0 items

Trouwdecoratie

 

In uw trouwdecoratie mag een trouwbanner natuurlijk niet ontbreken. Een trouwbanner is een originele manier om je gasten te verwelkomen op je bruiloft.

Trouwdecoratie
Trouwdecoratie
Trouwdecoratie
Trouwdecoratie

Gratis verzending

Gratis verzending in NL & BE.

Achteraf betalen

Koop nu en betaal 14 dagen later.

Levertijd =7 werkdagen

Spoedorder? Neem contact op!

VVV Cadeaukaart

Wij accepteren ook cadeaukaarten.

Trouwdecoratie

Bij ons heeft u de keuze uit ruim vijftig prachtige ontwerpen . Er zijn chique designs, traditionele ontwerpen, maar er is ook keuze uit verschillende banners met bloemen. Op deze manier vind je altijd een ontwerp dat past bij het bruidspaar én bij de rest van de trouwdecoratie.

Het maken van je eigen trouwbanner is erg eenvoudig. Je kiest eerst het ontwerp van jouw keuze. Je kunt vervolgens zelf de namen en de datum op de banner aanpassen. Als laatste voeg je een persoonlijke boodschap toe waarmee je je gasten verwelkomt. Bij het maken van je trouwbanner kun je kiezen voor tientallen verschillende lettertypen en kleuren. Trouwbanners.nl drukt de banner en bezorgt deze binnen zeven werkdagen bij jou thuis.

trouwdecoratie

De welkomstbord is niet alleen voor een bruiloft, maar meer!

De prachtige banners kunnen uiteraard ook schikken voor andere gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan een Babyshower? Misschien wel een verjaardag? Of misschien heb je wel een prachtige Banner nodig voor jouw eigen bedrijf! Noem het maar op 🙂 Het kan allemaal!

100% tevredenheidsgarantie

Tevreden klanten van Trouwbanners

Trouwdecoratie op maat

Wil je een trouwbanner op maat die helemaal past bij de rest van jouw trouwdecoratie? Dan kun je ook zelf een banner ontwerpen. Je upload de foto’s en de gewenste tekst en wij maken de banner.

Een trouwbanner is een mooie vorm van trouwdecoratie. De banner is gemaakt van PVC en is daardoor stevig. De banner wordt geleverd in een beschermende tas en is voorzien van een inklapbare standaard. Op deze manier kun je de trouwbanner binnen 30 seconden opbouwen.

Wil je een trouwbanner maken voor je eigen bruiloft of voor die van een van je familieleden of vrienden? Klik hier om een trouwbanner te ontwerpen die het hoogtepunt vormt van jouw trouwdecoratie!

Kom je ergens niet uit? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!