• Gratis verzending in Nederland & Belgie            • Levertijd 2 dagen             • Alle materiaal inbegrepen            •❤ Levenslange herinnering            • Bereikbaar via Whatsapp              • Binnen 2 minuten besteld.

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Bruiloft Trends in 2024 die je Niet Mag Missen

We bewaren de laatste trends van 2021 voor Bruilofts. Gevoelige en persoonlijke thema’s Grasgroene Kleuren, romantisch kant, eenweefsel van bloemen, afbeeldingen, kleine geschenken, versierd met goudfolie … Al deze aspecten spelen de sleutelrol in een bruiloft en staan op het punt om de schijnwerpers te veroveren in deze 2021 ervaringen van mensen voor elkaar. Als […]Lees meer

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

Bruiloft Trends in 2024 die je Niet Mag Missen

We bewaren de laatste trends van 2021 voor Bruilofts.

Gevoelige en persoonlijke thema’s

Grasgroene Kleuren, romantisch kant, eenweefsel van bloemen, afbeeldingen, kleine geschenken, versierd met goudfolie … Al deze aspecten spelen de sleutelrol in een bruiloft en staan op het punt om de schijnwerpers te veroveren in deze 2021 ervaringen van mensen voor elkaar. Als we de checklist in ogenschouw nemen, observeren we ronde, herfstachtige en kwaliteitskostuums voor de bruidegoms, harmonieus gedraagde dameskleding en veel kristallen versieringen waarin zowel de geliefden als gasten zich comfortabel voelen. Naast de elegantie van de bruidskleding, zullen antieke aangepaste decoraties, verlichte lampionnen, het gebruik van frisdrank, het opstarten van cocktails om jarig te vieren, de introductie van open pedicabs, open plaatsen parken en verscheidenheid andere gebruikelijke dingen ervoor zorgen dat de wensen van dit decor uitkomen en de bruidegom en bruid hun geluk kunnen delen met hun familieleden, vrienden en dierbaren.

Romantische binnenste Zimmer Setting

Wat kan er romantischer zijn dan uw badkamer en slaapkamer omgetoverd hebben tot een prachtige bruiloftssetting? Met het vermoeden dat 2021 geen regelmatige grootschalige bruiloften zou kunnen waarderen, is het in de mode geraakt om te experimenteren met het decoreren van een binnenste zimmer. Warme kleuren stoffen, zachte, comfortabele gordijnen, versierde ramen, omringende kerstlichtjes, weelderig bloemdecor, een selectie kleurrijke lampen en tuinhuisjes, hedendaagse technologische en traditionele thema-optredens zullen ervoor zorgen dat de bruid en bruidegom comfortabel, gemeubileerd en verdronken in de decoratieve schoonheid kunnen zijn.

Outdoor Weddings & DIY décor

Uitgaande bruiloften worden de zomer van 2021 overheersen en worden gekenmerkt door flexibiliteit. Decoraties met onmiddellijke schoonheid, fantasievolle creaties en DIY-projecten, zullen het middelpunt van de aandacht zijn. De opties zijn eindeloos met een verscheidenheid aan voorwerpen, zoals het bedekken van tafels met tulle rokken, het toevoegen van rode stoffen aan bomen, het aanbrengen van koosjere bergen, het geven van lampionnetsjes en andere dingen die niet te eenvoudig of te lomp zijn om aan te trekken.

