Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Welkomstbord Bruiloft Perfect Afmeten: Hoe Doe Je Dat?

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

en hebben deze vervangen door vinyl en plastiek welkomstborden die op rollen kunnen worden opgerold Hoewel een rollup banner bij uitstek een handige manier is om uw welkomstbord af te meten, is het misschien wel net zo belangrijk om precies te weten hoe u het op de juiste plaats met de juiste afmetingen kunt plaatsen.

Hoe het Welkomstbord af te meten?

Als u van plan bent een welkomstbord te kopen, is het belangrijk om te weten dat de juiste afmetingen ervoor zorgen dat het bord voor uw evenement perfect passend is. Om dit te bereiken, moet u vertrouwd zijn met de verschillende maten van de welkomstborden. Bij Trouwbanners gebruiken we enkel plastiek en vinyl welkomstborden van 3 cm dik om het evenement te verrijken. De brede steunbalken hebben de volgende afmetingen: 2 meter gelijk aan 24 cm breed en 2,5 meter gelijk aan 30 cm breed.

Waar moet je beginnen?

Na uw keuze gemaakt te hebben, is het eerst belangrijk om te weten hoe u een welkomstbord perfect kunt afmeten. Als eerste maat dient u de exacte breedte van het bord te meten. Hiervoor maakt u gebruik van de breedte van het bord zoals vermeld op de site. Daarnaast moet u precies bepalen waar het maximale bereik van het bord zou moeten zijn. U kunt, als u besluit om meer afstand tussen de posten te laten, de afstand tussen deze twee meetpunten makkelijker bepalen.

Hoe kun je het nauwkeurig meten?

Het volgende dat u moet doen is uw exacte afmetingen van het bord nauwkeurig te meten, dit kan op meerdere manieren. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het bord op de grond te plaatsen en de breedte te meten met behulp van een meetlint. U kunt ook ervoor kiezen om het bord in een verticale positie te hangen en met hetzelfde meetlint de maximaal bereikbare hoogte van het bord te meten.

Hoe ziet de opstelling eruit?

U kunt er ook voor kiezen om een plaatje van de locatie te maken met behulp van markeringen om deze aan te geven. Als u aan de toekomstige locatie gaat staan en richt uw aandacht naar rechts en vervolgens naar links, kunt u gemakkelijk elke hoek en breedte van het welkomstbord bepalen. De meest optimale locatie voor het bord is het midden van het gebouw.

Hoe kan je het Welkomstbord nauwkeurig uitrekken?

Wanneer je de exacte afmetingen hebt vastgesteld, moet het bord uitgerold worden. Het rollen van het welkomstbord is niet moeilijk, maar het is belangrijk om het proces volledig te begrijpen. Om dit te doen, pak je eenvoudig de vergrendelingssteekschroeven aan de achterkant van de posten, trek je het welkomstbord voorzichtig uit en plaats je het op de voorziene plaats. Pas als het bord op de juiste afmetingen is uitgerold, plaats je het in de posten.

Hoe verkoop je een Welkomstbord?

Als u klaar bent met het afmeten en uitrollen van het welkomstbord, is het tijd om de verkoop te starten. U kunt starten met het verschaffen van informatie over hoe de klanten hun evenementen kunnen verrijken met een welkomstbord. Verder moet u de klant helpen om naar een welkomstbordpost te zoeken die bij hun evenement past. De klantadviseurs van Trouwwebsiters staan klaar om meer dan alleen advies te geven bij het kiezen van het bordpost.

Waarom is het belangrijk een Welkomstbord perfect af te meten?

Het is belangrijk om op de juiste afmetingen te letten, omdat elke evenement anders is. Als de afmetingen te lang of te breed zijn, is het bord mogelijk niet geschikt voor de locatie. Bovendien kunnen rode lijnen verschijnen in het midden als het bord te smal is. Een welkomstbord dat op de juiste afmetingen is gemonteerd, zal zorgen voor een visueel aantrekkelijk resultaat waar zowel gasten als gastheren van zullen genieten.

Kun je het Welkomstbord zelf afmeten?

U kunt het welkomstbord eenvoudig zelf afmeten door de breedte van het bord en de maximale afmeting tussen de posten te meten. In sommige gevallen is het ook raadzaam om extra afmetingen te gebruiken zoals in de hoogte. Als je deze afmetingen goed aanneemt, heb je een mooi en geschikt welkomstbord.

Hoe te voldoen aan aanvullende vereisten?

In sommige gevallen kunnen klanten met verschillende soorten aanvullende vereisten zoals herhaalde tekst, logos of afbeeldingen komen. Als deze op het welkomstbord worden aangebracht, moeten de exacte afmetingen correct worden bepaald. Om de juiste afmetingen aan te houden, kunt u de randen afmeten, de afmetingen van het logo of de afbeelding bepalen of een schaal gebruiken om de afbeelding te begrenzen.

Wat is de laatste stap?

De laatste stap voor het meten van het welkomstbord is het plaatsen van de posten. U moet ervoor zorgen dat de posten op de juiste afstanden van elkaar staan. U kunt de breedte van het bord de posten als uitgangspunt nemen, afhankelijk van hoe de klant het wil. Er zijn ook speciale montagehardware beschikbaar als u er meer installatie-accessoires nodig heeft voor de installatie.

Welkomstbord Bruiloft Perfect Afmeten: Hoe Doe Je Dat?
Welkomstbord Bruiloft Perfect Afmeten: Hoe Doe Je Dat?
Welkomstbord Bruiloft Perfect Afmeten: Hoe Doe Je Dat?

Bekijk alle welkomstborden →

Welkomstbord Bruiloft Perfect Afmeten: Hoe Doe Je Dat?