0 items

Gepersonaliseerd Welkomstbord

Het laten ontwerpen van een gespecialiseerd welkomstbord is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Huidige moderne technieken en het internet maken het mogelijk om snel een gepersonaliseerd welkomstbord te laten ontwerpen en thuisbezorgd te krijgen. Bij ons bent u daarmee aan het juiste adres, wij kunnen voor jouw gelegenheid ontwerpen en produceren. Echter, je kunt dat ook zelf doen met onze online designtool.

– Gratis verzending in NL en BE.

– Inclusief alle materiaal.

– Betaal eenvoudig achteraf.

– Spoedlevering mogelijk.

Gepersonaliseerd Welkomstbord

Gratis verzending

Gratis verzending in NL & BE.

Achteraf betalen

Koop nu en betaal 14 dagen later.

Levertijd =7 werkdagen

Spoedorder? Ook mogelijk

VVV Cadeaukaart

Wij accepteren ook cadeaukaarten.

Type Welkomstborden

Afhankelijk van het type gelegenheid kan het ontwerp van het welkomstbord aangepast worden. Tegenwoordig worden de meeste welkomstborden bedrukt in een vier kleuren druk. Zo kan er een digitaal ontwerp gemaakt worden dat op de gelegenheid tentoongesteld kan worden. Het ontwerp kan foto’s en afbeeldingen bevatten. Deze kunnen voorzien worden van diverse achtergronden. Onze ontwerpers hebben een scala aan lettertypen is voorhanden, maar je kunt ook onze designtool gebruiken.

Welkosmtbanner Zelf Online Ontwerpen

Vroeger werden welkomstborden vaak handgeschilderd, en dat wordt nog wel gedaan maar in veel mindere mate. Vaak waren dit dan ook logge gevaartes die opgehangen dienden te worden. De nieuwe welkomstbanners zijn licht gewicht, eenvoudig op te zetten, en voorzien van een draagtas. Met onze online designtool kun jij je eigen ontwerp aan ons versturen. Mocht je alsnog hulp nodig hebben, dan zit ons ontwerpteam klaar om hulp te bieden.

Gepersonaliseerd Welkomstbord
Gepersonaliseerd Welkomstbord
Gepersonaliseerd Welkomstbord

Welkomstborden Elke Gelegenheid

Gepersonaliseerde welkomstborden voor bruiloften en partijen, bedrijfsfeesten, vergaderingen jubilea, beurzen, exposities en tentoonstellingen. Een goed welkomstbord geeft richting aan de gasten en verwelkomt hen met wellicht een gezamenlijke boodschap.

De Nieuwe Trend Zijn Welkomstbanners

Tegenwoordig hebben digitale technieken het ontwerpproces van de welkomstborden overgenomen en is de welkomstbanner. Deze digitaal ontworpen en digitaal bedrukte banner, kan snel geproduceerd worden, en is van zeer hoge kwaliteit. Her- en reproductie worden hierdoor ook vergemakkelijkt.

Betaal eenvoudig achteraf of met jouw VVV Cadeaukaart 

Enkele voorbeelden

Gepersonaliseerd Welkomstbord
Gepersonaliseerd Welkomstbord
Gepersonaliseerd Welkomstbord

De welkomstbord is niet alleen voor een bruiloft, maar meer!

De prachtige banners kunnen uiteraard ook schikken voor andere gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan een Babyshower? Misschien wel een verjaardag? Of misschien heb je wel een prachtige Banner nodig voor jouw eigen bedrijf! Noem het maar op 🙂 Het kan allemaal!

100% tevredenheidsgarantie

Tevreden klanten van Trouwbanners

Extra Space

James Haul
Aug 16 – Oct 14

Lsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et.