Gespecialiseerde fotografie

Bruiloften zijn ook gedreven door details, te beginnen bij fotografie. Hoogwaardige fotoshoots, waarin leden van de bruiloft worden vastgelegd op verschillende tijdstippen en in verschillende poses, vormen het vermogen van een bruidegom en bruid om na te denken over speciale momenten die in een modernere kleding en in een omgeving met fenomenale architectuur worden eerbetoon. Faciliteiten zoals photo booths, gepersonaliseerde polaroids en zelfs virtual reality met een verscheidenheid aan opties zoals live streaming, digitale gastenboeken

Omhoog gedragen Geschenken

Gasten zullen er ook voor kiezen om de geliefden cadeau te geven met een toets van meer technologie bij komst. Geschenken zoals bloembedekte kratten, digitale schermgeschenken, mini kransen en veel meer zullen het toegestaan maken voor gasten om een statement te maken met hun geschenken. Naast het variëren van de geschenken, zullen de bruidegom en bruid ook verschillende methodes integreren om gezinnen te verheugen in 2021 met originele spelletjes, competities, twister- spellingwedstrijden, vertoningen van de versierde bruidssuite, bijbelleeswedstrijden en veel prachtige dingen die ervoor zullen zorgen dat de gasten een energiedronkende dag beleven.

Onconventionele ideeën voor het verstrekken van etenswaar

Vergeet vastgeroeste buffetten en ceremoniële maaltijden; 2021 zal worden gesierd met buffetrijen van voedselwagen, een assortiment aan nachtelijke snacks, omhoog gedragen limonade, gesouten dranken, crudite’s, speciale Fondue-instellingen, een dunne laag chocolate bars, gesorteerde burgers en dienbladen, stapels smakelijke shooter-desserts, maaltijden voorzien van bloemen, evenals kraampjes met lokale B&B’s en familie uitstapjes. Naast het bieden van snelle, maar verfijnde maaltijden in combinatie met luxueuze presentaties zullen canapés, bonbons, tailgate-feesten en een goedgekeurde lijst met voedselstromen, de schaal van bruidstoepassingen wijd verspreiden.

Visuele entertainment & Live streams

Zoals de meeste feesten van 2021, zullen ook bruiloften een soortgelijke uitstraling hebben. Live streaming, 16mm-filmprojectoren, animatie-aantrekkingskracht en gratis digitale inschrijfkaarten zullen er speciaal uitzien. Wanneer het gaat om engagerende visuele entertainment, gaan zal 2021 platte verlichtingen bevorderen, zoals projectoren, spots, monitorbeams en lasershowstukken, reactieve led-schermen, 3D-wordende holovideoprojecties en andere interessante activiteiten die het feest tot een succes maken.

Gedurfde agenda’s met alternatieve connecties

Hoewel veel traditionele agendas en evenementen zullen worden geannuleerd, is de industrie bezig met het veranderen van de manier waarop we denken over bruiloften. De komst van doorbraken zoals de internationale beweging & connecties, bruidsscape paden, bruiloft reizen, omhoog gedragen thema-uniformen en verzoeken aan sprekers om lezingen te verzorgen zorgen ervoor, creëren postmodernistische ervaringen. Met directeur shows, premium-gebruikersnamen en virtuele gasten zal elke bruiloft die 2021 instapt een veel betere ervaring worden. Een andere nieuwe trend is het integreren van avonturendecoraties, werelds spelprijzen en kostuumwedstrijden om deze gedenkwaardige ervaringen nog interessanter te maken.

Doordacht vouwen van trouwdiensten

Voor eerlijkheid en plezier in de ceremonie, serieus genomen door traditionele geloofwaardigheden, zal wedding entertainment takeovers van 2021 blijven domineren met zijn vrolijkheid en dans. Nachtelijke spelshow’s, cruises, luchtdoorbrekende deals, tandemgymstelsels, engelachtige tafelgesturingen, emotionele hits, passende Italiaanse koffies oogsten voor de ceremonie en andere verlichte opties zullen er identiek uitzien. Naast deze, zullen arsenaal aan licht-up-gifts, bescheiden intieme indoor plannen, waarbij de ceremonie de schoonheid van hun vriendschap weerspiegelt, deel worden van hun verbluffende ceremonie van trouwen.

Bruiloft Trends in 2024 die je Niet Mag Missen
Bruiloft Trends in 2024 die je Niet Mag Missen

Bekijk alle welkomstborden →

Bruiloft Trends in 2024 die je Niet Mag Missen