Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Welkom op de Glamoureuze Bruiloft – Ontdek het Welkom Bord!

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

. Vandaag de dag is het meer glamoureus en niet alleen een houten bord met een kledingstuk. Wat kun je verwachten voor je bruiloft als je een Welkom Bord bestelt?

Krijg een Voorsprong

We verkopen unieke welkomstborden die je geen stap achter de concurrentie laten. Laat je gasten zien hoeveel gastvrijheid en competentie je aan de dag legt. Probeer de bezoekers te verwelkomen en laten we welkom voelen. Welkom Borden zijn onmisbaar voor je bruiloft omdat ze een glamoureuze uitstraling geven en laten zien dat je de stijl hebt die je gasten willen zien. Maar het is belangrijk om een welkom bord dat past bij je thema te kiezen.

Welke Opties hebben?

We hebben verschillende stijlen en opties om uit te kiezen. Daarnaast hebben we ook een aantal aangepaste opties waarmee je kun je een uniek welkom bord creëren. We hebben een breed scala aan stijlen en materiaal en hulpmiddelen waarmee je jouw persoonlijkheid kan uiten. Je kunt kiezen voor vormen als een hart, een cirkel of simpelweg een rechthoek. Je kunt ook verschillende kleuren en lettertypen kiezen.

Verkrijg het Perfecte Uiterlijk

Wil je zeker zijn dat je welkom bord dat perfect past bij je bruiloft? Wij bieden aangepaste opties zoals het toevoegen van teksten en afbeeldingen in verschillende grootte en kleuren. Deze opties kunnen worden gecombineerd om een magisch uiterlijk te creëren.

Unieke Uitstraling

Elke bruiloft is anders en elk welkom bord moet uniek zijn. Met onze aangepaste opties en materiaal kun je een ontwerp creëren dat bij je bruiloft past. Kies ervoor om je favoriete tekst of afbeelding toe te voegen. Met de verschillende tinten en tekststijlen kun je een perfect uiterlijk maken dat er bij je thema en stijl past.

Kies voor de Perfecte Grootte

Of je nu een klein bord nodig hebt om je deur mee te versieren of een opvallend groot welkom bord wilt, wij hebben wat je zoekt! We bieden een breed scala aan verschillende formaten, waaronder kleine borden voor tafels of grotere borden voor de voordeur.

De Beste Kwaliteit

Alle welkom borden die we verkopen zijn van de beste kwaliteit en met de beste materialen. We maken altijd gebruik van UV- en waterbestendig materialen die je jarenlang kunt gebruiken. Daarnaast zijn de kleuren helder en duurzaam om er zeker van te zijn dat je welkom bord er net zo goed uitziet als de eerste dag.

Voor elke Bruiloft

Waar je ook naar op zoek bent, we hebben het in ons assortiment. Of je nu gaat voor een modern, klassiek, elegant of simpel ontwerp, wij hebben wat je zoekt. Geniet van een aantal voordelen wanneer je kiest voor onze welkom borden. Creëer een uniek en magisch bord en laat je gasten stralen wanneer ze arriveren. Of je bruiloft nu binnen of buiten plaatsvindt, we hebben de perfecte welkom borden voor een magische dag!

Stijlvol Design

Als je op zoek bent naar een stijlvol design, dan hebben we wat je zoekt. We hebben een scala aan klassieke en moderne ontwerpen die zeker perfect zullen passen bij je bruiloft en stijl. Wij gebruiken allerlei materialen in verschillende stijlen en tinten waaruit je kunt kiezen. Kies voor een bord met een mooi lettertype dat bij je thema past en dat je gasten onmiddellijk zullen verrassen.

Overweeg een Combinatie

Je kunt ook kiezen voor een combinatie van verschillende stijlen. We bieden veel opties om het aantal stijlen te combineren en stijlen te creëren die je helemaal zelf kunt bedenken. Maak een bord dat past bij jouw bruiloft, of je nu gaat voor een klassiek of modern look. Ga voor een bord met delicate bloemen om een romantische sfeer te creëren of een bord met een minimalistische touch voor een luxueuzer ontwerp.

Welkom op de Glamoureuze Bruiloft – Ontdek het Welkom Bord!
Welkom op de Glamoureuze Bruiloft – Ontdek het Welkom Bord!
Welkom op de Glamoureuze Bruiloft – Ontdek het Welkom Bord!

Bekijk alle welkomstborden →

Welkom op de Glamoureuze Bruiloft – Ontdek het Welkom Bord!