Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Dutch NL English EN French FR German DE

Welkomstbord bruiloft

Levertijd 2-3 werkdagen

Betaal gemakkelijk achteraf.

Meer dan 120+ ontwerpen

Welkomstbord bruiloft

Nog eventjes en dat is het zover, jullie trouwdag! Alles is geregeld. Van de trouwlocatie tot de catering, de trouwringen en de trouwauto. Maar toch mist er nog iets. Hoe kun je nu jullie bruiloftsgasten op een bijzondere manier welkom heten tijdens jullie dag? Dat kun je het beste doen met behulp van een welkomstbord bruiloft.

Zo’n welkomstbord is een mooi, bijzonder gebaar om jullie bruiloftsgasten welkom te heten. Met zo’n bord kun je allerlei kanten op. Denk aan een krijtbord wat je wegzet op een schildersezel, een mooi houten bord wat je ophangt of een groot spandoek.

Echter bieden wij je nog een andere mogelijkheid met betrekking tot zo’n welkomstbord voor jullie bruiloft. BIj ons kun je namelijk een echte banner bestellen. En zo’n banner is echt ideaal, je kunt hem gemakkelijk meenemen, opzetten en weer inklappen.

Een nieuwe trend

Met betrekking tot een welkomstbord bruiloft is er de afgelopen jaren een compleet nieuwe trend ontstaan. Waar voorheen de houten welkomstborden ontzettend populair waren, wordt er tegenwoordig steeds vaker gekozen voor een banner. Eigenlijk kun je zelfs stellen dat de houten welkomstborden plaats hebben gemaakt voor banners. Dit geldt overigens niet alleen wanneer het om een welkomstbord voor een trouwdag gaat. Ditzelfde geldt voor een welkomstbord voor een ander soort feest en voor borden die ondernemers gebruiken als promotiemateriaal.

Ook wanneer je een babyshower gaat organiseren, een verjaardag gaat vieren is een banner het perfecte decoratiemateriaal. Gasten nodig je namelijk niet voor niets uit en het is belangrijk om deze gasten te laten weten dat je het waardeert dat zij aanwezig zijn. Het makkelijkst doe je dit met een banner.

Een welkomstbord bruiloft samenstellen in de vorm van een banner, doe je heel gemakkelijk met behulp van de tool op onze website. Je kunt kiezen uit verschillende standaard uitvoeringen, maar je kunt er ook een geheel naar wens personaliseren.

Zelf een welkomstbord bruiloft samenstellen

Heb je op onze website de standaard designs bekeken, maar zit hier niet direct iets tussen wat bij jullie als aanstaand bruidspaar past? Geen probleem. Wij bieden je namelijk ook de mogelijkheid om zo’n banner geheel naar wens samen te stellen. Via de tool op onze website kun je een aantal foto’s uploaden en ook kun je de tekst die je op de banner wilt laten bedrukken geheel naar wens samenstellen. Het is zelfs mogelijk om uit verschillende lettertypes en lettergroottes te kiezen.

Voorheen werden welkomstborden altijd met de hand gemaakt en beschilderd. Dit wordt aan de dag van vandaag nog wel gedaan, maar niet meer zo vaak als vroeger. Een banner heeft ten opzichte van de ouderwetse welkomstborden een aantal voordelen. Een banner kun je heel gemakkelijk meenemen in de bijgeleverde beschermhoes. Daarnaast kun je hem ook geheel gemakkelijk neerzetten met behulp van de bijgeleverde standaard. Je doet dit met gemak in nog geen minuut!

Een ander groot voordeel van een banner is, dat je deze kunt bewaren voor later. Wanneer je hem als welkomstbord bruiloft gebruikt kun je hem opnieuw neerzetten wanneer je een feest geeft omdat jullie 12 ½ jaar getrouwd zijn bijvoorbeeld. Daarnaast zijn tastbare herinneringen aan één van de mooiste dagen uit jullie leven altijd mooi meegenomen. En zo’n banner kun je nu eenmaal wat gemakkelijk bewaren op zolder dan een groot houten welkomstbord.

Maak jullie bruiloft compleet

Met behulp van een banner als welkomstbord bruiloft maak je jullie bruiloft echt compleet. Iedereen die uitgenodigd is weet in één oogopslag of hij of zij op de juiste locatie is . Daarnaast zien ook meteen eventuele voorbijgangers dat jullie een bijzondere dag aan het beleven zijn met al jullie vrienden en familie. Dit zorgt natuurlijk voor een stukje extra aandacht. Veel voorbijgangers en dan met name vrouwen vinden het zeker leuk om een glimp van jullie als bruidspaar op te vangen.

Origineel en geheel naar wens

Een banner als welkomstbord bruiloft is niet alleen geheel naar wens, maar het is ook nog eens een originele manier om jullie gasten te verwelkomen. Daarnaast kan het ook leuk zijn om de banner te gebruiken op jullie verlovingsfeest. Door de banner tijdens jullie verlovingsfeest te onthullen, kunnen jullie meteen jullie trouwdatum bekend maken. Zo kan iedereen alvast die voor jullie bijzondere datum alvast in zijn of haar agenda noteren.

Overigens is een banner natuurlijk niet het enige wat niet mag ontbreken aan de decoratie op jullie bruiloft. Waarschijnlijk hebben jullie een bepaalde stijl in gedachten of willen jullie de trouwdag laten verlopen rondom een bepaald thema. Misschien wonen jullie wel op een boerderij en willen jullie een landelijke stijl creëren tijdens jullie trouwdag? Of misschien zijn jullie wel helemaal fan van Ibiza waardoor jullie een Ibiza stijl creëren tijden jullie trouwdag.

Hoe je het ook went of keert, het is belangrijk dat jullie kiezen voor een stijl die bij jullie als bruidspaar past. Niet iedereen is nu eenmaal liefhebber van grote feesten en allerlei opsmuk. De een houdt namelijk meer van allerlei tierelantijntjes dan de ander.

Maak het persoonlijk

Hoe jullie die bijzondere dag gaan vormgeven is natuurlijk geheel afhankelijk van jullie persoonlijke wensen en behoeften ten aanzien van jullie trouwdag. Daarnaast zal het budget hier vast en zeker ook een rol in spelen. Je hebt namelijk als het goed is een bepaald budget beschikbaar wat je wilt gebruiken om jullie trouwdag te bekostigen. Iets meer geld of iets minder maakt vaak niet uit, maar het is vaak niet gewenst om duizenden euro’s van je budget af te wijken.

Ook al heb je een minder toereikend budget. Een welkomstbord bruiloft mag zeker niet ontbreken. En wanneer je deze bij ons besteld in de vorm van een banner, is dit al mogelijk vanaf €59,-. Neem gerust een kijkje en als je vragen hebt, stel ze gerust. Dit kan zowel telefonisch als via whatsapp. Ons ontwerpteam staat namelijk al te popelen om je te ondersteunen waar nodig bij het ontwerpen van jullie welkomstbord bruiloft.