• Gratis verzending in Nederland & Belgie            • Levertijd 2 dagen             • Alle materiaal inbegrepen            •❤ Levenslange herinnering            • Bereikbaar via Whatsapp              • Binnen 2 minuten besteld.

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

10 Tips Voor een Onverslijtbare Bruiloft

Maar je moet je bewust zijn dat het voorbereiden en het organiseren van een bruiloft een pittige taak is, anders gaat er iets fout of is het gewoon een ramp. Daarom zijn hier de top 10 tips om een perfecte bruiloft voor jou en je partner te garanderen. Tip 1: De Stijl Bepaal eerst welke […]Lees meer

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

10 Tips Voor een Onverslijtbare Bruiloft

Maar je moet je bewust zijn dat het voorbereiden en het organiseren van een bruiloft een pittige taak is, anders gaat er iets fout of is het gewoon een ramp. Daarom zijn hier de top 10 tips om een perfecte bruiloft voor jou en je partner te garanderen.

Tip 1: De Stijl

Bepaal eerst welke stijl je wilt kiezen voor je bruiloft. Wilt u klassiek en kleurencreatief of erotisch en snel? Kies naar gelang stabiliteit één stijl, maar sluit ook dynamiek en veranderingen niet uit. Als je een stijl kiest die past bij de wensen van jou en je partner, dan zal je bruiloft een memorabel gevoel krijgen en je gasten liefdevol verwelkomen.

Tip 2: Gastenlijst

Een goede gastenlijst is de factor waardoor je bruiloft perfect wordt. Maak een lijst met de mensen die je van harte wilt uitnodigen, en die je niet mag missen. Daarnaast is het ook belangrijk om een redelijke limiet te stellen aan het aantal gasten. Zorg ervoor dat je ervoor zorgt dat je gasten en hun comfortabel voelen.

Tip 3: Wedstrijden en Activiteiten

Je kunt gasten meer betrokkenheid geven als je leuke activiteiten opneemt in je receptie. Bovendien is het leuk als je bruiloft een heleboel herinneringen maken die je eeuwig koesteren. Dus probeer zo veel mogelijk wedstrijden te organiseren, zoals limonade-gerinkel met glazen bloemblaadjes, rad draaien, paal-haas-runnen, flessen-schuiven of andere creatieve activiteiten.

Tip 4: Muziekkeuze

Muziek speelt een belangrijke rol tijdens de receptie. Een goede muziekkeuze zal zeker iets digitaals zijn bij het organiseren van de dansvloer. Kies de beste deuntjes die je wilt dat je gasten meedansen. Je kunt hierbij rekening houden met de smaak van je partner en je gasten. Zelfs als je geen fan bent van muziek, zeker bij het maken van een dansbaar deuntje met de juiste beats.

Tip 5: Theeën

Het thema voor je bruiloft kun je ook perfect verwezenlijken met een thematisch trouwthee. Zorg ervoor dat je bruiloftuniek op z’n plaats is volgens de mode trends, en dat je een smaakvol ontwerp selecteert dat de verschillende thema’s weerspiegelt. Denk ook hierbij creatief aan binnen- en buitenruimten om het naadloos aan te passen aan de bruiloftthematiek.

Tip 6: Versieringen en Accessoires

Accessoires, zoals ballonnen, weduwenpruiken, voedsel, taart, bloemen, checklists, decoraties en de trouwringen, geven je bruiloft extra schoonheid. Je kunt verschillende bruiloft-accessoires kiezen om je bruiloft te onderscheiden. Maar pas wel op dat je je gasten niet overvraagt. Wees ook zuinig met het gebruik van trouwringen.

Tip 7: Catering

De gasten op je bruiloft zullen uiteraard willen weten wat voor soort eten je serveert op je speciale dag. Een goede catering is het iso-type van een geslaagde bruiloft. Dus kies een cateringbedrijf die het beste past bij je budget, en verzeker je ervan dat je eten goed bereid is. Probeer verscheidenheid aan te bieden van de menu’s, zodat de gasten verschillende keuzes hebben.

Tip 8: Ambiance

Wanneer er sprake is van een bruiloft, is de sfeer heel belangrijk. Zorg dus voor het juiste sfeerbeeld en geef de ruimte wat je wilt uitstralen. Zorg ervoor dat alle verlichting, tonen en interieur goed zijn uitgekozen en worden geïmplementeerd. Kies voor een subtiel kleurenschema op het bruiloftfeest, zodat de gasten de ruimte met open armen omarmen.

Tip 9: Trouwpakketten

Trouwpakketten zijn een geweldig idee om ervoor te zorgen dat de gasten plezier hebben. Kies pakketten waarmee uw gasten eenvoudig de leuke conversaties kunnen voeren, of verras ze met aangepaste kleine geschenkjes die aan hun voorkeur voldoen. Zorg ook het transport ervan zo soepel mogelijk verloopt.

Tip 10: Doel

Vergeet niet dat het doel is om een prachtige bruiloft te organiseren, voor jou en je partner. Wees dus duidelijk bij het Identificeer de wensen van beide partijen en zorg er ook voor dat je aan de fondamentele principes en normen van je huwelijk vasthoudt. Richt je op je gasten, vanaf het begin van de voorbereiding tot aan het einde van de bruiloft.

10 Tips Voor een Onverslijtbare Bruiloft
10 Tips Voor een Onverslijtbare Bruiloft

Bekijk alle welkomstborden →

10 Tips Voor een Onverslijtbare Bruiloft