• Gratis verzending in Nederland & Belgie            • Levertijd 2 dagen             • Alle materiaal inbegrepen            •❤ Levenslange herinnering            • Bereikbaar via Whatsapp              • Binnen 2 minuten besteld.

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Een paar goede opslagplekken om de mooiste Bruiloftherinneringen te bewaren

Hier helpen we je bij als je zelf op zoek bent naar precies de goede plekken om je mooiste bruiloftherinneringen te bewaren zodat je deze voor je trouwe gasten kunt delen. Foto’s Het eerste goede manier om je herinneringen te bewaren is door foto’s te maken. Wees creatief en maak zoveel mogelijk foto’s op je […]Lees meer

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

Een paar goede opslagplekken om de mooiste Bruiloftherinneringen te bewaren

Hier helpen we je bij als je zelf op zoek bent naar precies de goede plekken om je mooiste bruiloftherinneringen te bewaren zodat je deze voor je trouwe gasten kunt delen.

Foto’s

Het eerste goede manier om je herinneringen te bewaren is door foto’s te maken. Wees creatief en maak zoveel mogelijk foto’s op je bruiloft. Maak foto’s van de gasten die je hoge achting heeft, je kleedkamer, het diner of de ceremonie. Uiteindelijk zul je blij zijn dat je zoveel mooie foto’s hebt gemaakt als een dierbare herinnering aan jullie bruiloft.

Een leuke manier om je foto’s te bewaren, is om ze te scannen en te digitaliseren. Probeer de kwaliteit van de foto’s zo hoog mogelijk te houden bij het digitaliseren en investeer in professionele apparatuur om dit te bereiken. Eens je de foto’s digitaliseert, kun je ze makkelijke delen met familie, vrienden en gasten via social media of e-mail.

Video’s

Een andere geweldige manier waarop je je mooie bruiloftherinneringen kan bewaren, is door het laten maken van video’s. Afhankelijk van je budget, kan je een professionele videograaf inhuren die alles vastlegt ” van de gastenlijst tot de ceremonie. Een eenvoudigere manier is om je gasten te vragen of zij video’s willen opnemen tijdens jullie trouwdag.

De video’s kunnen later worden geckoord en bewerkt om vervolgens op social media te posten. Gebruik Social Platforms, digitale kasten of cloudopslag om de video’s toe te voegen aan jouw bruiloftcollectie.

Sociale media

Misschien is het meest handige en eenvoudigste manier om je herinneringen te bewaren via sociale media. Al je foto’s en video’s kunnen direct worden gepost op je social media accounts. Snelheid, gemak en eenvoudig delen zorgen ervoor dat social media een geweldige optie is. Bekijk welke social media platformen door je gasten al gebruikt worden omdat je de herinneringen dan direct kan delen. Ook kun je een privé Facebook-groep maken zodat je je dierbaren je herinneringen misschien nog meer kan laten zien.

Bloggen

Bloggen is een geweldige manier om je trouwdag te documenteren en de herinneringen te bewaren. Verzamel alles wat je weet over je dag – van de ideeën tot de decoratie, van de gasten tot de ervaringen – en zet dat in een blogpost.

Voor veel mensen is het schrijven van een blog een mooie manier om hun ervaring te delen en tegelijkertijd hun reacties en die van anderen vast te leggen. Als je vaardiger wordt in bloggen, kun je ook meer functies toevoegen aan je blog, zoals fotoalbums, poll’s en video’s om je herinneringen vast te leggen.

Scapbooks

Scrapbooks zijn de meest creatievelingen manier om je herinneringen te bewaren! Je kunt verschillende foto’s, kaartjes, bloemen, recepten en andere artikelen vastplakken in je scrapbook om het vast te leggen. Wanneer je een scrapbook maakt, kun je de pagina’s versieren met verschillende kleuren, soorten papier, foto’s en decotape. Zo geeft je elke pagina een uniek thema dat jouw dag zo dierbaar maakt.

Digitale kasten

Digitale kasten geven je dus de mogelijkheid om al je mooie herinneringen in een kluis te bewaren. Het is een handig online platform om al je foto’s, video’s en afbeeldingen te beheren via een centrale storage. Daarnaast is het mogelijk om de bestanden te verwerken, te delen en te bekijken op meerdere apparaten. Deze digitale kasten geven je ook de mogelijkheid om backup-copieën te maken op externe opslagmedia voor extra veiligheid.

Cloud-opslag

Opslag in de cloud is de beste manier om je bruiloftherinneringen veilig te bewaren. Al jouw foto’s kunnen binnen een paar uur worden ingestuurd, gedeeld en gesynchroniseerd met al jouw apparaten. Afhankelijk van je opslagruimte, kun je een back-up maken van al je herinneringen en heb je een complete archive die je toegang geeft tot jouw herinneringen waar je ook bent.

Digitale fotolijstjes

Digitale fotolijstjes bieden je de mogelijkheid om al je mooie digitale foto’s te bewaren. Je kunt de digitale lijsten aansluiten op je laptop of telefoon om de herinneringen te tonen als een filmpje tijdens een receptie of als een tentoonstelling van foto’s. Het is een handige manier om al je foto’s snel te bekijken in een aantal verschillende formaten.

Fotobewerking

Verschillende online workshops bieden fotobewerking. Met fotobewerking kun je de herinneringen van je bruiloft afdrukken op kunst, stickers of tegels. Dit is een geweldige manier om je herinneringen te delen met je familie en vrienden. Fotobewerking geeft je de mogelijkheid om mooie kunstwerken te maken met je eigen foto’s die je later kunt inkaderen, uithangen, dienen als aandenken of weergalmen dat je herinneringen altijd levend zullen blijven.

DIY-collecties

Met de kracht van creativiteit, kunnen DIY-projecten de perfecte manier zijn om je herinneringen te bewaren. Maak een DIY-album met verschillende lagen, kaarten of fotokaders en voeg je foto’s en video’s toe. Pog stukjes hout, beelden en glazen objecten voor je doe-het-zelf-memorabilia en decoreer het met clips en strikjes. Voor veel mensen is het maken van hun eigen DIY-album een geweldige manier om de herinneringen te bewaren om voor altijd te koesteren.

Digitale koffers

Digitale koffers zijn een goede optie om je bruiloftherinneringen te bewaren. Digitale koffers zijn een gepersonaliseerde manier om al je herinneringen te bewaren, van video’s tot foto’s en documenten. Als je eenmaal een digitale koffer hebt gemaakt, kun je deze gemakkelijk delen met anderen. Of je nu een mooi verhaal wilt vertellen of je familie en vrienden de herinneringen wilt laten zien, digitale koffers zijn de perfecte manier om dat te doen.

Een paar goede opslagplekken om de mooiste Bruiloftherinneringen te bewaren
Een paar goede opslagplekken om de mooiste Bruiloftherinneringen te bewaren

Bekijk alle welkomstborden →

Een paar goede opslagplekken om de mooiste Bruiloftherinneringen te bewaren