbord. Als je voor een rustige achtergrond kiest, kun je kiezen voor een verlichting die wat warmer is. Hiermee krijgt je pand een charmante en aangename sfeer. Haal het maximale uit elke ruimte door je rollup banner te verlichten.

Vervolgens kun je bepalen hoe je je banner gaat presenteren. Zet het op een displaypad met een statief en plaats het in de ruimte. Je kunt het ook ophangen met een hangslot of zelfs het vastmaken met een brede band.

Kies een plek waar iedereen je welkomstbord kan zien en wees trots op het resultaat. Jouw ezel verdient het om presentabel te zijn en met jouw welkomstbord kan het. Welkom bij Trouwbanners!

Welkom Bij Jouw Ezel Wacht Een Heerlijke Verassing Met Dit Welkomstbord!
Welkom Bij Jouw Ezel Wacht Een Heerlijke Verassing Met Dit Welkomstbord!
Welkom Bij Jouw Ezel Wacht Een Heerlijke Verassing Met Dit Welkomstbord!

Bekijk alle welkomstborden →

Welkom Bij Jouw Ezel Wacht Een Heerlijke Verassing Met Dit Welkomstbord!