Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Dutch NL English EN French FR German DE

Trouw bord

Levertijd 2-3 werkdagen

Betaal gemakkelijk achteraf.

Meer dan 120+ ontwerpen

Trouw bord

Wil jij jullie bruiloftsgasten op een bijzondere manier welkom heten op één van de mooiste dagen uit jullie leven? Dan is een trouw bord wellicht wat je nodig hebt. Op zo’n bord kun je jullie namen en jullie trouwdatum zetten en daarnaast kun je er ook nog een leuke spreuk aan toevoegen. Je kunt zo’n trouw bord geheel naar wens samenstellen. Echter is het wel belangrijk dat je op zoek gaat naar het juiste bord. Misschien verblijven jullie tijdens jullie trouwdag wel op meerdere locaties en is het handig dat je het bord gemakkelijk kunt verplaatsen. Voordat je een welkomstbord voor jullie bruiloft besteld, is het belangrijk dat je een bord kiest wat bij jullie persoonlijke wensen en behoeften past.

Let op de afmetingen

Bij de aanschaf van een trouw bord is het belangrijk dat je let op de afmetingen. De tekst op het bord moet goed leesbaar zijn, maar het bord moet wellicht ook gemakkelijk te vervoeren zijn. Indien je een niet al te grote auto hebt, kan het lastig zijn om een bord met een afmeting van 2 m x 2,5 m bij jullie trouwlocatie te krijgen. Daarnaast kan er ook onderscheid gemaakt worden tussen horizontale en verticale borden. Ook is het belangrijk dat je nadenkt over de plaats waar je het bord neer wilt zetten.

Houd bij het uitzoeken van een trouw bord altijd rekening met deze zaken. Het is belangrijk dat het welkomstbord goed zichtbaar is, maar het is minstens zo belangrijk dat het bord ook daadwerkelijk kan blijven staan wanneer je hem ergens weg wilt zetten.

Kies een trouw bord dat bij jullie past

Als aanstaand bruidspaar hebben jullie vast en zeker al nagedacht over de stijl die jullie tijdens jullie trouwdag willen creëren. Wil je een hele minimalistische bruiloft of kies je eerder voor een bruiloft in bohemian stijl? Ook kan het natuurlijk zijn dat jullie kiezen voor een landelijke stijl omdat jullie huwelijksvoltrekking plaats gaat vinden in een gerestylde boerenschuur. Het is belangrijk dat jullie een trouw bord kiezen dat bij jullie past. Overigens geldt dit niet alleen voor de stijl die jullie tijdens jullie trouwdag willen creëren, maar ook voor jullie als persoon.

Het trouw bord is het eerste wat de bruiloftsgasten zien wanneer zij aankomen op jullie trouwlocatie. Met dit bord maak je dus meteen een statement. Je laat hiermee namelijk de stijl, sfeer en toon van jullie trouwdag zien. Wanneer je kiest voor een bord met een bepaald thema laat je meteen iets van jullie zelf zien.

Denk na over het budget

Met betrekking tot het uitkiezen van een trouw bord kan ook het budget een grote rol spelen. Misschien hebben jullie wel niet zo heel veel te besteden en willen jullie besparen waar mogelijk. Ook is het tegenovergestelde natuurlijk mogelijk. Wanneer het niet uitmaakt hoeveel het kost kun je het welkomstbord zo groot en zo uitgebreid maken dan je zelf wilt.

Bij Trouwbanners.nl vind je al een trouw bord vanaf €69. En naast de prijs heeft zo’n banner nog tal van andere voordelen. Ook hebben we hier een leuke bruiloft checklist verzameld voor een leuke bruiloft!

De voordelen van een banner

Een trouw bord is natuurlijk verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Kies je voor een houten welkomstbord, of kies je voor een krijtbord? Een spandoek kan ook nog een optie zijn. Maar heb je wel eens nagedacht over een banner? Een banner is namelijk een trouw bord wat je veel voordelen biedt. Zeker wanneer je deze voordelen afweegt tegen de voordelen van een houten welkomstbord.

Een banner kun je geheel naar wens samenstellen. Op onze website vind je standaard borden, maar wij bieden je ook de mogelijk de banner helemaal zelf samen te stellen. Je kunt dit heel eenvoudig doen met behulp van de tool op onze website. En wanneer je er niet helemaal aan uitkomt staat ons ontwerpteam graag voor je klaar om je hierbij te ondersteunen.

Ook is een banner heel gemakkelijk mee te nemen. Je kunt zo’n banner namelijk helemaal oprollen en vervolgens vervoeren in de bijgeleverde beschermhoes. De grootte van je auto maakt hierbij niet uit want de banner zal wanneer hij opgerold is ongeveer het formaat van een wat grotere handtas hebben. Mochten jullie tijdens jullie trouwdag meerdere locaties bezoeken is zo’n banner echt een uitkomst. Binnen een paar seconden heb je het trouw bord neergezet of weer ingepakt.

Gepersonaliseerd trouw bord

Wanneer je op onze website een banner samenstelt en bestelt, ben je verzekerd van een gepersonaliseerd trouw bord. Werkelijk alles is mogelijk. Zo kun je niet alleen kiezen uit verschillende afmetingen en verschillende stijlen, maar je kunt ook zelf afbeeldingen aan de banner toevoegen en zelfs een keuze maken uit verschillende lettertypen, lettergroottes en letterkleuren. Vergeet vanaf nu de ouderwetse houten trouwborden en ga snel aan de slag met het samenstellen van een banner.

Leuk voor later

Een trouw bord is niet alleen leuk voor nu, maar ook zeker voor later. Een huwelijksdag blijft immers één van de mooiste dagen uit je leven. Echter kan zo’n bord behoorlijk veel plaats innemen waardoor hij meestal toch een keer naar de milieustraat wordt gebracht. Dit is natuurlijk zonde want zo’n bord is wel een tastbare herinnering aan deze mooie dag.

Gelukkig kun je een banner gewoon bewaren zonder dat je bang hoeft te zijn dat meteen heel de zolder vol ligt. Eigenlijk kun je dus wel stellen dat een banner het perfecte trouw bord is. Niet alleen voor nu, maar ook zeker voor later. Ga snel aan de slag met het ontwerpen van je eigen banner. Overigens kun je dit niet alleen doen voor een huwelijksdag, maar ook voor een babyshower, jubileum, bedrijfsfeest of andere feestelijke gelegenheid.