• Gratis verzending in Nederland & Belgie            • Levertijd 2 dagen             • Alle materiaal inbegrepen            •❤ Levenslange herinnering            • Bereikbaar via Whatsapp              • Binnen 2 minuten besteld.

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Kerk versieren bruiloft

Je wilt de kerk versieren op jouw bruiloft dag? Lees dan snel verder! Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Bij het organiseren en vormgeven van een bruiloft komt vaak heel wat kijken. Zo is het onder andere belangrijk om te weten waar jullie huwelijksvoltrekking plaats gaat vinden. Aan de dag van vandaag kan dit […]Lees meer

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

Kerk versieren bruiloft

Je wilt de kerk versieren op jouw bruiloft dag? Lees dan snel verder!

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Bij het organiseren en vormgeven van een bruiloft komt vaak heel wat kijken. Zo is het onder andere belangrijk om te weten waar jullie huwelijksvoltrekking plaats gaat vinden. Aan de dag van vandaag kan dit overal. Zelfs in de buitenlucht. Maar het meest traditionele en romantische is natuurlijk om te kiezen voor een huwelijksceremonie in de kerk.

Zeker wanneer jullie een bepaalde godsdienst hebben kan het wenselijk zijn om te trouwen in de kerk. Echter is het logisch dat je de kerk wilt hier en daar wat op wilt leuken met allerlei leuke decoratie items. De kerk versieren voor een bruiloft kan al vrij simpel. Zo kun je met een grote berg linten en wat bloemen al een heel andere sfeer creëren.

Bepaal de sfeer

Op het moment dat jullie ervoor hebben gekozen om te trouwen in de kerk, is het in de eerste plaats belangrijk dat jullie een keuze maken in welke kerk jullie trouwen. Dit kan in de kerk zijn waarvan jullie lid zijn, maar het is ook mogelijk dat jullie gek zijn op kleine, oude kerken en graag in zo’n kerk willen trouwen. Wanneer je ervoor kiest om in een klein, oud kerkje te trouwen zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Zo zijn in de eerste plaats de zitplaatsen vaak beperkt, maar ook met betrekking tot de kerk versieren voor jullie bruiloft kunnen er een aantal zaken zijn waar jullie rekening mee moeten houden.

In oude kleine kerkjes mag je vaak geen kaarsen aansteken en je moet voorzichtig zijn met het pleisterwerk. Je kunt dus niet zomaar iedere willekeurige bruiloft decoratie aan de muur van zo’n kerkje hangen. Ook mag je in deze kerkjes vaak geen plakband gebruiken om de versiering te bevestigen. Om ervoor te zorgen dat je toch de kerk kunt versieren voor jullie bruiloft, is het slim om eens tussen het assortiment op onze website te kijken.

Kies voor een welkomstbord

De kerk versieren voor jullie bruiloft kun je onder andere doen met behulp van een gepersonaliseerd welkomstbord. Hiermee wordt geen zelf getimmerd en geverfd houten bord bedoeld, maar een banner van trouwbanners.nl. Onze banners zijn namelijk de ideale manier om de kerk te versieren tijdens jullie huwelijksceremonie.

Onze banners zijn geheel naar wens te personaliseren, gemakkelijk mee te nemen en eenvoudig te monteren en te demonteren. Binnen een mum van tijd heb je dus de kerk versierd. Aangezien jullie trouwdag al druk genoeg is, kun je de kerk versieren voor jullie bruiloft natuurlijk ook overlaten aan jullie ceremoniemeester of dierbare.

De banners die je vindt op onze website hebben allemaal een afmeting van 200 x 85 cm en kun je met behulp van de tool op onze website heel gemakkelijk voorzien van een persoonlijke touch. Je kunt kiezen uit één van onze standaard ontwerpen, maar je kunt hem ook volledig naar wens personaliseren. Bijvoorbeeld door een aantal foto’s van jullie te uploaden. Ook kun je kiezen uit verschillende lettertypes zodat je jullie namen aan de banner toe kan voegen met daarbij jullie trouwdatum en een eventuele boodschap voor jullie bruiloftsgasten. Kortom; met betrekking tot onze banners is er van alles mogelijk. Een prachtig welkomstbord in een modern jasje!

Maak de versiering voor jullie bruiloft compleet

Op het moment dat je na inspiratie op gaat doen voor het versieren van de kerk voor jullie bruiloft, zijn er vast en zeker een aantal ideeën die jullie aanspreken. Het is belangrijk om de versiering in de kerk aan te passen op de stijl van jullie als bruidspaar. Concreet betekent dit dat wanneer jullie lichtblauwe accenten aan jullie uitstraling geven, het raadzaam is om deze accenten ook terug te laten komen in de versiering van de kerk.

Ook kan het zo zijn dat er een bepaald thema aan jullie bruiloft is verbonden. Misschien houden jullie bijvoorbeeld wel heel erg van de natuur en van bloemen. Wanneer dat het geval is, kun je de kerk versieren voor jullie bruiloft met behulp van bloemcorsages. Het is zelfs mogelijk om op iedere hoek van de zitbanken in de kerk een bloemcorsage te plaatsen.

Verder kun je de kerk natuurlijk nog wat opleuken met een aantal linten, kaarsen op batterijen en lampionnen. Echter geven deze items de versiering nog geen persoonlijke touch. Deze persoonlijke touch kun je het snelst en het eenvoudigst creëren met behulp van een banner van trouwbanners.nl.

Personaliseer en versier

Met behulp van een banner kun je dus de kerk versieren voor jullie bruiloft door middel van een persoonlijke touch. En een afbeelding of een unieke boodschap zegt vaak meer dan alleen wat bloemen en ballonnen. Met behulp van de tool op onze website kun je heel eenvoudig jullie eigen trouwbanner samenstellen. Je kunt dit al doen vanaf €69,-. Deze prijs in inclusief alle benodigde materialen en verzendkosten.

Wanneer je jullie banner vandaag voor 17.00 uur besteld, heb je hem morgen al gratis in huis. Heb je de banner nog sneller nodig? Stuur ons even een berichtje of neem via een andere manier contact met ons op. Samen kijken we naar wat de mogelijkheden zijn. En lukt het je niet helemaal om de banner naar wens te personaliseren? Stuur dan ook even een berichtje. Ons ontwerpteam staat graag voor je klaar.

Niet alleen voor het versieren van de kerk

Een banner een welkomstbord is overigens niet alleen geschikt voor het versieren van de kerk tijdens jullie huwelijksceremonie. Deze banner kun je na afloop van de ceremonie eenvoudig oprollen en meenemen in de meegeleverde draagtas. Hierdoor kun je de banner ook bij jullie feestlocatie weer gebruiken als bruiloft decoratie. Zo’n banner is dus ideaal en kun je gedurende jullie trouwdag op iedere locatie neerzetten.

Overigens kun je een banner niet alleen gebruiken voor jullie bruiloft. Een banner kan ook geschikt zijn als decoratie voor allerlei andere feesten en partijen. Hierbij kun je onder andere denken aan babyshowers, communies, jubileums of aan de opening van je eigen winkel. Natuurlijk kun je een banner ook inzetten als promotiemateriaal voor je bedrijf. De mogelijkheden van een banner zijn echt eindeloos.

Kerk versieren bruiloft
Kerk versieren bruiloft

Bekijk alle welkomstborden →

Kerk versieren bruiloft