• Gratis verzending in Nederland & Belgie            • Levertijd 2 dagen             • Alle materiaal inbegrepen            •❤ Levenslange herinnering            • Bereikbaar via Whatsapp              • Binnen 2 minuten besteld.

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Verlovings decoratie

Bij trouwbanners.nl weten we hoe belangrijk het is om het perfecte verlovingsfeest te organiseren. wij leggen het jou graag uit! Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!  Jullie zijn voor elkaar gemaakt en hebben besloten om samen verder door het leven te gaan. Als dat geen reden voor een feestje is! Een verlovingsfeest is alvast […]Lees meer

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

Verlovings decoratie

Bij trouwbanners.nl weten we hoe belangrijk het is om het perfecte verlovingsfeest te organiseren. wij leggen het jou graag uit!

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!  Jullie zijn voor elkaar gemaakt en hebben besloten om samen verder door het leven te gaan. Als dat geen reden voor een feestje is!

Een verlovingsfeest is alvast een klein voorproefje op jullie trouwdag. Wij begrijpen dus maar al te goed dat het serieus is. Met onze verlovings decoratie weten jullie zeker dat jullie gasten op de hoogte zijn met betrekking tot de details van jullie verloving. Bij ons kun je kiezen uit meer dan 100 ontwerpen met betrekking tot verlovings decoratie. Of jullie het verlovingsfeest nu thuis vieren of op een speciale locatie, wij hebben alles in huis voor een onvergetelijk verlovingsfeest.

Tijd voor een feestje

Een verlovingsfeest is een mooie en originele manier om aan jullie vrienden en familie kenbaar te maken dat jullie gaan trouwen. Maar zo’n feest is natuurlijk ook leuk op het moment dat jullie al aan jullie dierbaren verteld hebben dat jullie gaan trouwen. Een verlovingsfeest hoeft niet perse een groot feest te zijn. Je kunt zo’n feest natuurlijk ook gewoon thuis vieren.

Het belangrijkste is immers dat jullie al jullie vrienden en familie om jullie heen hebben en dat jullie in één keer het grote nieuws naar buiten kunnen brengen. Willen jullie verlovingsfeest toch extra speciaal maken? Denk dan eens aan de verlovings decoratie. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze gepersonaliseerde welkomstborden?

Wie organiseert het feest?

In veel culturen organiseren de ouders van de aanstaande bruid het verlovingsfeest. Tegenwoordig komt het ook steeds vaker voor dat het bruidspaar het verlovingsfeest zelf organiseert. Wanneer jullie het fijn vinden om wat hulp te krijgen bij het organiseren van dit feest, kun je hier natuurlijk altijd je vrienden en familie voor inschakelen. Misschien kunnen jullie dan meteen kijken wie er meest geschikt is om de rol van ceremoniemeester op zich te nemen?

Een ongeschreven regel met betrekking tot een verlovingsfeest is dat iedereen die je voor dit feest uitnodigt, ook welkom is op jullie bruiloft. Zijn jullie het nog niet helemaal eens over de gastenlijst voor jullie bruiloft? Houd dan het verlovingsfeest klein en intiem. Nodig bijvoorbeeld alleen je beste vrienden, vriendinnen en directe naaste familie uit. Op het moment dat jullie het al wel eens zijn over de gastenlijst kunnen jullie natuurlijk groter uitpakken.

Wat voor soort verlovingsfeest wordt het?

De verlovings decoratie is natuurlijk afhankelijk van het soort verlovingsfeest wat jullie geven. Kiezen jullie voor een cocktail party, high-tea of gaan jullie toch voor een verrassingsfeest? Er zijn tal van verschillende ideeën te bedenken. Nadat jullie het soort verlovingsfeest wat jullie willen geven hebben bepaald, wordt het tijd voor de volgende stap. De verlovings decoratie.

