• Gratis verzending in Nederland & Belgie            • Levertijd 2 dagen             • Alle materiaal inbegrepen            •❤ Levenslange herinnering            • Bereikbaar via Whatsapp              • Binnen 2 minuten besteld.

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

De Coolste Sociëteitsuitjes Voor Na De Bruiloft

Een bruiloft is een bijzondere gelegenheid, een dag waarop het bruidspaar het beste van zichzelf wil laten zien en een waardevolle herinnering wil vastleggen. Maar na de ceremonie komt de uitnodiging voor het “echte” feest: het gelegenheidscollege. Uitjes na de bruiloft staan als volgend op de agenda en moeten even spectaculair zijn als de dag […]Lees meer

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

De Coolste Sociëteitsuitjes Voor Na De Bruiloft

Een bruiloft is een bijzondere gelegenheid, een dag waarop het bruidspaar het beste van zichzelf wil laten zien en een waardevolle herinnering wil vastleggen. Maar na de ceremonie komt de uitnodiging voor het “echte” feest: het gelegenheidscollege. Uitjes na de bruiloft staan als volgend op de agenda en moeten even spectaculair zijn als de dag zelf. Hier zullen we de leukste, meest unieke, perfecte opties bespreken voor die speciale avond na de bruiloft!

Of het nu gaat om het verrassen van een kleine groep van erkende beste vrienden, of het vermaken van een hele bruiloftsgastenlijst, er zijn verschillende opties om uit te kiezen. Je kunt kiezen voor het informele diner met gasten in een restaurant waar geschikte maaltijden worden geserveerd en speciale cocktails worden geschonken. Of om up-te-steek te krijgen met de dans feeën, kan je kiezen voor een avond dans en entertainment. Maar je hoeft niet beperkt te zijn tot een tradionele route.

Een van de manieren om wat af te wisselen van wat gebruikelijk is, is door het organiseren van een ‘street carnival. Verzamel de bruiloftsgasten in de buurt en kies een straat waar carnaval wordt gevierd. Hier zullen de gasten gretig zijn om mee te maken in volledige carnavalsstijl. De gasten zullen meebewegen op de magische noten die gespeeld worden, heerlijk eten en nemen genieten van heerlijke drankjes en dansende artiesten. Een street carnival laat gasten openlijk plezier maken – en maakt de avond voor iedereen bijzonder.

Als je meer rustige vrijetijdsactiviteiten zou willen doen, tijd doorbrengen met vrienden en familie was nog nooit zo leuk met huisgames. Dit is waar gamers, entertainment organizers, die huisgames bieden, een perfecte oplossing bieden. De gamers zullen games aanbieden die leuk, interactief, en volledig oplosbaar zijn binnen een bepaalde tijd. Zodat er voldoende tijd over is om alleen te praten en weer een gezonde band tegen die je zou verwachten op zo’n bijzonder moment.

Je kunt er ook voor kiezen om de uren te spenderen in de buitenlucht met alle bruiloftsgasten om kamp te maken of een tripje naar het strand te maken. Uiteraard moeten er extra voorzorgsmaatregelen worden genomen om besmetting te voorkomen. Als je er voor kiest om buiten te gaan, zijn er verschillende manieren om je sfeer te laten sparkle. Denk aan muziek, lampionnen, laternen, enkele grapjes en grappige verhalen om de sfeer te verlichten.

Een vuur kampvuur setje kan ook uitkomst bieden om meer romantiek toe te voegen aan de gelegenheid. Wat een prachtig idee om rond het vuur te zitten met je toehoorders en te luisteren naar het vertellen van verhalen. Er is geen specifieke lijst van must-haves voor een uitje na de bruiloft, maar herinneringen en emoties die gasten achterlaten overtreffen alles.

Yoga Sessies

Heb je ooit gedacht aan yoga voor je volgende sociëteituitje? Voor een transformatieve en spirituele ervaring kunnen yoga sessies met een gecertificeerde yogadocent de perfecte oplossing zijn. Omdat je bruiloftsgasten al veel dansbewegingen zullen hebben gemaakt tijdens de feestelijke dans, zou het leuk zijn om ze wat yoga lessen te geven voordat ze ‘s nachts naar huis gaan. De brug tussen yoga en bruiloftsuitlezen is dat de ervaring niet alleen rust geeft, maar een moment van eenheid creëert.

Bijkomend voordeel is dat je geen maskers hoeft te dragen tijdens de gladiolen. Zo’n yoga sessie is een soort gezellig samenzijn en het houdt iedereen betrokken. En als je zin hebt in meer interactie tijdens de sessie, kun je er ook voor kiezen spelletjes te spelen om de groep meer te verenigen. De ervaring wordt zelfs beter met een lokale yogadocent, die de beste poses met je mee kan delen.

Poolparty

Wie houdt er niet van een poolparty na de bruiloft? Dat is wat iedereen wil, omdat iedereen verkwikt wil terugkeren naar huis na een vermoeiende avond uit. Er is niets zo leuk als het zwembad met afkoelende muziek, gezellige bedrijvigheid en het genot van padden in het koele water.

Poolparty’s zijn een veilige manier om te genieten, omdat er geen alcohol betrokken is. Je kunt er ook voor kiezen om games te organiseren voor alle gasten. Poolparty’s zijn het beste met een zwemmeerwandeling of een verkoelende vogelshow. U kunt er eenvoudig voor zorgen dat iedereen er fantastisch uitziet door het aanbieden van avant-garde zonnebrillen, speciale strohoeden, zwemkleding en vele andere accessoires. Poolparty’s zijn een handige manier om het gemeenschappelijke spel te spelen door pool pingpong of watervolley te spelen met de bruiloftsgasten.

Gezinsuitstapjes

Gezinsuitstapjes na afloop van een bruiloft hoeft niet eentonig te zijn. Je kunt plaatsen bezoeken waar iedereen kan genieten van de natuur en prachtige landschappen. Denk bijvoorbeeld aan een lange wandeling door de bergen, het beklimmen van heuvels, weiden, meren, kastelen, rivieren en vele andere prachtige plekjes.

Het is het perfecte moment om je gasten een dagje vrij af te geven, zodat iedereen nieuwe avonturen kan beleven met je lieverds. Je kunt er ook voor kiezen om je dag te besteden door te gaan met ballonvaren, zonsondergang kijken naar zonsondergangen, rondwandelen in bosgebieden, een boottocht in een nabijgelegen meer of een tocht maken met paard en wagen. Er is geen betere manier dan samen met familie en vrienden een intieme tocht te maken waar je herinneringen creëert en je avontuur markeert.

Cruise Tours

Je verwacht misschien een bruiloft tuinfeest of cocktailparty na de ceremonie, maar waarom genieten van een lekker cruis? Een cruise tour is een leuke manier om je gasten luxe voorzieningen te bieden en alle alcoholische dranken gratis aan te bieden.

De opties zijn eindeloos. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een eilandtochten te maken in de Cariben, waaronder het maken van een boottocht tussen de verschillende eilanden. Of waarom geen Hawaii-cruise nemen in de lieflijke zee van de Grote Oceaan? Je kunt er ook voor kiezen om ‘s nachts de zee over te steken met de luxueuze jachten die worden aangeboden. En het mogelijk om stops te maken voor een paar leuke activiteiten zoals duiken, snorkelen, windsurfen, enz.

De Coolste Sociëteitsuitjes Voor Na De Bruiloft
De Coolste Sociëteitsuitjes Voor Na De Bruiloft

Bekijk alle welkomstborden →

De Coolste Sociëteitsuitjes Voor Na De Bruiloft