Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Welkomstbord voor je Kat: Verras je Huisdier met een Leuk Welkomstcadeau!

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

bij bruiloften.

Inspiratie voor een Welkomstbord voor je Kat

Wil je je kat leuk verrassen met een mooi welkomstcadeau? Wat dacht je van een uniek en stijlvol speeltje? Trouwbanners heeft een enorm assortiment aan fantasierijke modellen. Onze katteverwennerij begint bij een kunstig ontworpen, handgemaakt Welkomstbord voor je Kat.

Neem de tijd en bekijk ons assortiment Welkomstborden voor je Kat. Of je nu op zoek bent naar een kunstig ontworpen, handgemaakt bord met snoepjes en cadeautjes, of dat je juist iets stijlvols zoekt in bruin, zwart of wit, bij ons vind je wat je zoekt. Van een simpel, maar elegant bord tot een uitzonderlijk ontwerp met klaar om te knutselen stukken erbij.

Maak het speciaal

Met een Welkomstbord voor je Kat kun je je liefste huisdier een leuk verrassing geven. Geef je kat een mooie glimlach één keer je thuiskomt. Deze borden zijn perfect om je huisdier mee te verwelkomen en je kat te laten weten dat je van hem of haar houdt.

Laat je cat een speciale gebeurtenis met een bijzondere Welkomstbord meemaken. Hang de verwennerij in je voortuin of slaapkamer en zorg voor een geweldige sfeer. En geef je kat tussendoor nog wat extra aandacht en knuffels. Dankzij de moderne materialen heb je keuze uit weerbestendige, lichtgewicht borden en stijlvolle ophangsystemen.

Je kunt er ook voor kiezen om een uniek kadootje samen te stellen en je kat te verrassen. Verras je kat met een speciaal bord waar je verschillende met gekleurd papier afgedekte doosjes met lekkernijen of een speels kunstwerk aan kunt vastmaken. Of plak een reeks kaartjes met liefdesboodschappen op je Welkomstbord voor je kat, zodat je liefste huisdier ze niet zal vergeten als je weer eens weg bent.

Versier je Welkomstbord

Pak het Welkomstbord voor je kat een paar weken van te voren uit de verpakking om het mee te versieren. Begin met het bloemen, speeltjes of tassen met eten of cadeautjes vast te hangen op de achterkant. Plak er vervolgens linten, gekleurd papier en naamkaartjes op. Ook kun je eventueel verschillende kaartjes met liefdesboodschappen toevoegen. Als je klaar bent, laat je kat eens zien wat je hebt gedaan.

Je hoeft echt niet al het werk zelf te doen. Je kunt ook verschillende kleuren linten aan het Welkomstbord hangen en vervolgens heerlijke hapjes, speelgoed of cadeautjes toe voegen. Je kat zal zich verbazen als hij of zij de verzameling cadeautjes voor de eerste keer ziet!

Geef een duurzaam welkomstcadeau

Als je een uniek Welkomstbord voor je Kat wil geven, dan zou je eens kunnen kijken naar Trouwbanners. Ze hebben een reeks stijlvolle borden waar je kat blij van wordt. Kies voor een levendige en duurzame borden gemaakt van fel gekleurde plastic materialen.

Dit zal je kat zeker verrassen. Bedenk een origineel thema, kies de perfecte kleuren en stel je eigen Welkomstbord voor je Kat samen, of kies een van de voorgestelde ontwerpen en laat je kat zien hoeveel je van hem of haar houdt. Als je hebt gekozen voor een handgemaakt bord, kun je er zelfs voor zorgen dat het voorzien is van een unieke persoonlijke boodschap.

Geef een persoonlijk cadeau

Een Welkomstbord voor je Kat geeft je kat een grote glimlach op zijn of haar gezicht. Bovendien maak je je kat gelukkig maar weet je ook zeker dat het welkomstcadeau uniek en origineel is. Verras je kat met cadeautjes die je ook nog kunt personaliseren met een unieke boodschap.

De borden die Trouwbanners verkoopt, hebben een gelakte verf op waterbasis. Hierdoor zorg je dat je kat geen chemische stoffen binnenkrijgt. Zo krijgt jouw kat een stijlvolle, unieke en emotionele verwelkoming naar huis.

Laat je kat nooit meer alleen

Een Welkomstbord voor je Kat is een leuk en uniek cadeau voor je huisdier. Verras je kat met een stijlvol bord en geef hem of haar een unieke en persoonlijke verwelkoming. Hang je bord bij de voordeur of in slaapkamer zodat je kat je altijd kan begroeten wanneer je thuiskomt. Trouwbanners heeft een groot assortiment aan stijlvolle welkomstborden, zodat je kat elke dag als een koning verwelkomd wordt.

Welkomstbord voor je Kat: Verras je Huisdier met een Leuk Welkomstcadeau!
Welkomstbord voor je Kat: Verras je Huisdier met een Leuk Welkomstcadeau!
Welkomstbord voor je Kat: Verras je Huisdier met een Leuk Welkomstcadeau!

Bekijk alle welkomstborden →

Welkomstbord voor je Kat: Verras je Huisdier met een Leuk Welkomstcadeau!