• Gratis verzending in Nederland & Belgie            • Levertijd 2 dagen             • Alle materiaal inbegrepen            •❤ Levenslange herinnering            • Bereikbaar via Whatsapp              • Binnen 2 minuten besteld.

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Gedroomde Bruiloft Regelen: 7 Tips

Trouwen is een belangrijke stap in een leven en om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt, zijn er tips die je kunnen helpen de dag zo makkelijk mogelijk te regelen. 1. Het begint allemaal met goede voorbereidingen. Zet alles wat je schetst op papier. Wat wil je precies bereiken? Zorg ervoor dat je de […]Lees meer

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

Gedroomde Bruiloft Regelen: 7 Tips

Trouwen is een belangrijke stap in een leven en om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt, zijn er tips die je kunnen helpen de dag zo makkelijk mogelijk te regelen.

1. Het begint allemaal met goede voorbereidingen. Zet alles wat je schetst op papier. Wat wil je precies bereiken? Zorg ervoor dat je de tijd neemt om na te denken over de styling en locatie, de muziek, de ceremonie, het eten, de gasten, en alles wat erbij komt kijken.

2. Het is belangrijk om flexibel te zijn. Je loopt tegen uitdagingen aan die je nooit had verwacht. Wees bereid om op basis hiervan je plannen te wijzigen.

3. Zorg ervoor dat je een team hebt dat je kan helpen. Vraag je vrienden en familie om je te helpen bij het organiseren; stel een wedding coordinator in om het uit te voeren en helpt bij alle details.

4. Houd er rekening mee dat je veel uitgaat van professionals. Onthoud wel dat je aan het einde zelf de verantwoordelijkheid draagt om alles goed te regelen. Wees voorbereid op zowel het beste als het slechtste.

5. Houd je ook aan je budget. Zorg dat je een vooraf bepaald bedrag opsplitst over verschillende kosten. Zorg er ook voor dat je genoeg geld overhoudt voor noodgevallen en onvoorzienbare kosten.

6. Verlies het grote plaatje niet uit het oog. Als je merkt dat je tijd en energie bezig bent met details waarvan je om de een of andere reden denkt dat ze belangrijk zijn, schakel dan even een stapje terug.

7. Geniet van elke seconde van je droombruiloft. Geef je over aan deze bijzondere dag en maak je geen zorgen over kleine dingen. Jullie zijn zo ver gekomen en hebben alles tot in de puntjes geregeld. Nu is het tijd voor een prachtig georganiseerde bruiloft waarvan je nog jarenlang zult genieten.

Muziek tijdens de bruiloft

1. Zoek goede live muzikanten of een DJ die je specifieke stijl kunnen aanbieden. Laat mensen ook dansen, laat het gezellig worden door huwelijksliedjes en oude hits te spelen.

2. Je kunt de juiste sfeer creëren door rustige nummers tijdens het diner, gezellige muziek tijdens de receptie en disco-hits voor als het licht uitgaat. Verwerk jouw favoriete muziek in je bruiloft door de juiste stukken op de juiste momenten te laten spelen.

3. Bespreek tevoren het repertoire en het volume. Zet de muzikanten of DJ’s op de juiste plek in de ruimte. Kijk wat je op je locatie kan doen en stel een goede technologie beschikbaar voor de locatie.

4. Overweeg om een band te boeken voor je ceremonie. Een live optreden is meestal veel mooier dan een PA-systeem of een muziekspeler. Door de juiste liedjes te spelen, kan een band een gevoel van nostalgie, romantiek en warmte creëren.

5. Wees creatief met muziek op je trouwdag. Je kunt een lijst met liedjes maken, band theaterstukken organiseren, covers laten spelen of zelfs stiltemomenten invoegen. Je kunt ook speciale verzoeknummers inschakelen, wat de stemming laat stijgen.

Locatie

1. Zorg ervoor dat de locatie aansluit bij de stijl van je bruiloft. De locatie is niet alleen een plek om je trouwfeest te vieren, het geeft ook een toneel aan je ceremonie waarop je visuele details kunt toevoegen om je thema te versterken.

