• Gratis verzending in Nederland & Belgie            • Levertijd 2 dagen             • Alle materiaal inbegrepen            •❤ Levenslange herinnering            • Bereikbaar via Whatsapp              • Binnen 2 minuten besteld.

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Alle Tips en Tricks voor een Geweldige Bruiloft

Als je het vergelijkt met een ‘normale’ playlist van platen die bij feesten gedraaid worden, dan draait een ‘bruiloft muziek playlist’ naast spanning en euforie ook echte liefde, waardoor het een nog bijzondere gebeurtenis wordt. Een bruiloft vindt meestal plaats in een mooi pand of op een prachtig landgoed en is zelf een kunstwerk. Je […]Lees meer

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

Alle Tips en Tricks voor een Geweldige Bruiloft

Als je het vergelijkt met een ‘normale’ playlist van platen die bij feesten gedraaid worden, dan draait een ‘bruiloft muziek playlist’ naast spanning en euforie ook echte liefde, waardoor het een nog bijzondere gebeurtenis wordt. Een bruiloft vindt meestal plaats in een mooi pand of op een prachtig landgoed en is zelf een kunstwerk. Je kunt er muziek of muziekstijlen aan toevoegen die kenmerkend zijn voor de bruidsparen en waarmee je de unieke gelegenheid creëert. Maak bijvoorbeeld keuzes uit algemene popmuziek, romantische muziekstijlen, klassieke muziek, soul, funk, jazz of “schokerend ” hardrock.

Trouwlocatie en Avondfeest

Houdt rekening met de locatie waarop je je trouwfeest organiseert. Kies een locatie met veel liefde, waar je kunt aankomen, de rust ervaart, maar ook waar je met de andere gasten bent voor de avond. Beslis van tevoren hoe je de avond wilt aanpakken. Wil je dat het opgedeeld wordt in een eerste en tweede deel om zo meer gasten uit te nodigen, of wil je alles rustig en gezellig houden met een banderel en wat kleine optredens? Reken ook op de ervaring van de catering, heldere afspraken met de band en eventueel de dj’s, en maak de locatie naar je eigen wens.

Kostuums en Decoraties

Kleding en kostuums zijn een belangrijk aspect aan elke bruiloft. Kies voor een dresscode waar beide. bruidsparen zich prettig bij voelen. Zorg ervoor dat iedereen die bij de bruiloft aanwezig is, de kleuren draagt waarmee je trouwfeest compleet wordt. Denk ook aan decoraties, want het voegt aan de sfeer toe en is een onmisbaar onderdeel voor een geweldige bruiloft. Zorg ervoor dat alle rituelen en tradities die bij jullie bruiloft passen, worden aangekondigd en uitgevoerd. Denk aan geboortekransen stelen, nemen, schoen palen, rassen, sieraden en andere bruiloftspelletjes. Je kunt er ook voor kiezen een ludiek en gezellig decor aan de muren te hangen met fantasierijke versieringen en andere decoraties.

De Bruidsmeisjes

Kies de juiste bruidsmeisjes die bij jouw trouwstijl passen. Meet het kledingpakket samen, strijk de jurken en geef elk bruidsmeisje een unieke haarmake-up. Selecteer avant-garde meisjes die stijlvol genoeg zijn om jou te helpen de trouwceremonie te versieren. Doe vervolgens aan alle bruidsmeisjes een cadeau om hen te bedanken voor hun aanwezigheid.

De Bruidegom

De bruidegom is de belangrijkste persoon op de bruiloft. Zorg er daarom voor dat hij er fantastisch uitziet en klaar is om in het huwelijksbootje te stappen. Kies een stijlvol pak, strijk het en kies er bijpassende schoenen voor. Koop ook wat accessoires zoals een corsage, een horloge of een leuk overhemd en kousen. Pas op dat hij niet in het wit trouwt, tenzij jullie een themabruiloft organiseren.

Cadeaus en Souvenirs

Nu de trouwdag naar zijn einde komt, is het tijd om dankbaarheid te tonen. Kies een uniek en aanbod aan cadeaus om uit te delen aan je gasten. De cadeaus kunnen geschonken worden in de vorm van een draagbaar souvenir waaraan je met weemoed terug denkt aan de bruiloft. Denk bijvoorbeeld aan gedrukte fotoprints, bedrukte kussens of bekers met jullie foto en profiel. Voeg ook een kleine brief toe aan elk cadeau om je gasten te bedanken voor hun aanwezigheid.

Taart, Verrassingen en Danswedstrijden

De perfecte bruiloftservaring neemt een hoek om als je ervoor zorgt dat je gasten weer betrokken zijn. Plan een leuke verrassing voor je gasten, zoals een flashmob, danswedstrijden en spannende spellen. Als je iets meer budget hebt, kun je kiezen voor een optreden van een bekende artiest. Dit zal jullie bruiloft naar een ander niveau tillen. Vergeet ook je gasten niet te voorzien van een heerlijk bruidstaart en gave hapjes. Verras je gasten ook met bedrukte taartschepjes met je namen en de trouwdatum.

Videoband en Fotoshoots

Het laatste dat je wilt is een vergeten moment van je bruiloft. Stel een fotograaf in die je dag echt kan vastleggen. Zorg ook dat zich een videograaf gereed houdt. Deze video is iets wat jullie later kunnen bekijken en waar jullie weer heerlijke herinneringen aan op kan doen. Een video maken is ook een geweldige manier om jouw gasten meer in de trouwfeest-stemming te brengen, omdat je later terug kunt kijken. Je kunt hier ook een fotoshoot voor plannen met je gasten, waardoor je je familie en vrienden verenigd bij elkaar krijgt voor een leuke foto met iedereen.

Alle Tips en Tricks voor een Geweldige Bruiloft
Alle Tips en Tricks voor een Geweldige Bruiloft

Bekijk alle welkomstborden →

Alle Tips en Tricks voor een Geweldige Bruiloft