Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

10 dingen om Je Eigen Bruiloft Uniek te Maken

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

Zo kunnen jullie gasten iets persoonlijks meemaken.

1. Kies unieke locaties

De locatie van je bruiloft is als een romantisch landgoed, een kasteel, een kerk of een mooi park. Kies voor een locatie die je gasten zullen herinneren en die je bruiloft uniek zal maken. Als je kiest voor een unieke locatie, houd er dan rekening mee dat sommige extra kosten aan verbonden zijn.

2. Kies originele aankleding

Kies voor een originele en creatieve aankleding van je bruiloft. Een mix van klassieke en moderne elementen maken je bruiloft uniek. Denk aan ontwerpen van originele trouwuitnodigingen, bloemen en decoraties. Je kunt ook een aantal items op de receptie plaatsen, zoals foto’s van het paar als het nog courted of foto’s van vroeger.

3. Kies unieke eten en dranken

Kies voor een uniek eet- en drankmenu. Geef je gasten een verrassend culinair avontuur en verras hen met kleine gerechtjes. Kies voor eten dat seizoensgebonden of regionaal is. Maak het ook een feest met originele drankjes zoals cocktails of een selectie wijnen uit de streek.

4. Kies eigen muziek

Je gasten vermaken kan door een goede selectie van allerlei muziekgenres. Ga voor muziek die bij je karakter en smaak past. Kies een muzikant of een band die de ceremonie en de receptie muzikaal kan begeleiden, of stel een persoonlijk gecomponeerde melodie, gespeeld door je eigen beroemdheden.

5. Kies unieke artiesten

Als je besluit om een artiest voor je bruiloft te boeken, kies er dan een die uniek is. Kies een artiest die een speciale samenstelling heeft van instrumenten of een haast onmogelijke vaardigheid laat zien met deze instrumenten. Zo kunnen jullie gasten genieten van een echte wow-factor.

6. Kies thema

Verder kun je kiezen voor een thema als je je bruiloft nog unieker wilt maken. Kies voor een kleurthema, zoals rood voor romantiek, blauw voor zonnige liefde of groen als een ode aan de natuur. Kies ook een thema dat de gelegenheid past, zoals een spa-thema, een boerderij-thema, een beach-thema of een reizen-thema.

7. Verras je gasten met entertainment

Neem een team van professionele fotografen in dienst om al je mooie en intieme herinneringen te behouden. Maak fotobooths waar je gasten hun verhalen kunnen vastleggen met een indrukwekkende collectie van kostuums en attributen. Kies ook voor een theatraal optreden, een circusworkshop of een levendige DJsessie.

8. Kies een uniek gastenboek

Kies voor een uniek gastenboek, zodat je herinneringen voor altijd vastgelegd zijn. Je gasten kunnen methode lezen of kiezen een pagina om op te schrijven hoe ze je bruiloft hebben meegemaakt. Je kunt ook een gastenboek maken van een levendig canvas, waarop iedereen iets kan schrijven of tekenen.

9. Kies unieke vervoersmiddelen

Verrast je gasten met unieke vervoermiddelen, zoals een klassieke limousine, een kar getrokken door paarden of vintage auto’s. Je kunt ook kiezen voor een bijzonder vervoersmiddel, zoals een boot.

10. Maak je ceremonie uniek

Maak je trouwceremonie uniek door iets speciaals te doen voordat je het jawoord geeft. Maak een originele speech, deel cadeaus uit of voer een lied ten gehore. Je kunt ook een privé-feest organiseren met je vrienden of een persoonlijk, intiem diner geven met alleen je geliefden.

Extra 1. Kies unieke bedriben om jullie dag te versieren

Klink een persoonlijkheid en smaak toe aan je bruiloft door unieke bedrijven in te schakelen om de hele dag te versieren. Kies een afwisselend etenmenu en boek een troubadour die je gasten zal vermaken. Geef je locatie een speciale make-over door een bedrijf in te schakelen dat ervaring heeft met het decoreren van trouwerijen. Denk aan prachtige trouwesteunen, ontgrendelbare decorstukken, verlichting, themakransen en trouwkledij om je gasten een unieke beleving te geven.

Extra 2. Verras je gasten met unieke souvenirs

Verras je gasten met modebewuste geschenken. Je kunt kiezen voor hun naamgenoten zoals mokken, schilden, dansschoenen en brilmonturen. Kies ook voor iets origineels, zoals kaarten van de locatie of een fles champagne met een unieke toevoeging. Verras je gasten met een unieke, eigenzinnige touch.

Extra 3. Kies een unieke catering

Kies een unieke catering. Geef je gasten een unieke gastronomische beleving. Kies een cateringbedrijf dat gespecialiseerd is in de kunst van het creëren van unieke culinaire momenten, zoals een verrassingsmenu, een staande receptie, een koude en warme buffetten of een luxe driegangendiner.

Extra 4. Kies unieke livemuziek

Kies voor unieke livemuziek. Je kunt bijvoorbeeld een live artiest inhuren om je ceremonie te begeleiden. Kies voor iemand die een romantische stemming kan creëren met muziek uit de klassieke tijd. Of kies voor een unieke stijl met een ensemble bekende liedjes om je gasten in beweging te brengen.

10 dingen om Je Eigen Bruiloft Uniek te Maken
10 dingen om Je Eigen Bruiloft Uniek te Maken
10 dingen om Je Eigen Bruiloft Uniek te Maken

Bekijk alle welkomstborden →

10 dingen om Je Eigen Bruiloft Uniek te Maken