0 items

Bruiloft decoratie

Een belangrijk onderdeel in een bruiloft decoratie is een Trouwbanner. Een Trouwbanner is een fantastische manier om je gasten welkom te heten op de mooiste dag van je leven.

Gratis verzending

Gratis verzending in NL & BE.

Achteraf betalen

Koop nu en betaal 14 dagen later.

Levertijd =7 werkdagen

Spoedorder? Neem contact op!

VVV Cadeaukaart

Wij accepteren ook cadeaukaarten.

Betaal eenvoudig achteraf of met jouw VVV Cadeaukaart 

Enkele voorbeelden

Bruiloft decoratie

Een trouwbanner is een originele vorm van bruiloft decoratie. Een trouwbanner is 2 meter hoog, 85 centimeter breed en dus een echte blikvanger. De banner wordt geleverd in een beschermende tas. Met behulp van de inklapbare standaard kun je de trouwbanner binnen een halve minuut opzetten.

Bij Trouwbanners.nl kunt u kiezen uit meer dan vijftig verschillende ontwerpen voor je Trouwbanner. Je kunt je Trouwbanner laten aansluiten bij het bruidsboeket door een van onze bloemendesigns te kiezen. Of heb je liever een modern, chique of juist een wat meer traditioneel design? Ook dat kan. Er is altijd een ontwerp dat past bij de bruiloft decoratie en het bruidspaar.

Bruiloft Decoratie
Bruiloft Decoratie

Bruilfot decoratie op maat

Je kunt bij ons ook eenvoudig je eigen trouwbanner ontwerpen. Je kiest eerst het dessin van jouw keuze. Je kunt zelf de namen en de datum op de banner aanpassen. Tot slot voeg je een persoonlijke boodschap toe voor je gasten. Je kunt je teksten in tientallen verschillende lettertypen en kleuren laten verschijnen op de banner.

Heb je zelf een idee voor een trouwbanner die helemaal aansluit de bruiloft decoratie? Je kunt ook zelf een banner ontwerpen. Je uploadt eenvoudig de foto’s en de gewenste teksten en wij gaan voor je aan de slag.

Ben jij op zoek naar de kers op de taart voor jouw bruiloft decoratie? Klik dan hier om je eigen trouwbanner te ontwerpen. Wij bezorgen de banner dan binnen zeven werkdagen bij jou thuis.

De welkomstbord is niet alleen voor een bruiloft, maar meer!

De prachtige banners kunnen uiteraard ook schikken voor andere gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan een Babyshower? Misschien wel een verjaardag? Of misschien heb je wel een prachtige Banner nodig voor jouw eigen bedrijf! Noem het maar op 🙂 Het kan allemaal!

100% tevredenheidsgarantie

Tevreden klanten van Trouwbanners

Kom je ergens niet uit? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Extra Space

James Haul
Aug 16 – Oct 14

Lsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et.