2. Kijk wat mogelijk is op de locatie. Sommige locaties bieden hun eigen decoratie, catering en andere faciliteiten. Je kunt ook kiezen voor een doe-het-zelf-locatie, waar je alleen de ruimte huurt en onbeperkte decoratie mogelijkheden hebt.

3. Kijk wat de capaciteit van de locatie is en overweeg het aantal gasten dat je uitnodigt. Laat geen plekken leeg. Je wilt ervoor zorgen dat je gasten comfortabel kunnen zitten en dansen.

4. Kijk ook naar de locatie-regels. Overweeg het gebruik van rookmachines, projectieschermen of andere technologieën voor entertainment, en lees je in over wetten en regels aangaande alcohol.

5. Kijk naar het vervoer van jullie gasten. Voorziet de locatie in parkeergelegenheid? Laat de routebeschrijving naar de locatie er ook netjes uitzien.

Gasten

1. Stel een gastenlijst op met daarop de mensen die je het meeste wilt uitnodigen. Bedenk hoeveel gasten je kunt verwelkomen en waarover je leuk om dat aantal te verdubbelen.

2. Maak een gebruikersnaam aan voor je gasten. Je kunt een speciale website maken voor jullie trouw of de naam van je website vermelden op de uitnodiging.

3. Probeer zo veel mogelijk aan de verwachtingen van je gasten te voldoen. Dit kan moeilijk zijn omdat verschillende gasten verschillende verwachtingen hebben, maar je kunt aanwezige entertainment, eten of drank regelen die zowel de jongeren als de ouderen zullen waarderen.

4. Geef gasten de ruimte om hun eigen gezelschap mee te nemen. U kunt ook een speciale korting geven voor mensen die alleen reizen.

5. Vergeet niet om ook wat leuke verrassingen voor uw gasten te regelen, zoals een magiër, een fotograaf of een live muziekoptreden. Je gasten zullen je daar altijd voor dankbaar zijn.

Catering

1. Maak een keuze uit de verschillende cateringbedrijven. Kies een cateraar die bekend staat om de kwaliteit, betrouwbaarheid en goede service.

2. Maak gebruik van seizoensgebonden ingrediënten in je gerechten. Het menu moet het waard zijn om te worden herinnerd, maar je wilt ook dat het betaalbaar is.

3. Kies restaurantachtige gerechten die makkelijk kunnen worden opgediend. Zorg er ook voor dat iedereen een keuze heeft, dus zorg dat er opties voor vegetariërs en veganisten zijn.

4. Maak het menu origineel. Probeer bijzondere ingrediënten te gebruiken, verander de stijl of het thema van het gerecht.

5. Vergeet niet je gasten te voorzien van een drankje van hun keuze. Kies heerlijkken cocktails en een goed assortiment aan bieren, wijnen en champagnes.

Styling

1. Kies een stijl die aansluit bij je persoonlijkheid en je verhaal. Elimineer dingen waar je niet mee zit of wat niet bij je past.

2. Kijk goed naar de locatie. Kijk welke details je kunt toevoegen aan de ruimte om je ideeën en opvattingen over bruiloftstijl te versterken.

3. Kies voor unieke en originele bloemen. Begrijp de betekenis achter bloemen, die je niet alleen als decoratie gebruikt, maar ook om een boodschap over te brengen.

4. Kies wat je die dag wil dragen. Kijk goed naar jurken en stijlen die bij je passen en je mooi zullen maken.

5. Kies Items die een emotionele band hebben met je familie en vrienden, zoals foto’s, vintage decoraties. Je familie en vrienden zullen je verhaal van de dag beter begrijpen als je een deel van je verleden in de styling verwerkt.

Gedroomde Bruiloft Regelen: 7 Tips
Gedroomde Bruiloft Regelen: 7 Tips

Bekijk alle welkomstborden →

Gedroomde Bruiloft Regelen: 7 Tips