Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Trouwbord als persoonlijke welkomstbord

December sale

Valentine sale: 20% korting op jouw bestelling. Kortingscode: VT20. Geldig t/m 18 februari

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Een trouwbord als jouw persoonlijke welkomstbord

Wil jij jullie bruiloftsgasten op een bijzondere manier welkom heten op één van de mooiste dagen uit jullie leven? Dan is een trouwbord wellicht wat je nodig hebt. Op zo’n bord kun je jullie namen en jullie trouwdatum zetten en daarnaast kun je er ook nog een leuke spreuk aan toevoegen. Je kunt zo’n trouwbord geheel naar wens samenstellen. Echter is het wel belangrijk dat je op zoek gaat naar het juiste bord. Misschien verblijven jullie tijdens jullie trouwdag wel op meerdere locaties en is het handig dat je het bord gemakkelijk kunt verplaatsen. Voordat je een welkomstbord voor jullie bruiloft besteld, is het belangrijk dat je een bord kiest wat bij jullie persoonlijke wensen en behoeften past.

N

Gratis verzending

N

inc. alle materiaal

N

Betaal achteraf

N

Spoedlevering

N

100+ ontwerpen

N

Online aanpassen

Trouwbord Welkomstbord bruiloft

Gepersonaliseerd trouwbord

Wanneer je op onze website een banner samenstelt en bestelt, ben je verzekerd van een gepersonaliseerd trouwbord. Werkelijk alles is mogelijk. Zo kun je niet alleen kiezen uit verschillende afmetingen en verschillende stijlen, maar je kunt ook zelf afbeeldingen aan de banner toevoegen en zelfs een keuze maken uit verschillende lettertypen, lettergroottes en letterkleuren. Vergeet vanaf nu de ouderwetse houten trouwborden en ga snel aan de slag met het samenstellen van een banner.

Trouwbord Welkomstbord bruiloft
Trouwbord Welkomstbord bruiloft
Trouwbord Welkomstbord bruiloft
Trouwbord Welkomstbord bruiloft
Trouwbord Welkomstbord bruiloft
Trouwbord Welkomstbord bruiloft

Een Trouwbord is ook leuk voor later

Een trouwbord is niet alleen leuk voor nu, maar ook zeker voor later. Een huwelijksdag blijft immers één van de mooiste dagen uit je leven. Echter kan zo’n bord behoorlijk veel plaats innemen waardoor hij meestal toch een keer naar de milieustraat wordt gebracht. Dit is natuurlijk zonde want zo’n bord is wel een tastbare herinnering aan deze mooie dag.

Gelukkig kun je een banner gewoon bewaren zonder dat je bang hoeft te zijn dat meteen heel de zolder vol ligt. Eigenlijk kun je dus wel stellen dat een banner het perfecte trouw bord is. Niet alleen voor nu, maar ook zeker voor later. Ga snel aan de slag met het ontwerpen van je eigen banner. Overigens kun je dit niet alleen doen voor een huwelijksdag, maar ook voor een babyshower, jubileum, bedrijfsfeest of andere feestelijke gelegenheid.

Trouwbord Welkomstbord bruiloft

De voordelen van een digitale trouw bord.

Een trouw bord is natuurlijk verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Kies je voor een houten welkomstbord, of kies je voor een krijtbord? Een spandoek kan ook nog een optie zijn. Maar heb je wel eens nagedacht over een banner? Een banner is namelijk een trouw bord wat je veel voordelen biedt. Zeker wanneer je deze voordelen afweegt tegen de voordelen van een houten welkomstbord.

Een banner kun je geheel naar wens samenstellen. Op onze website vind je standaard borden, maar wij bieden je ook de mogelijk de banner helemaal zelf samen te stellen. Je kunt dit heel eenvoudig doen met behulp van de tool op onze website. En wanneer je er niet helemaal aan uitkomt staat ons ontwerpteam graag voor je klaar om je hierbij te ondersteunen.

Ook is een banner heel gemakkelijk mee te nemen. Je kunt zo’n banner namelijk helemaal oprollen en vervolgens vervoeren in de bijgeleverde beschermhoes. De grootte van je auto maakt hierbij niet uit want de banner zal wanneer hij opgerold is ongeveer het formaat van een wat grotere handtas hebben. Mochten jullie tijdens jullie trouwdag meerdere locaties bezoeken is zo’n banner echt een uitkomst. Binnen een paar seconden heb je het trouw bord neergezet of weer ingepakt.

Trouwbord als persoonlijke welkomstbord

Kies een trouwbord dat bij jullie past

Als aanstaand bruidspaar hebben jullie vast en zeker al nagedacht over de stijl die jullie tijdens jullie trouwdag willen creëren. Wil je een hele minimalistische bruiloft of kies je eerder voor een bruiloft in bohemian stijl? Ook kan het natuurlijk zijn dat jullie kiezen voor een landelijke stijl omdat jullie huwelijksvoltrekking plaats gaat vinden in een gerestylde boerenschuur. Het is belangrijk dat jullie een trouwbord kiezen dat bij jullie past. Overigens geldt dit niet alleen voor de stijl die jullie tijdens jullie trouwdag willen creëren, maar ook voor jullie als persoon.

Het trouwbord is het eerste wat de bruiloftsgasten zien wanneer zij aankomen op jullie trouwlocatie. Met dit bord maak je dus meteen een statement. Je laat hiermee namelijk de stijl, sfeer en toon van jullie trouwdag zien. Wanneer je kiest voor een bord met een bepaald thema laat je meteen iets van jullie zelf zien.

Houd bij het uitzoeken van een trouw bord altijd rekening met deze zaken. Het is belangrijk dat het welkomstbord goed zichtbaar is, maar het is minstens zo belangrijk dat het bord ook daadwerkelijk kan blijven staan wanneer je hem ergens weg wilt zetten.

100% tevredenheidsgarantie

Tevreden klanten van Trouwbanners

Trouwbord als persoonlijke welkomstbord
Trouwbord als persoonlijke welkomstbord
Trouwbord als persoonlijke welkomstbord