• Gratis verzending in Nederland & Belgie            • Levertijd 2 dagen             • Alle materiaal inbegrepen            •❤ Levenslange herinnering            • Bereikbaar via Whatsapp              • Binnen 2 minuten besteld.

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Sociale Afstanden En Veilige Maatregelen Op Uw Bruiloft

Deze Rollup banner is een aanwinst voor ieder bruidspaar. Deze borden staan de gasten toe om de laatste informatie te lezen over de veilige maatregelen, alsook over de eventuele sociale afstanden die tijdens de bruiloft in acht moeten worden genomen. Met betere informatie zullen de gasten zich veiliger voelen en bevorderd het een gelukkiger bruiloft […]Lees meer

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

Sociale Afstanden En Veilige Maatregelen Op Uw Bruiloft

Deze Rollup banner is een aanwinst voor ieder bruidspaar.

Deze borden staan de gasten toe om de laatste informatie te lezen over de veilige maatregelen, alsook over de eventuele sociale afstanden die tijdens de bruiloft in acht moeten worden genomen. Met betere informatie zullen de gasten zich veiliger voelen en bevorderd het een gelukkiger bruiloft voor u en uw gasten.

Als bruidspaar heb je behoefte aan meer rust en zekerheid, wanneer het aankomt op het organiseren van je bruiloft. Om dit te helpen bieden wij dus onze Rollup banners aan. Deze banner geeft meer comfort aan uzelf én aan uw gasten. Door de rollup banner zullen de gasten veilig gewaarschuwd worden, zodat zij zo goed mogelijk de veiligheidsmaatregelen kunnen volgen.

Er zijn veel verschillende soorten veiligheidsmaatregelen die genomen kunnen worden op de bruiloft. Hier beneden zijn een aantal voorbeelden hiervan.

Aanwijzingen aan gasten

Aangezien de meeste bruiloften plaatsvinden in een kleiner formaat, is het belangrijk dat iedereen die erbij betrokken is de juiste maatregelen neemt om de guests van de bruiloft gezond en veilig te houden. De Rollup banner is een perfecte manier om eventuele aanwijzingen aan de gasten door te geven. Zo kun je specifieke instructies geven over het draagen van mondkapjes, het toepassen van handhygiëne of andere voorzorgsmaatregelen.

Hygiëne protocol

Het is essentieel dat in het gastenboek staat dat de gasten zich aan meegekregen hygiëneregels moeten houden. Als gasten deze regels volgen, kunnen zij helpen om het risico op verspreiding van het virus te verminderen.

Daarnaast is het verstandig om extra hygiënevoorzieningen te installeren op de bruiloft, zoals desinfectiegel. Dit zal helpen om het risico op eventuele infecties te verminderen.

Sociale afstand

Om ervoor te zorgen dat uw gasten veilig samen kunnen zijn, is het cruciaal dat elke gast onderling een sociale afstand van minstens anderhalve meter in acht neemt en dat iedereen zich aan de algemene regels houdt.

Het is ook noodzakelijk dat iedereen die present is tijdens de bruiloft een verplichte landenwijd geldende verplichte procedure afdwingt. Met onze Rollup banner geef je duidelijk aan dat je deze regels verplicht en verwacht.

Toezicht houden

Veiligheid is een voorwaarde voor een leuke en gelukkige bruiloft. Om zeker te weten dat iedereen zich aan de regels houdt en niemand zich ongemakkelijk voelt, is het belangrijk dat er extra toezicht wordt gehouden.

Door de Rollup banner kunnen de gasten direct zien dat hun veiligheid en comfort voorop staan en dat er extra aandacht geschonken wordt aan hun gezondheid. Dit zal ervoor zorgen dat mensen zich veilig voelen en zo ook de bruiloft met meer plezier zullen beleven.

Traktaties en Benodigdheden

Het organiseeren van een sociale afstandsbruiloft vereist ook nieuwe dingen om de veilige en leuke ervaring voor u en uw gasten mogelijk te maken. Hier zijn enkele voorbeelden:

– Serveer de maaltijden aan tafel gezet, in plaats van aan een buffetlijn.
– Zorg ervoor dat er een extra handreining wordt voorzien.
– Zorg voor voldoende mondmaskers en handdesinfecterende middelen.

Komfort en plezier

Hoewel sommige mensen zich misschien ongemakkelijk voelen bij de idee van een sociale afstand, zullen de meeste gasten het waarderen dat alles gedaan wordt om ervoor te zorgen dat de bruiloft zo veilig en verserend mogelijk is.

Met onze Rollup banner helpen wij uw gasten zich veilig te voelen door de laatste informatie te bieden over de veilige maatregelen en de eventuele sociale afstand die moet worden onderhouden. Hiermee creëer je een veilig kader, zodat iedereen op zijn gemak kan genieten van de bruiloft.

Sociale Afstanden En Veilige Maatregelen Op Uw Bruiloft
Sociale Afstanden En Veilige Maatregelen Op Uw Bruiloft

Bekijk alle welkomstborden →

Sociale Afstanden En Veilige Maatregelen Op Uw Bruiloft