• Gratis verzending in Nederland & Belgie            • Levertijd 2 dagen             • Alle materiaal inbegrepen            •❤ Levenslange herinnering            • Bereikbaar via Whatsapp              • Binnen 2 minuten besteld.

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Bruiloft decoratie

Het is bijna zover, dé grote dag. Alle voorbereidingen zijn in volle gang en bijna alles is geregeld maar toch mist er nog iets. De bruiloft decoratie. De decoratie voor jullie bruiloft kan in allerlei soorten, maten en stijlen. Denk bijvoorbeeld aan ballonnen, bloemen of een vintage decoratie. Zijn jullie op zoek naar trouw decoratie […]Lees meer

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

Bruiloft decoratie

Het is bijna zover, dé grote dag. Alle voorbereidingen zijn in volle gang en bijna alles is geregeld maar toch mist er nog iets. De bruiloft decoratie. De decoratie voor jullie bruiloft kan in allerlei soorten, maten en stijlen. Denk bijvoorbeeld aan ballonnen, bloemen of een vintage decoratie.

Zijn jullie op zoek naar trouw decoratie of stylingadvies? We helpen jullie graag. Trouwbanners is namelijk gespecialiseerd  in de perfecte decoratie voor ceremonies waaronder bruiloften.

Jullie trouwdag

Jullie trouwdag is één van de mooiste dagen uit jullie leven die jullie mogen gaan beleven. Jullie hebben vast en zeker een budget bepaald en een begroting samengesteld. Als het goed is hebben jullie bij het bepalen van de begroting ook rekening gehouden met de bruiloft decoratie.

Bruiloft decoratie is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Zo kun je ervoor kiezen om jullie trouwlocatie aan te laten kleden door een stylist die jullie inhuren of je kunt de decoratie uit handen geven aan jullie ceremoniemeester. Maar wanneer jullie graag zelf alle touwtjes in handen houden, kunnen jullie de bruiloft decoratie ook zelf verzorgen. Een bijkomend voordeel van het zelf verzorgen van de bruiloft decoratie is dat je heel wat kosten kunt besparen. Wanneer je namelijk een stylist inhuurt betaal je niet alleen voor de decoratie zelf, maar ook voor het inhuren van de stylist. Op het moment dat je op het internet op zoek gaat naar decoratiemateriaal voor een bruiloft kom je van alles tegen. Van ballonnenbogen en bloemversieringen tot aan trouwbanners. Het is maar net wat jullie persoonlijke smaak is en wat voor stijl jullie de bruiloft willen geven.

De stijl bepalen

De bruiloft decoratie voor jullie trouwdag hangt natuurlijk samen met de stijl die jullie de trouwdag willen geven. Kies je voor een romantische stijl of toch liever voor een landelijke stijl? Ook is het natuurlijk mogelijk dat jullie de trouwdag een Ibiza stijl willen geven. Kortom; de mogelijkheden met betrekking tot de decoratie voor jullie trouwdag zijn eindeloos. Van lichtletters, barren, tekstborden, tafelstyling, tapijtjes, bloemen en ballonnen. Alles is mogelijk. Bij trouwbanners vind je dan ook alles wat jullie nodig hebben met betrekking tot de decoratie voor jullie bruiloft.

Een trouwbanner als bruiloft decoratie

Bij ons kun je terecht voor bruiloft decoratie op maat. Zo kun je bij ons onder andere een trouwbanner ontwerpen. Zo’n trouwbanner is een welkomstbord met een moderne touch. Vergeet dus de ouderwetse houten welkomstborden! Zo’n trouwbanner kun je gemakkelijk meenemen en verplaatsen. Hij is namelijk oprolbaar en wordt geleverd in een  makkelijke tas. Je kunt ‘m dus makkelijk meenemen naar de kerk, het stadhuis en jullie feestlocatie.

