Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Houten welkomstbord

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

Vergeet het oude houten welkomstbord en maak kennis met de Nieuwe trend!

Een houten welkomstbord kan voor verschillende doeleinden van belang zijn. Zo kun je met behulp van zo’n bord de gasten op jullie trouwfeest op een persoonlijke manier verwelkomen, je kunt zo’n bord gebruiken om de gasten op jullie babyshower te verwelkomen en je kunt zo’n bord ook neerzetten bij de ingang van je winkel. Kortom: een houten welkomstbord kan je dus voor allerlei verschillende zaken gebruiken.

Zo’n houten welkomstbord is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten én is volledig naar wens te personaliseren. Wat dacht je bijvoorbeeld van de naam en de geboortedatum van jullie pasgeboren kindje? Of van de datum van jullie trouwdag inclusief de namen van jullie als bruidspaar? Met zo’n welkomstbord maak je de entree van jullie gasten extra persoonlijk.

Zelf maken

Zoals je hebt kunnen lezen is een houten welkomstbord verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Echter kun je er ook eentje zelf maken. Je kunt dit heel eenvoudig doen met behulp van wat hout en krijtbord verf. Vervolgens kun je dan een tekst naar keuze op het welkomstbord plaatsen met behulp van krijtstiften of ouderwetse schoolbordkrijt. Op het moment dat je het welkomstbord dan weg wil zetten kun je het bord voorzien van extra versiering in de vorm van bloemen, slingers, et cetera.

Een houten welkomstbord kom je regelmatig tegen. Zo wordt zo’n bord vaak geplaatst op een schildersezel bij de trouwlocatie van een bruidspaar. Ook wordt zo’n bord vaak geplaatst voor de ingang van een winkel of een horecagelegenheid. zo kunnen er op dit bord de weekaanbiedingen geplaatst worden. Een houten welkomstbord kan dus niet alleen gebruikt worden om gasten te verwelkomen, maar het kan ook gebruikt worden als promotiemateriaal.

Online samenstellen

Naast dat je een houten welkomstbord zelf kunt maken, kun je ook een kant en klaar bord kopen. Je kunt zelfs een willekeurige tekst in het bord laten graveren zodat je het bord alleen nog maar hoeft te plaatsen. Er zijn op het internet verschillende online tools en websites te vinden waarbij je zo’n welkomstbord samen kunt stellen. Nadat je dit gedaan hebt, kun je het bord binnen een aantal dagen thuis verwachten. Houd er rekening mee dat zo’n welkomstbord behoorlijk wat plaats in beslag neemt aangezien je het niet zomaar even op kunt vouwen.

Op het moment dat je dus zo’n welkomstbord wilt gebruiken als bruiloft decoratie, is het belangrijk dat je rekening houdt met de omvang van het bord. Niet in iedere kofferbak past zo’n houten welkomstbord namelijk. Ook neemt zo’n brod behoorlijk wat plaats in beslag. Op het moment dat je het bord na afloop van jullie bruiloft wilt bewaren, zal je dus behoorlijk wat plaats vrij moeten maken op je zolder. Het is immers wel zo leuk om het volledig gepersonaliseerde welkomstbord te bewaren.

Echter hoeft een welkomstbord niet veel plaats in beslag te nemen. Heb je wel eens van een banner gehoord? Zo’n banner is volledig oprolbaar en wordt geleverd in een makkelijke draagtas. Je kunt zo’n banner dus gemakkelijk meenemen en verplaatsen. Ideaal voor tijdens een bruiloft bijvoorbeeld. Je kunt de banner dan zowel op de trouwlocatie als op de feestlocatie neerzetten. En dit ook nog eens zonder dat je hier veel moeite voor hoeft te doen.

Een houten welkomstbord versus een banner

Een houten welkomstbord is natuurlijk leuk en past perfect als bruiloft decoratie bij een bruiloft met een landelijke stijl, maar zo’n welkomstbord biedt je niet zoveel comfort als dat een banner dit doet. Een banner rol je namelijk heel gemakkelijk op zodat je ‘m overal mee naartoe kunt nemen. Wanneer je een banner bij ons van trouwbanners.nl koopt, krijg je hier een standaard en een draagtas bij.

Onze banners hebben een standaard formaat van 85 cm x 200 cm. Wil je liever een iets grotere banner? Dat is natuurlijk ook mogelijk. We hebben namelijk ook een banner met een afmeting van 100 cm x 200 cm in ons assortiment. In de meeste gevallen heb je een banner die je vandaag besteld morgen al in huis. Sneller kan dus niet.

Banner samenstellen

Op het moment dat je een kijkje neemt op onze website, zal je zien dat we verschillende standaard banners in ons assortiment hebben. Je kunt kiezen uit meer dan 100 standaard ontwerpen die je volledig naar wens samen kunt stellen. Wil je nu liever zelf een banner ontwerpen? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Mocht je hierbij wel wat hulp of advies kunnen gebruiken, dan staat ons ontwerpteam graag voor je klaar.

Ook wanneer je de door jou samengestelde banner met spoed nodig hebt is dit mogelijk. Je kunt dit eenvoudig aangeven in de tool op onze website. Wij gaan direct voor je aan de slag op het moment dat je je banner hebt samengesteld. Door te kiezen voor een banner zorg je voor een echte blikvanger tijdens iedere gelegenheid.

Waar kun je een banner voor gebruiken?

Net zoals je dit met een houten welkomstbord kunt, kun je ook een banner voor allerlei verschillende doeleinden gebruiken. Je kunt een banner gebruiken om neer te zetten bij een stand op de beurs waar jij staat om je bedrijf te promoten. Ook kun je zo’n banner gebruiken om de gasten op de babyshower van jullie pasgeboren kindje te verwelkomen. Tevens kun je zo’n banner natuurlijk ook gebruiken als welkomstbord tijdens jullie trouwdag.

Je kunt dus stellen dat een banner eigenlijk de moderne versie is van het traditionele houten welkomstbord. Ook een banner kun je bewaren als tastbare herinnering aan bijvoorbeeld jullie trouwdag, alleen neemt een banner niet zoveel ruimte in op de zolder als dat een houten welkomstbord dit doet. Een banner is het perfecte decoratiemateriaal voor allerlei verschillende doeleinden. wij bieden je namelijk de mogelijkheid om voor iedere gelegenheid je decoratie geheel naar wens samen te stellen. Dit natuurlijk in tegenstelling tot veel standaard decoratiemateriaal. Twijfel dus niet langer, en personaliseer snel je persoonlijke banner met behulp van de tool op onze website. Of je nu op zoek bent naar een welkomstbord voor jullie trouwdag, of naar promotiemateriaal voor je eigen bedrijf, wij zijn je graag van dienst.

Houten welkomstbord
Houten welkomstbord
Houten welkomstbord

Bekijk alle welkomstborden →

Houten welkomstbord