• Gratis verzending in Nederland & Belgie            • Levertijd 2 dagen             • Alle materiaal inbegrepen            •❤ Levenslange herinnering            • Bereikbaar via Whatsapp              • Binnen 2 minuten besteld.

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

De 10 Meest Creatieve Bruiloft Themas

We zijn altijd op zoek naar nieuwe en interessante manieren om bruiloften te vieren, een creatief thema kan een belangrijk verschil maken in het maken van een dag onvergetelijk. Daarom geven we je hier de 10 meest creatieve bruiloft thema’s die je kunt gebruiken: 1. ‘A Night at the Movies’ thema Dit is een geweldig […]Lees meer

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

De 10 Meest Creatieve Bruiloft Themas

We zijn altijd op zoek naar nieuwe en interessante manieren om bruiloften te vieren, een creatief thema kan een belangrijk verschil maken in het maken van een dag onvergetelijk. Daarom geven we je hier de 10 meest creatieve bruiloft thema’s die je kunt gebruiken:

1. ‘A Night at the Movies’ thema

Dit is een geweldig bruiloft thema voor een avond om nooit te vergeten. Je kunt kiezen voor een oude film, of een bepaalde filmcategorie of genres die je koppel interesseert. Vervolgens kun je decoratie kiezen die is gebaseerd op de locatie waar de film is opgenomen. Je kunt mensen voorzien van ‘tickets’ die ze kunnen gebruiken om de avond te genieten. Serveer popcorn, snoep en allerlei andere lekkernijen waar bezoekers van zullen genieten.

2. ‘Awesome 80’s’ thema

Met dit thema kun je je bruiloft terug in de tijd brengen, je kunt je koppel en gasten verrassen met deze flair uit de jaren 80. Een goede neonwereld die de basis zal zijn van het decor kan helpen om de look te creëren. De kleuren roze en aquablauw met reflecterende materialen kunnen het thema gezellig maken. Vertellen jullie verhaal met geluid door de muziek van de jaren 80 te draaien.

3. ‘Magische Puntentelling’ thema

Verbazende acties en magische onthullingen worden vaak gezien in theatershows. Voor dit thema kun je alle ogen naar het paar brengen door de geschiedenis van de bruid en bruidegom te vertellen. Creëer een magische ervaring door korte magische sketches van een magiër of illusionist te laten spelen.

4. ‘Festival Feel’ thema

Kun je je herinneren hoe het voelt om naar een festival te gaan? Livemuziek, geweldige locatie, standjes met heerlijke hapjes, kortom een heerlijke sfeer die niemand zal vergeten. Breng een festival vibe bij jouw bruiloft door de wedstrijdgevel uit te lijnen met vele foodstalls. Hang lampionnen op, voeg een goochelshow toe en leuke buitenspellen, zodat iedereen kan genieten van elkaar gezelschap.

5. ‘Gaudi’ thema

Gaudi is een van de meest opvallende architecten uit de 19e eeuw. Het gebruik van zijn werk en inspiratie kan je helpen om een ​​echte scene uit de barkrukten te creëren. Gebruik theaterdecoraties als kronen, breken, regenbogen, natte lakens, stoffen, zoals groene bladeren die de locatie kleuren.

6. ‘Masquerade Ball’ thema

Een masquerade ball is een goed thema voor een geweldige bruiloft. Als je het aanricht, nodig je gasten uit om een ​​masker te dragen met een gekleurde jas, gekleurde jurken of lange, elegante avondjurken. Je kunt dansen, expressieve optredens, een vleugelconcert of zangoptredens organiseren.

7. ‘Great Gatsby’ thema

Gasten zullen zich op hun best voelen als je een Great Gatsby thema organiseert. Hou de Roaring Twenties levend door de locatie te versieren met mooie art deco-ontwerpen. Je kunt zelfs kiezen om kleurrijke lampions, die versailles aarde, aan de plafondsbalken te bevestigen.

8. ‘Under the Sea’ thema

Helemaal onder de zee stijl bruiloftthema is een helemaal unieke ervaring die je gasten zullen nooit vergeten. Kies kleuren zoals aquablauw, wit, goud of zeegroen en voeg decoraties toe met koraal, anemonen en andere elementen die je vindt op zeebodem. Je kunt ook foto’s van vissen, inkten en andere zeedieren toevoegen aan de locatie. Kies voor een uniek diepzeeavontuur door kreeften, garnalen of sushi te serveren.

9. ‘Rustic Luxury’ thema

Deze stijl combineert landelijke schoonheid met luxe elementen en geeft een geweldige keuze voor je bruiloft. Organiseer het leukst op een boerderij of buitenlocatie. Voeg snuisterijen toe zoals kandelaars, waskaarsen, versierde kandelaars en verschillende veldbloemen. Voeg snuisterijen toe op de tafels zoals strobalen, glazen flessen en kromzwaarden.

10. ‘Wonderland’ thema

Organiseer een Alice in Wonderland-bruiloftsfeest aan de hand van allerlei fantasie- en sprookjesverhalen. Leuk om de locatie met kunstvolle klassieke objecten te versieren, zoals kristallen bollen, rose gouden bladen, lelies, glazen koetsen, sprookjesfiguren, feeën en meer. Verdeel de ruimte in kleinere ruimtes met behulp van verlichte maquettes, waarmee je dezelfde sfeer kunt creëren.

11. ‘Neem het buiten’ thema

Organiseer een buitenbruiloft dat net zo charmant is als een traditionele trouwerij. Kies een plek met veel bomen, gras en bloemen om jullie dag helemaal natuurlijk en avontuurlijk te houden. Maak gebruik van touwen om mooie lampions te hangen of kies voor de elegante optie om met kaarslicht te omlijsten.

12. ‘Vintage Romance’ thema

De perfecte combinatie van een vintage stijl en romantiek bij jouw bruiloft. Je kunt de ruimte leuk versieren met rustieke decoratie, zoals kandelaars, waxinelichtjes, bloemen en andere decoraties. Kies klassieke accessoires zoals een antieke kroonluchter, grammofoonplaten, zeldzame boeken en kruidenierswinkelaccessoires.

13. ‘Boho Chic’ thema

Een boho chic thema is de perfecte combinatie van bohemian en chic en biedt veel kleur, stijl en creativiteit voor jouw bruiloft. Je kunt kleuren zoals diep roze, donkergroen, goud, wit en turquoise gebruiken voor het thema, en voeg verschillende decoraties toe zoals touwen lampionnen, kaarsen, bloemen, kussen, stoffen, en schilderijen.

14. ‘Enchanted Forest’ thema

Met dit magische thema organiseer je een betoverende bruiloft door een bosomgeving te creëren. Voeg magische accessoires aan je locatie toe, zoals sprookjesachtige elementen zoals magische kristallen, toverspreuken, schattige feeën en bezemstelen. Hang veel lichtgevende lampionnen op en voeg verschillende karaoke-optredens en levende muziek toe.

De 10 Meest Creatieve Bruiloft Themas
De 10 Meest Creatieve Bruiloft Themas

Bekijk alle welkomstborden →

De 10 Meest Creatieve Bruiloft Themas