Met behulp van een trouwbanner verwelkomen jullie de gasten op een unieke manier. De ideale bruiloft decoratie dus. Zo’n trouwbanner is 200×85 cm groot dus jullie gasten zien in één oogopslag waar ze moeten zijn om jullie als bruidspaar te zien stralen.

Jullie kunnen bij ons eenvoudig jullie eigen welkomstbord ontwerpen. Eerst kies je één van onze designs die past bij de stijl van jullie bruiloft. Vervolgens pas je de namen en de datum aan. Je kunt dit heel eenvoudig doen met behulp van de tool op onze website. Tot slot voeg je nog een persoonlijke boodschap toe en binnen een aantal dagen zal het welkomstbord bij jullie thuisbezorgd worden.

Zelf een trouwbanner samenstellen

Spreken onze standaard designs jullie niet meteen aan? Geen probleem. Jullie kunnen namelijk bij ons ook jullie eigen trouwbanner ontwerpen. Met behulp van de tool op onze website uploadt je heel eenvoudig een aantal willekeurige foto’s en de tekst die je op het welkomstbord wilt. Nadat je dit gedaan hebt gaan wij voor jullie aan de slag. Vroeger werden welkomstborden vaak met de hand gemaakt of geschilderd. Ook was het mogelijk dat er op de hoek van de straat een krijtbord stond waarop wat geschreven en  getekend was voor het bruidspaar. Dit wordt natuurlijk zo nu en dan nog steeds wel gedaan, maar niet meer zo veel als voorheen. Ook waren de welkomstborden die vroeger gebruikt werden enorme gevaartes waardoor ze niet makkelijk te verplaatsen waren en dus ook niet makkelijk mee te nemen waren van locatie naar locatie. Dit is bij de nieuwste welkomstborden wel het geval. Ze zijn licht van gewicht en makkelijk op te zetten.

Een trouwbanner is niet alleen perfect voor jullie trouwdag, maar ook voor later. Wanneer je nog eens terugkijkt op jullie trouwdag kun je niet alleen naar de trouwfoto’s of trouwfilm kijken, maar je hebt nog een ander speciaal aandenken. Zo kun je de banner een mooi plaatsje geven in jullie woning, of je kunt hem wegzetten op het moment dat jullie een feestje geven omdat jullie al 12,5 jaar getrouwd zijn.

De nieuwste trend

De nieuwste trend op het gebied van bruiloft decoratie zijn onze welkomstborden. Wij hebben oud in een nieuw jasje gestoken. Dit wil zeggen dat de ouderwetse houten borden plaatsgemaakt hebben voor echte trouwbanners. Met behulp van de nieuwste digitale technieken kan er een gepersonaliseerd welkomstbord gemaakt worden. Zo’n welkomstbord maakt jullie trouwdag pas echt compleet. Overigens is zo’n welkomstbord niet alleen hét perfecte decoratiemateriaal voor jullie bruiloft, maar ook voor andere gelegenheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een jubileum, babyshower of de opening van je eigen winkel? Het kan allemaal!

Zie je nu op onze website door de bomen het bos niet meer? Schroom niet en vul ons contactformulier in. Ons ontwerpteam zit namelijk klaar om je de juiste hulp te bieden bij het ontwerpen van jullie bruiloft decoratie of bij het ontwerpen van een welkomstbord voor een andere gelegenheid.

De perfecte bruiloft decoratie

Zoals je wellicht hebt kunnen lezen kun je bij ons terecht voor de perfecte bruiloft decoratie. wij bieden je namelijk de decoratie die geheel aan jullie eigen wensen en behoeften is aan te passen. Dit vaak in tegenstelling tot de standaard mogelijkheden. Mocht je het gepersonaliseerde welkomstbord nu ‘a la minute’ nodig hebben, geef dan even een seintje. Dan gaan wij namelijk direct voor jou aan de slag. Samen zorgen we voor de mooiste bruiloft decoratie wat bijdraagt aan een onvergetelijke trouwdag!

Bruiloft decoratie
Bruiloft decoratie

Bekijk alle welkomstborden →

Bruiloft decoratie