Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Welkomstbord voor bedrijf

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

Een welkomstbord voor je bedrijf is in meerdere opzichten aan te raden.

Zo’n bord laat zien waar je bedrijf voor staat, wat de uitstraling van je bedrijf is en het zorgt voor een professionele look. En als ondernemer wil je natuurlijk het liefst zo professioneel en betrouwbaar mogelijk overkomen. Daarnaast wil je als ondernemer natuurlijk ook je bedrijf promoten. Promoten kun je op verschillende manieren doen, maar gebruik hiervoor ook zeker een welkomstbord voor bedrijf. Zo’n welkomstbord kun je namelijk niet alleen bij de entree van je bedrijfsruimte zetten, maar je kunt hem ook voor andere doeleinden gebruiken.

Gemakkelijk mee te nemen

Iedere ondernemer doet het liefst waar hij of zij goed in is. Voor de ene ondernemer is dit het maken van bruidsfoto’s en voor de andere ondernemer is dit het schilderen en behangen van woningen. Echter maakt het niet uit wat voor ondernemer je bent. Een welkomstbord voor bedrijf is altijd handig om te hebben. Misschien bezoek je regelmatig een beurs, sta je met een kraampje op braderieën of ben je regelmatig aanwezig op shows. Door te kiezen voor een welkomstbord is het voor iedereen die aanwezig is duidelijk waar jij voor staat en wat jouw bedrijf precies doet. Je kunt als ondernemer natuurlijk ook zelf achter een kraampje, stand of tafel gaan staan, maar door er alleen maar te gaan staan kom je er niet.

Wanneer je op zoek bent naar een welkomstbord voor je bedrijf en hierbij een banner op maat laat maken, weet je zeker dat je het juiste bord tot je beschikking hebt. Zo’n banner biedt je namelijk verschillende voordelen. Zo kun je een banner eenvoudig meenemen. BInnen een aantal seconden heb je de banner neergezet of weer opgerold. En dit dankzij de handige standaard en de beschermhoes die standaard bij een banner geleverd worden.

Verschillende afmetingen

Het welkomstbord voor bedrijf wat je in ons assortiment vindt heeft standaard een afmeting van 2 meter x 85 centimeter. Echter is een bord met een afmeting van 2 meter x 1 meter ook mogelijk. Voor een grotere banner betaal je natuurlijk wel een kleine meerprijs. Wanneer je een kijkje neemt op onze website zie je dat je bij ons al een welkomstbord voor je bedrijf kunt kopen vanaf €59,-. Deze prijs in inclusief btw en wanneer je ondernemer bent krijg je deze btw terug. Een welkomstbord voor je bedrijf is dus beslist een goede investering.

Welkomstbord voor bedrijf samenstellen

Wanneer je op zoek bent naar een welkomstbord voor je bedrijf kun je deze heel gemakkelijk online samenstellen. Je kunt kiezen uit borden die al voorzien zijn van een bepaald thema, maar je kunt ook kiezen om je bord geheel naar wens te personaliseren. Bijvoorbeeld met het logo van je bedrijf, je bedrijfsnaam en je bedrijfsgegevens. Ook kan het leuk zijn om hier een leuke foto aan toe te voegen. Bijvoorbeeld van jou als ondernemer en je eventuele werknemers, of van je bedrijf, of van een bijzondere opdracht die je hebt uit mogen voeren.

Wanneer je ervoor kiest om het welkomstbord voor je bedrijf te personaliseren met foto’s is het belangrijk dat er rekening mee houdt dat deze foto’s ten minste 100 pixels bevatten. Ook mag het bestand van de foto’s niet groter zijn dan 6 MB. Wanneer je aan de slag gaat met het ontwerpen van je welkomstbord staat ons ontwerpteam graag voor je klaar om je te helpen wanneer je er niet uitkomt.

Iedere banner wordt door het ontwerpteam gecontroleerd zodat je straks verzekerd bent van een prachtig mooi welkomstbord. Er zal geen sprake zijn van verlopen tekst of wazige foto’s. Wanneer je vandaag aan de slag gaat met het ontwerpen van het welkomstbord voor je bedrijf heb je hem in de meeste gevallen morgen al in huis.

Een banner voor andere doeleinden

Naast dat een banner geschikt is als welkomstbord voor je bedrijf, is zo’n banner natuurlijk ook geschikt voor andere doeleinden. Denk aan een welkomstbord voor een verjaardag, aan een welkomstbord voor een babyshower of aan een welkomstbord voor een bruiloft. Met een banner kun je echt alle kanten op. Eigenlijk is de banner de vervanger van het traditionele houten welkomstbord. Zo’n bord is natuurlijk ook leuk, maar vaak groot, moeilijk mee te nemen, en wanneer je hem voor zakelijke doeleinden wilt gebruiken niet erg professioneel.

Vandaag de dag hoeft een welkomstbord niet veel plaats meer in te nemen. Wanneer je het welkomstbord voor je bedrijf even niet meer nodig hebt, kun je de banner zo opbergen in een kast zonder dat dit een doorn in het oog hoeft te zijn. Ook neemt zo’n banner niet veel plaats in beslag waardoor je dus meer dan voldoende ruimte overhoudt voor je andere spullen.

Verzenden en bezorgen

We kunnen ons maar al te goed voorstellen dat je het belangrijk vindt om het welkomstbord voor je bedrijf bij een erkend bedrijf te bestellen. Wanneer je dit bij ons doet ben je hiervan verzekerd. Wanneer je de banner besteld krijg je van ons een Track en Trace code op het moment dat de banner verzonden is. Zo kun je precies in de gaten houden wanneer de banner bij jou wordt afgeleverd. Wel zo fijn zodat je niet middenin een zakelijk gesprek zit.

Ook krijg je van ons per mail de factuur toegestuurd. Hier staan uiteraard ook de BTW op vermeld zodat je deze alleen nog maar door hoeft te sturen naar je boekhouder. Wij bieden je graag een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en een zeer goede service. Heb je vragen of wil je weten wat de mogelijkheden met betrekking tot een welkomstbord voor je bedrijf zijn? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons zowel telefonisch bereiken of via whatsapp.

Welkomstbord voor bedrijf
Welkomstbord voor bedrijf
Welkomstbord voor bedrijf

Bekijk alle welkomstborden →

Welkomstbord voor bedrijf