Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Zelf een Welkomstbord Creëren: In 3 Eenvoudige Stappen!

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

.In slechts 3 stappen en met minimale moeite, kun je een eigen Welkomstbord creëren.

Stap Nummer 1: Kies Je Ontwerp

Het eerste deel van het creëren van een Welkomstbord is het uitzoeken van een ontwerp. Kies een ontwerp dat bij uw welkomstbord past. De look en feel van het welkomstbord moeten bij uw bedrijf passen. Kijk daarom goed naar wat erop staat en voeg eventueel een slogan toe. Kies bijvoorbeeld voor een minimalistisch ontwerp met een mooie kleurcombinatie. Of kies een groter ontwerp, met meer ruimte om tekst toe te voegen.

Stap Nummer 2: Chose Your Logo

Een ander belangrijk onderdeel van het creëren van een Welkomstbord is het toevoegen van logos. Kies logos die passen bij uw bedrijf. Zorg ervoor dat uw bedrijfslogo duidelijk herkenbaar is, en zorg ervoor dat uw bedrijfsnaam duidelijk leesbaar is. U kunt ook andere logos of afbeeldingen toevoegen, afhankelijk van wat u precies wilt bereiken. Vergeet ook niet de logos van uw partners toe te voegen.

Stap Nummer 3: Kies Je Kanttekening

Tot slot moet je een kanttekening toevoegen aan je Welkomstbord. De kanttekening toont aan dat het welkomstbord gemaakt is door uw bedrijf. Kies een kanttekening die past bij uw bedrijf. Kies voor een stijlvol logo dat de look en feel van uw bedrijf vertegenwoordigt. Als u geen logo heeft, kunt u ook kiezen voor een elegante font of een bedrijfsnaam.

Stap Nummer 4: Kies Je Dimensies

Bepaal zo behoedzaam mogelijk welke afmeting je Welkomstbord zal hebben. U bent vrij om te kiezen tussen verschillende afmetingen. Kies voor een groot, kleurrijk Welkomstbord, of kies voor een kleiner, subtieler bord. U kunt zelfs kiezen voor een borden-stelt met meerdere borden.

Stap Nummer 5: Kies Je Materiaal

Kies vervolgens het materiaal waarmee je Welkomstbord gemaakt wordt. We verkopen verschillende materiaalsoorten, zoals polykatoen, PVC, vinyl, polyester en meer. Kies het materiaal dat het best bij uw bedrijf past. Kies bijvoorbeeld voor polyester als uw bedrijf kenmerkt kleurrijk, trendy en stijlvol.

Stap Nummer 6: Kies Je Afwerking

Ten slotte moet je kiezen voor de afwerking van je Welkomstbord. We verkopen verschillende afwerkingsoorten, zoals glans, mat, soft-touch, extreem glanzend, het antislip-effect en meer. Kies een afwerking die bij uw bedrijf past. Als u een luxe bedrijf heeft, kunt u kiezen voor een glanzende afwerking.

Stap Nummer 7: Kies Je Prijs

Om te besluiten moet u een prijs kiezen voor uw Welkomstbord. We verkopen verschillende modellen van welkomstborden tegen verschillende prijzen. Kies een prijs die past bij uw bedrijf en uw doelen. Vergeet niet om kortingen aan te bieden als mensen meerdere Welkomstborden tegelijkertijd bestellen. Suggereer ook aan uw klanten om Welkomstborden als cadeaus te sturen aan hun vrienden en familie.

Optionele Extras

Bij Trouwbanners bieden we ook verschillende opties en extras aan om uw Welkomstbord nog interessanter te maken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor gegraveerde letters, speciale kleuren, logos en/of afbeeldingen met speciale lijnen en patronen. U kunt ook kiezen voor unieke vormen als u een speciale Welkomstbord wilt. Daarnaast bieden we ook extras zoals dubbelzijdige banners en winddoorlatende banners.

Speciale Opties

Voor speciale evenementen en gelegenheden, bieden we ook speciale opties aan voor uw Welkomstbord. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kleine Welkomstbord bord dat alleen wordt verscheept in een kleine doos. Zo kunt u gemakkelijk een Welkomstbord naar uw klanten sturen zonder dat u een apart pakket hoeft bij te bestellen. U kunt ook kiezen voor een gepersonaliseerd Welkomstbord, met uw eigen tekst of afbeelding op het bord.

Online Tools

We bieden ook online tools aan om u te helpen uw Welkomstbord te maken. Met behulp van onze online tool kunt u eenvoudig en snel uw eigen Welkomstbord ontwerpen. U kunt verschillende layout-opties uitproberen, tekst toevoegen, kleuren en afbeeldingen kiezen en meer. Met deze online tool kunt u het Welkomstbord samenstellen. We raden u aan om de online tool te gebruiken zodat u het Welkomstbord kunt maken in een mum van tijd.

Product Overzicht

Als u uw Welkomstbord hebt gemaakt, kunt u het productenoverzicht bekijken. In het productoverzicht vindt u de verschillende materialen, afmetingen, kleuren en afwerkingen. Bekijk de verschillende opties die voor u beschikbaar zijn en kies de optie die het best bij uw bedrijf past. U kunt ook kiezen voor een dubbelzijdige banner of een winddoorlatend bord als uw bedrijf dat nodig heeft.

Uw Welkomstbord Is Klaar

Als u alle stappen hebt genomen om uw Welkomstbord te maken, is uw Welkomstbord klaar. Probeer het uit. De Welkomstborden van Trouwbanners zijn stevig, duurzaam en bestand tegen weersomstandigheden. We moedigen u aan om uw Welkomstbord alleen te gebruiken als het regent, sneeuwt of anderszins ongunstige weersomstandigheden. Vergeet ook niet om altijd de juiste verzorging van het bord toe te passen.

We hopen dat deze handleiding u heeft geholpen om snel en gemakkelijk uw eigen Welkomstbord te maken. Laat uw creativiteit de vrije loop en maak een uniek Welkomstbord dat bij uw bedrijf past. Als u nog steeds twijfelt, staan ​​onze experts altijd klaar om u te helpen. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.

Zelf een Welkomstbord Creëren: In 3 Eenvoudige Stappen!
Zelf een Welkomstbord Creëren: In 3 Eenvoudige Stappen!
Zelf een Welkomstbord Creëren: In 3 Eenvoudige Stappen!

Bekijk alle welkomstborden →

Zelf een Welkomstbord Creëren: In 3 Eenvoudige Stappen!