Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Welkomstbord babyshower

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

Wist je dat een Trouwbanner de ideale welkomstbord voor een babyshower kan zijn?

Van harte gefeliciteerd! Jullie zijn onlangs de kersverse ouders geworden van een klein wondertje. Aan de dag van vandaag is het heel gebruikelijk om dan een babyshower te organiseren. Het voordeel van zo’n babyshower is dat je niet wekenlang steeds visite over de vloer krijgt, maar jullie wondertje trots in één keer aan al je geliefden kan showen.

Zeker wanneer je een grote familie hebt kan een babyshower je een uitkomst bieden. Als kersverse ouders wil je natuurlijk het liefst zoveel mogelijk van jullie wondertje genieten en zit je niet steeds te wachten op visite. Daarnaast is het zeker voor de moeder van belang om na de bevalling goed uit te rusten. Plan dus gewoon een vast moment in voor al je visite en kies voor een babyshower.

Decoratie voor een babyshower

Een babyshower een is een speciale gelegenheid. Naast de nodige hapjes en drankjes hoort hier natuurlijk ook de allerleukste decoratie bij. Ouders worden van een klein wondertje is namelijk één van de mooiste dingen die je mee kunt maken in je leven. Zo kun je tijdens de babyshower allerlei leuke vlaggetjes en ballonnen ophangen, maar heb je ook al eens aan een welkomstbord voor de babyshower gedacht?

Met behulp van een welkomstbord babyshower heet je de gasten die jullie hebben uitgenodigd voor de babyshower op een speciale en persoonlijke manier welkom. Met behulp van zo’n welkomstbord babyshower maak je jullie babyshower nog unieker en specialer.

Soorten welkomstborden voor een babyshower

Zoals je misschien wel weet zijn er allerlei verschillende welkomstborden die je voor jullie babyshower kunt gebruiken. Je kunt een houten welkomstbord op een schildersezel plaatsen, maar je kunt ook kiezen voor de moderne versie van zo’n houten welkomstbord. Door te kiezen voor een banner van trouwbanners.nl kun je kiezen uit meer dan 100 standaard ontwerpen.

Zie je tussen deze ontwerpen nu geen ontwerp wat je aanspreekt? Geen probleem. Met behulp van de tool op onze website stel je namelijk heel gemakkelijk zelf een banner samen. En mocht je hier niet helemaal aan uitkomen, dan staat ons ontwerpteam graag voor je klaar om je hiermee te helpen. Een welkomstbord babyshower wordt standaard geleverd met een handige draagtas en een standaard. Het voordeel van een banner is dat je deze heel gemakkelijk mee kunt nemen en op kunt bergen.

Gepersonaliseerd welkomstbord voor je baby!

Bij ons kun je heel gemakkelijk een welkomstbord babyshower personaliseren. En wanneer je dit vandaag doet, heb je ‘m in de meeste gevallen morgen al in huis. Wil je er nu van verzekerd zijn dat je het welkomstbord morgen in huis hebt? Geef dit dan even aan. Nadat jij je ontwerp hebt gemaakt, gaan wij direct voor je aan de slag. Tevens bieden we je de mogelijkheid om achteraf te betalen. Zo kun je zelf eerst beoordelen of het welkomstbord aan al je wensen en verwachtingen voldoet voordat je hem betaald.

Een welkomstbord babyshower kun je heel gemakkelijk personaliseren met behulp van de design tool op onze website. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lieve foto van jullie wondertje met daarbij zijn of haar naam en geboortedatum? Of van een mooie foto van jullie als ouders met jullie wondertje? Vrijwel alles is mogelijk. Vergeet vanaf nu de ouderwetse welkomstborden en kies voor een banner.

Waarom kiezen voor een banner?

Ten opzichte van de ouderwetse welkomstborden, biedt een banner je veel voordelen. Zeker wanneer je jullie babyshower op een andere locatie dan bij jullie thuis organiseert, is het wel zo handig dat je de decoratie gemakkelijk mee kunt nemen in de auto. En naast de maxi cosi, kinderwagen en een luiertas, blijft er dan niet al te veel plaats meer over voor een groot welkomstbord.

Een banner rol je heel gemakkelijk op en kun je meenemen in de bijgeleverde draagtas. Een ander voordeel hiervan is, dat je deze banner gemakkelijk kunt bewaren als tastbare herinnering voor later. Omdat je ‘m in een draagtas kunt bewaren, zal deze banner niet zomaar beschadigen of verkleuren. Ben je op zoek naar een welkomstbord babyshower? Kies dan voor een banner van trouwbanners.nl.

Verschillende afmetingen

De banners die je in ons assortiment vindt, hebben standaard een afmeting van 85 cm x 200 cm. Maar heb je liever een iets groter welkomstbord? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Wij hebben namelijk ook banners met een afmeting van 100 cm x 200 cm in ons assortiment. Voor een grotere banner betaal je natuurlijk wel een kleine meerprijs. Je kunt op onze website al een welkomstbord babyshower personaliseren vanaf €59,-.

Overigens kun je een banner niet alleen als welkomstbord voor een babyshower gebruiken. Je kunt zo’n banner ook gebruiken als welkomstbord op andere feesten en partijen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een trouwfeest of een jubileumfeest? Ook wanneer je op zoek bent naar promotiemateriaal voor je bedrijf kan zo’n banner je een uitkomst bieden. Je kunt een banner namelijk overal mee naartoe nemen en binnen een aantal seconden heb je de banner opgezet. Ideaal om mee te nemen naar beurzen of presentaties bijvoorbeeld.

De beste prijs-kwaliteit verhouding

Op het moment dat je op onze website aan de slag gaat met het personaliseren van een welkomstbord babyshower, of met het personaliseren van een ander soort banner, bieden we je de beste prijs-kwaliteit verhouding. Wij controleren namelijk iedere banner voordat deze gedrukt wordt. Zo zal je nooit een banner thuis gestuurd krijgen waarvan de tekst is versprongen of half is weggevallen.

Wel is het belangrijk dat je wanneer je een foto op de banner wilt laten drukken, je altijd een foto upload van minimaal 100 pixels. Houd er wel rekening mee dat de omvang van een foto of ander soort afbeelding nooit meer dan 6 MB mag zijn. Omdat wij alle banners persoonlijk controleren, bieden we je dus de beste prijs-kwaliteit verhouding wanneer het gaat om welkomstborden.

Welkomstbord babyshower
Welkomstbord babyshower
Welkomstbord babyshower

Bekijk alle welkomstborden →

Welkomstbord babyshower