Met betrekking tot verlovings decoratie is er van alles mogelijk. Wij hebben in ieder geval alles in huis waarmee jullie het verlovingsfeest echt uniek en speciaal kunnen maken. Hierbij kun je onder andere denken aan een gepersonaliseerd welkomstbord. Zo’n welkomstbord is zeker een leuk idee wanneer jullie nog aan niemand verteld hebben dat jullie gaan trouwen. Door het welkomstbord tijdens jullie verlovingsfeest te onthullen, weet je zeker dat je de gasten op een unieke en originele manier op de hoogte brengt van jullie voorgenomen huwelijk.

Gepersonaliseerd welkomstbord

Vanaf nu zijn de oude houten welkomstborden verleden tijd. Maak bij ons kennis met de verschillende soorten banners. Onze banners zijn makkelijk oprolbaar, worden geleverd in een handige draagtas en zijn gemakkelijk mee te nemen en te verplaatsen. Met behulp van zo’n banner verwelkomen jullie de gasten op jullie verlovingsfeest op een uniek manier.

Onze welkomstborden hebben een afmeting van 200 x 85 cm. en worden niet alleen geleverd in een makkelijke draagtas maar ook met een inklapbare standaard. Een banner is het nieuwe welkomstbord voor je verlovingsfeest of bruiloft! Met behulp van de tool op onze website kun je de banner geheel naar wens personaliseren. Hierbij heb je onder andere de keuze uit meer dan 100 ontwerpen.

Kun je nu geen ontwerp vinden wat voldoet aan je wensen behoeften? Geen probleem. Je kunt ook eenvoudig een aantal willekeurige foto’s uploaden en zelf een ontwerp maken. Lukt het je nu niet om de banner volledig naar wens samen te stellen? Schroom niet en stuur ons even een berichtje. Ons ontwerpteam staat voor je klaar.

Uniek en origineel

Ben je nu op zoek naar verlovings decoratie die uniek en origineel is? Neem dan zeker eens een kijkje tussen de verschillende banners. Zo’n banner kun je natuurlijk niet alleen gebruiken als welkomstbord voor jullie verlovingsfeest. Zo’n banner kun je ook gebruiken om jullie gasten te vertellen dat jullie gaan trouwen. En wanneer je de banner hiervoor gebruikt kun je indien jullie dit wensen meteen jullie trouwdatum bekend maken.

Het is namelijk niet alleen mogelijk om de banner als verlovings decoratie te gebruiken, maar je kunt hem ook gebruiken als bruiloft decoratie. Nadat je met behulp van de banner jullie trouwdatum hebt onthuld, kun je hem weer veilig opbergen in de meegeleverde draagtas zodat je hem vervolgens weer tijdens jullie bruiloft kunt gebruiken.

Zo heb je voor zowel jullie verlovingsfeest als voor jullie trouwdag de meest unieke en originele decoratie. Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Maak jullie verlovingsfeest compleet

Maak jullie verlovingsfeest compleet en ga op zoek naar de perfecte verlovings decoratie. Welk soort verlovings decoratie het beste voor jullie verlovingsfeest geschikt is, is onder afhankelijk van jullie persoonlijke wensen en behoeften en van de stijl die jullie willen creëren. Je kunt jezelf misschien wel indenken dat je voor een high tea andere verlovings decoratie nodig hebt dan voor een cocktail party. Echter kun je onze banners voor ieder soort verlovingsfeest gebruiken.

Overigens zijn onze banners niet alleen geschikt als verlovings decoratie. Je kunt ze ook gebruiken als decoratiemateriaal voor een bruiloft of voor een babyshower. Ook kun je ze gebruiken om je bedrijf te promoten. Kortom met behulp van de banners van trouwbanners.nl kun je alle kanten op. Een banner valt direct op en je kunt hem gemakkelijk meenemen.

Verlovings decoratie
Verlovings decoratie

Bekijk alle welkomstborden →

Verlovings decoratie