• Gratis verzending in Nederland & Belgie            • Levertijd 2 dagen             • Alle materiaal inbegrepen            •❤ Levenslange herinnering            • Bereikbaar via Whatsapp              • Binnen 2 minuten besteld.

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Bruiloft Trends Voor Jouw Sprookje-Grote Dag

Een eenvoudige, maar mooie en veelzijdige Rollup banner zorgt ervoor dat je trouwdag helemaal afkomt. We vertellen je graag wat de laatste trends voor jouw sprookje-grote dag zijn. Sfeer Een belangrijk onderdeel van een bruiloft is de sfeer. Kies voor een sprookjesachtige sfeer en laat je gasten en bruidspaar verdwalen in de magie. Neem romantische, […]Lees meer

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

Bruiloft Trends Voor Jouw Sprookje-Grote Dag

Een eenvoudige, maar mooie en veelzijdige Rollup banner zorgt ervoor dat je trouwdag helemaal afkomt. We vertellen je graag wat de laatste trends voor jouw sprookje-grote dag zijn.

Sfeer

Een belangrijk onderdeel van een bruiloft is de sfeer. Kies voor een sprookjesachtige sfeer en laat je gasten en bruidspaar verdwalen in de magie. Neem romantische, pastelachtige kleuren, bloemen en kristal aan boord om de ruimte te verfraaien. Kies voor muziek die past bij jullie trouwdag en voeg details toe zoals waxinelichtjes die bij het plafond langs de muur hangen.

Verlichting

Verlichting is ook een schitterend element om je trouwdag te verlevendigen. Verlichting die langs het plafond of de muren hangt, schijnt een mooi gouden licht uit en geeft je trouwdag een extra glans. Bijkomend voordeel is dat het je ook een bijzondere, intieme sfeer geeft. Probeer te variëren met hanglampen en staande staat lampen in de ruimte en kies voor sfeervolle kleuren zoals warm wit of goud.

Trouwdecoratie

Vergeet ook de trouwdecoratie niet. Probeer je bloemdecoratie op je taartcijfer, je centerpiece of eenhanger te verfraaien. Versiering en accessoires maken je dag compleet. Kies materialen die bij je thema passen. Denk bijvoorbeeld aan keramiek, kristal, hout en antiek. Kunst met bloemen, folie, stoffen, stofresten en accessoires versieren alles tot in het kleinste detail.

Gasten entertainen

Ook het vermaken van gasten is belangrijk. Je gasten komen niet alleen om feest te vieren. Ze willen ook genieten. Zorg voor plezier met live muziek, decoratie, entertainment, vermaak en lekker eten. Als je een champagnebar hebt, laat dan de stemmingsbestellingen klinken zodat je gasten helemaal weg zijn. Probeer verschillende thema’s of muziekkazen in te zetten om de lach af te wisselen, wat wel leuk is.

Favors voor gasten

Favors voor de gasten is een leuke manier om dingen op te slaan. Zorg ervoor dat de favorieten door je gasten worden onthouden. De goedkoopste manier is om ze kaarten, flyers, boekjes met herinneringen of foto´s te geven. Maar je kunt ook knutselmateriaal geven, zoals plaatjes of kralen. Kies iets speciaals dat past bij de bruiloft.

Foto booth

Foto booth is een ander leuk element om in je grote dag te introduceren. Omdat iedereen het leuk vindt om zichzelf te zien op een foto, is dit een geweldige manier om herinneringen op te slaan. Creëer een fotohokje in de stijl die bij je thema past. Kies voor licht, decoratie en accessoires om het speciaal en plezierig te maken.

Trouwkaarten

Laatste, maar niet het minste, een trouwkaart. Trouwkaarten vertellen de gehele geschiedenis van het paar. Het is een leuke manier om met je gasten te delen wat gezelligheid en plezier op je mooie dag betekent. Kies een uniek design voor je trekking, met toevoeging van kerstmotief of kalligrafie letter.

Verse bloemen

Verse bloemen geven de bruiloft een unieke alsook romantische sfeer. Verse bloemen dragen bij aan het creëren van de perfecte bruiloftslook. Kies bloemen die er verrassend uitzien en die past bij het thema. Vergeet ook de voorbereiding niet, wat de bloemist ook nodig heeft voor de bloemcreaties.

Welkomsborden

Een welkomsbord is een fantastische manier om gasten te begroeten. Kies voor een mooie Rollup Banner in de juiste kleur en maak een persoonlijke verklaring passend bij de bruiloft. Laat je gasten weten dat ze een warm onthaal verdienen. Kies voor kleurrijke designs en toevoeging van glitters.

Trouwringen

Trouwringen maken een trouwdag compleet. Laat ze kiezen uit een aantal stijlen, vormen, steenkleuren en materialen. Kies eerst de juiste ringen voor het paar en laat ze dan speciale trouwringen samenstellen die bij hen passen. Laat gasten stemmingspakketten maken en draag een speciale persoonlijkheid in elk pakket.

Ballon decoraties

Ballon decoraties zijn dit jaar dé trend. Kies voor kleurrijke, unieke stijlen die bij je thema passen en creëer een magische stiltes die je gasten zal verbazen. Probeer ook verschillende afmetingen te gebruiken. Geniet van een sprookjesachtig moment met mooi decoraties van ballonnen.

Cake decoraties

Geniet ook van de beeldschone decoraties, zoals effen fondant, versierd met bloemblaadjes, sierlijke structuren die met kandij gemaakt zijn of zelfs een mooie sprenkel van edelstenen. Laat elke taart een stukje meer een sprookje worden. Probeer bijzondere designs te maken met bloemen en fantasietjes of gebruik verfijnde details om je taart te verfraaien.

Fotoserie

Laat je trouwdag een liefdeverhaal worden met een unieke fotoserie. Fotografeer je romantische momenten, zodat je deze later kunt herinneren. Plan een sessie bij een betoverend decor of bij het uitzicht van een rustiek landschap. Kies voor kleurrijke details zoals versieringen, reflecties van licht dat in je decoraties schijnt of een klein makeup-statement dat je look afmaakt.

Muziek

Je trouwdag is niet compleet zonder leuke muziek. Kies voor een live band of vervaardig kleine presents met persoonlijke geluidsbestanden. Probeer heimweegevoel toe te voegen met het juiste selectie nummers. Laat ook je persoonlijke muzikale keuzes horen, zodat je bruiloft een herinnering voor iedereen is.

Bruiloft Trends Voor Jouw Sprookje-Grote Dag
Bruiloft Trends Voor Jouw Sprookje-Grote Dag

Bekijk alle welkomstborden →

Bruiloft Trends Voor Jouw Sprookje-Grote Dag