• Gratis verzending in Nederland & Belgie            • Levertijd 2 dagen             • Alle materiaal inbegrepen            •❤ Levenslange herinnering            • Bereikbaar via Whatsapp              • Binnen 2 minuten besteld.

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Hoe Kies je de Perfecte Bruiloft Venue voor jullie Speciale Dag

Zo geef je jouw bruiloft een meer professionele uitstraling. Hoe Kies je de Perfecte Bruiloft Venue? Het vinden van de perfecte locatie voor jullie speciale dag kan tegelijkertijd een van de meest moeilijkste maar ook spannende taken zijn die bij het organiseren van je bruiloft komt kijken. Er zijn veel verschillende opties te overwegen, van […]Lees meer

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

Hoe Kies je de Perfecte Bruiloft Venue voor jullie Speciale Dag

Zo geef je jouw bruiloft een meer professionele uitstraling.

Hoe Kies je de Perfecte Bruiloft Venue?

Het vinden van de perfecte locatie voor jullie speciale dag kan tegelijkertijd een van de meest moeilijkste maar ook spannende taken zijn die bij het organiseren van je bruiloft komt kijken. Er zijn veel verschillende opties te overwegen, van landgoederen tot kastelen, van country clubs tot hotels. Om jullie te helpen bij het kiezen van de perfecte locatie, hebben wij hier enkele richtlijnen samengesteld.

Het Kostenplaatje en de locatie

Stel een budget op en onderzoek wat de locatie jullie kan aanbieden voor welk bedrag. Hou rekening met het minimaal aantal gasten, de mogelijkheid voor catering, decoraties, decoratieve huwelijksstoelen en andere extra diensten. Er zijn veel locaties waar je voor een redelijke prijs per gast een mooie dag kunt beleven. Denk ook na over het soort locatie dat het beste bij jullie past. Wil je het groot of klein houden? Wil je midden in de stad of in de natuur trouwen?

Krijg Advies van de Professionals

Het beste advies dat je kunt krijgen als je een locatie uitzoekt, is om goede feedback te krijgen van vaste klanten. Vraag aan iedereen die je kent die binnen dezelfde industrie werkt of ze een goede locatie kennen die jullie kunnen overwegen. Als je contact opneemt met hen, vraag dan welke eventuele verborgen kosten er zijn, wat de mogelijkheden zijn en of er iets is waarvan je geen weet had dat het moet worden geregeld.

Beslis Wat Het Beste Bij jullie Past

Ook al heb je een lijst met venues, wees dan selectief als je de beste optie voor jullie selecteert. Stel jezelf vragen zoals; Welke diensten biedt de locatie aan? Wat heb ik nodig voor de ceremonie? Is er voldoende parkeergelegenheid? Heeft de locatie VIP-kamers? Kijk online naar beoordelingen, fotos en videoclips van locaties zodat je vast iets kunt vergelijken.

Bespreek de Mogelijkheden met de Verhuurder

Als je een locatie hebt gevonden die je interesseert, neem dan contact op met de verhuurder. Bespreek je verwachtingen en budget en aarzel niet om een rondleiding te vragen. Je krijgt een goed beeld als je de locatie met eigen ogen ziet. Als er diensten worden aangeboden die buiten je budget vallen, vraag dan of deze kunnen worden verwijderd of vervangen door anderen.

Wees Creatief met Je Overwegingen

Stel je niet te kritisch op als je kijkt naar locaties. Je kunt ook creatief omgaan met de details die je overweegt. Als een locatie buiten je budget valt, bedenk dan of je misschien met de locatie kunt onderhandelen over kortingen en andere voordelen. Als de locatie een groot deel van je budget inneemt, kijk dan of je misschien andere dingen kunt schrappen zodat je toch binnen je budget kunt blijven.

Kies een Zekerheid

Tenslotte, als je je eenmaal hebt voorgenomen een locatie te kiezen, bevestig de reservering dan. Er zijn veel opties en er zijn veel opties die gaan en komen. Als je de locatie eenmaal hebt gekozen, moet je deze zekerheid hebben om verder te gaan met de rest van je bruiloftsplanning.

Bereken de Verhouding van Locatie naar Invloed

Controleer of de locatie je te voldoen aan de fundamentele vereisten: decoreren, gasten ontvangen, faciliteiten voor fotografie, catering, vervoer en extra’s? Let bij het kiezen van een locatie ook op de kosten ten opzichte van de mogelijkheden die je krijgt. Je wilt ervoor zorgen dat je genoeg ruimte hebt om te ademen en genieten van je speciale dag, en zorg ervoor dat je voldoende budget hebt om andere details van je bruiloft mee aan te kunnen pakken na je locatiekeuze.

Wees Flexibel met je Toewijzingen

Kosten kunnen omhoog gaan als je meer ruimte nodig hebt. Bespaar geld door flexibel met je toewijzingen te zijn. Probeer de complexiteit te vermijden door eenvoudige lay-outs te gebruiken, zoals plaatsbepaling, locatieformatie, kunstwerk, stoffering enzovoort. Als je de flexibiliteit eruithaalt en de positieve kanten van het uitkiezen van een locatie opzoekt, kun je ervoor zorgen dat je die speciale locatie krijgt voor je speciale dag.

Gebruik Eventuele Extra’s

Als er speciale services worden aangeboden zoals een fotostudio, een bar of een outdoor area, vraag dan af of de mogelijkheden kunnen worden gebruikt om jouw bruiloft uniek en charmant te maken. Stel ook je eigen vragen aan de verhuurder om er zeker van te zijn dat je klaar bent met het overlopen van alle kenmerken van de locatie. Vergeet niet om verduidelijkingen te vragen over services die bij een locatie worden aangeboden en of deze services nodig zijn of niet.

Check de Reglementen

Kijk ook uit naar andere reglementen die van toepassing zijn op sommige locaties. Sommige regels verschillen bijvoorbeeld als het gaat om het serveren van alcohol, het aantal uur dat je mag blijven en het tijdstip waarop de gasten moeten vertrekken. Voordat je de locatie boekt, wees je ervan bewust dat een locatie ongewenste regels kan omvatten die jouw plan voor je speciale dag kunnen bederven.

Vind de Perfecte Locatie

En als je al deze getallen hebt omgezet en je hebt een paar opties gevonden die je interesseren, ga over tot je keuze. Vergeet niet: de locatie is van cruciaal belang als het gaat om het creëren van herinneringen. Zoek een locatie waar jullie allebei blij mee zijn en waar jullie allebei jullie speciale dag kunnen doorbrengen.

Hoe Kies je de Perfecte Bruiloft Venue voor jullie Speciale Dag
Hoe Kies je de Perfecte Bruiloft Venue voor jullie Speciale Dag

Bekijk alle welkomstborden →

Hoe Kies je de Perfecte Bruiloft Venue voor jullie Speciale Dag