• Gratis verzending in Nederland & Belgie            • Levertijd 2 dagen             • Alle materiaal inbegrepen            •❤ Levenslange herinnering            • Bereikbaar via Whatsapp              • Binnen 2 minuten besteld.

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Versiering bruiloft

Tijdens een bruiloft zijn niet alleen het bruidspaar en de gasten bepalend voor de sfeer die gecreëerd wordt. Hier hoort namelijk ook de versiering bruiloft bij. Wanneer je op het internet op zoek gaat naar bruiloft decoratie, zie je dat er van alles mogelijk is. Zo kun je bruiloft decoratie huren of kopen, je kunt […]Lees meer

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

Versiering bruiloft

Tijdens een bruiloft zijn niet alleen het bruidspaar en de gasten bepalend voor de sfeer die gecreëerd wordt. Hier hoort namelijk ook de versiering bruiloft bij. Wanneer je op het internet op zoek gaat naar bruiloft decoratie, zie je dat er van alles mogelijk is. Zo kun je bruiloft decoratie huren of kopen, je kunt op zoek gaan naar versiering bruiloft buiten, je kunt zelf een ballonnenboog maken et cetera.

De versiering bruiloft is afhankelijk van de stijl die je jullie trouwdag wilt geven. Zo kiest het ene bruidspaar voor een moderne stijl, terwijl het andere bruidspaar voor een klassieke stijl kiest. Ook is de juiste versiering afhankelijk van de locatie voor de bruiloft. Zo zal je voor het versieren van een kerk vaak kiezen voor andere versiering dan voor het versieren van een boerenschuur of tent. Dit maakt ook meteen dat er met betrekking tot de decoratie voor een bruiloft echt van alles mogelijk is. Er zijn zelfs speciale stylisten die je in kunt huren voor een bruiloft.

Zorg dat de versiering een mooi geheel wordt

Bij de versiering van een bruiloft is het belangrijk dat alles met elkaar matcht. Hebben jullie als bruidspaar gekozen voor roze details in het bruidsboeket en in de stropdas van de bruidegom? Dan is het misschien niet zo gepast om te kiezen voor gele, groene of blauwe versiering. Wanneer jullie gekozen hebben voor roze details in de kleding en de accessoires is het aan te raden om deze kleur terug te laten komen in de bruiloft decoratie.

Eigenlijk moet je de versiering van een bruiloft op dezelfde manier aanpakken als het uitzoeken van een kostuum, trouwjurk en corsages. Bij het uitzoeken van dit soort zaken ben je immers ook selectief en wil je ook dat alles dezelfde sfeer uitstraalt. Dit geldt dus ook voor de versiering van de trouwlocatie.

Versiering bruiloft, waar begin je?

Wanneer het aankomt op het organiseren en vormgeven van een trouwdag zijn veel mensen perfectionistisch. Alles valt of staat met een goede voorbereiding en bij het opdoen van inspiratie. Ook bij de versiering voor een bruiloft is een goede voorbereiding het halve werk. Begin ruim op tijd en bedenk samen wat jullie graag zouden willen en wat bij jullie stijl past. Blader door magazines, ga op zoek naar inspiratie met behulp van het internet of bezoek eens een trouwbeurs.

Heb je genoeg ideeën verzameld? Probeer dan eens een moodboard samen te stellen. Je kunt dit eenvoudig doen met behulp van allerlei online tools, maar je kunt ook aan de slag met papier, een schaar en wat lijm. Denk ook alvast eens na hoe je de gasten op jullie trouwdag wilt verwelkomen. Wil je hiervoor een houten welkomstbord gebruiken? Of kies je toch liever voor één van onze trouwbanners? Dit zodat je niet alleen over een gepersonaliseerd en uniek welkomstbord beschikt, maar ook meteen een mooi aandenken aan jullie trouwdag voor later hebt.

De trouwlocatie

Nadat je allerlei ideeën hebt opgedaan met betrekking tot de versiering voor jullie bruiloft, is het belangrijk dat je nadenkt of deze ideeën ook passend en mogelijk zijn bij de trouwlocatie die jullie uitgezocht hebben. Je kunt je hierover in gesprek gaan met de contactpersonen van de desbetreffende trouwlocatie. Houd bij het bespreken van de mogelijkheden altijd de sfeer die jullie uit willen stralen in gedachten.

Zo kan het leuk zijn om de stoelen van jullie als bruidspaar en de gasten te versieren, maar ook de tafeldecoratie mag vaak niet ontbreken. Ook is het handig om bij de trouwlocatie zelf eens te kijken naar kale, lege hoekjes die wel wat extra versiering kunnen gebruiken. Stem alles goed op elkaar af zodat jullie verzekerd zijn van een prachtige trouwdag!

Versiering bruiloft passend bij het thema

Het is ook mogelijk dat jullie hebben gekozen voor een bruiloft waaraan een bepaald thema verbonden is. Trouwen jullie op het strand? Dan is het mogelijk dat jullie gekozen hebben voor een Ibiza thema. Trouwen jullie in de open lucht op een boerenerf? Dan is het mogelijk dat jullie gekozen hebben voor een landelijk thema.

Door de versiering bruiloft aan te passen op het thema van jullie bruiloft, blijft jullie bruiloft uniek. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een thema wat iets over jullie als bruidspaar zegt. Zijn jullie allebei enorm sportief? Of delen jullie dezelfde creatieve hobby? Verwerk dit dan in jullie thema. Door dit te doen geef je jullie trouwdag een extra persoonlijke tint en is het echt jullie dag!

Maak het persoonlijk

Versiering voor een bruiloft kun hoeft niet perse algemeen te zijn. Veel mensen kiezen immers al voor standaard slingers, bloem corsages en ballonnenbogen. Het is leuk om de versiering voor een bruiloft persoonlijk te maken. Je kunt dit op een aantal manieren doen. Je kunt bijvoorbeeld waslijntjes op jullie trouwlocatie ophangen met daaraan allemaal leuke foto’s van jullie. Of je laat je gasten allemaal een polaroid foto maken die je vervolgens aan deze waslijntjes ophangt. Maar het kan ook anders.

Ben je al eens op zoek gegaan naar een persoonlijk welkomstbord? Vroeger werden er op veel bruiloften houten welkomstborden gemaakt. Hierop stonden dan de namen van het bruidspaar, de trouwdatum en vaak ook nog een belangrijke boodschap voor de gasten. Tegenwoordig is zo’n welkomstbord nog steeds ontzettend populair, maar wordt er vaak gekozen voor een moderne versie.

Dit is precies wat je vindt bij trouwbanners.nl. Wij hebben namelijk verschillende standaard banners die uitermate geschikt zijn als versiering voor een bruiloft. Alle banners hebben een afmeting van 200 x 85 cm, worden geleverd met een standaard en een handige opberghoes, zijn makkelijk mee te nemen en te plaatsen. Doordat onze banners oprolbaar zijn, nemen ze weinig plaats in beslag en zijn dus gedurende jullie trouwdag gemakkelijk mee te nemen vanaf het stadhuis, de kerk of de feestlocatie.

Mocht je nu liever zelf een banner ontwerpen doordat je hier bijvoorbeeld persoonlijke foto’s op af wilt laten drukken? Ook dat is mogelijk. Je kunt met behulp van de tool op onze website gemakkelijk je eigen banner samenstellen. Wij hebben dé versiering voor iedere bruiloft!

Versiering bruiloft
Versiering bruiloft

Bekijk alle welkomstborden →

Versiering bruiloft