• Gratis verzending in Nederland & Belgie            • Levertijd 2 dagen             • Alle materiaal inbegrepen            •❤ Levenslange herinnering            • Bereikbaar via Whatsapp              • Binnen 2 minuten besteld.

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Betaalmethodes

Betaal eenvoudig achteraf of met jouw VVV Cadeaukaart

iDEAL
iDEAL is een door de Nederlandse banken ontwikkeld online betaalsysteem. iDEAL is een zeer betrouwbare en daarnaast ook de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. Met iDEAL word u vanuit de .nl website naar uw eigen internetbankier-omgeving geleid voor het uitvoeren van de betaling. U doorloopt hierbij dezelfde stappen als bij internetbankieren. De betaling is eenvoudig en gaat volgens dezelfde beveiligingseisen van uw bank. Bij iDEAL weten wij bij Trouwbanners.nl direct of de betaling is goedgekeurd. 

Bancontact
Mistercash is een eenvoudige, snelle en betrouwbare online betaalmethode in België. Met Bancontact wordt je vanuit Trouwbanners.nl naar je eigen internetbankieromgeving geleid om de betaling uit te voeren. Je doorloopt hierbij dezelfde stappen als bij internetbankieren. De betaling is eenvoudig en gaat volgens dezelfde beveiligingseisen van jouw bank.

Creditcard
Bij Trouwbanners zijn creditcards van MasterCard en Visa van Nederlandse aanbieders meer dan welkom.
Je betaalgevens worden versleuteld via de SSL-methode. We zorgen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.Mogelijk vraagt je creditcardorganisatie je de 3D-Secure verificatiecode in te voeren. Dit is een extra beveiliging voor online betalingen met creditcards.

Paypal
PayPal is de meest bekend online wallet en maakt het mogelijk om wereldwijde betalingen te ontvangen. Klanten kunnen via PayPal betalen met hun creditcard, bankrekening of PayPal-saldo. Betaling is ook mogelijk via telefoon of tablet en zonder het invullen van bank- creditcardgegevens.   

Belfius Direct
Belfius is een van de grootste Belgische banken. De bank voorziet in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. De informatie zoals begunstigde, bedrag en omschrijving worden vooraf opgegeven wat de kans op mislukte transacties elimineert.

ING Home Pay
ING Home’Pay is een online betaalmethode ontwikkeld door ING België. Iedereen met een ING Home’Bank of Business’Bank account kan hiermee veilig, makkelijk en snel online betalen.

Sofort
SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 8 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft de klant de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. 

KLARNA Betaal achteraf
‘Achteraf betalen’ geeft de klant de mogelijkheid om binnen 14 dagen te betalen. Zodra de bestelling verzonden is ontvangt de klant de factuur via Klarna. De daadwerkelijke betaling regelt de klant zelf met Klarna.

VVV Cadeaukaart
Cadeaukaarten zijn tegoedkaarten op betaalpasformaat waarop de gever een bedrag kan laden. De kaarten zijn vaak gemaakt voor gebruik in specifieke branches of thema’s, zoals webshops, fashion- of entertainmentwinkels, of theaters en podia.