• Gratis verzending in Nederland & Belgie            • Levertijd 2 dagen             • Alle materiaal inbegrepen            •❤ Levenslange herinnering            • Bereikbaar via Whatsapp              • Binnen 2 minuten besteld.

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Trouwen in een Andere Stijl: Kies De Jongste Trends

Trouwen in een andere stijl? Kies de jongste trends. Kies Je Huwelijkskleuren Het kiezen van de juiste kleuren voor je huwelijk is de eerste stap om je dag uniek te maken. Kies een kleurthema dat bij je aansluit en voeg een paar complimenterende tinten toe om het geheel af te maken. Kies dus lichtere en […]Lees meer

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

Trouwen in een Andere Stijl: Kies De Jongste Trends

Trouwen in een andere stijl? Kies de jongste trends.

Kies Je Huwelijkskleuren

Het kiezen van de juiste kleuren voor je huwelijk is de eerste stap om je dag uniek te maken. Kies een kleurthema dat bij je aansluit en voeg een paar complimenterende tinten toe om het geheel af te maken. Kies dus lichtere en donkere tinten die bij elkaar passen. Denk ook aan een mooi accentkleur. Denk hierbij aan details zoals taartlagen, eetwaren, bloemen, stoelen en kledingkeuze.

Kies Je Stijl

Kies de stijl die je wilt laten zien op je grote dag. Houd het eenvoudig en kies een paar basisstijlen waarmee je de ruimte kan invullen. Vermijd het gebruik van zoveel verschillende stijlen dat het als overweldigend wordt ervaren. Kies een stijl die past bij jou en je partner, en voeg er een eigen persoonlijk tintje aan toe.

Kies Je Bloemen

Bloemen kunnen kleur en emotie toe te voegen aan een bruiloft, dus kies zorgvuldig. Houd het simpel en kies een paar bloemen die je persoonlijkheid en stijl tonen. Kies bloemen die bij je huwelijkskleuren passen. Vergeet ook niet de bloemen voor op de taart, het bruidsboeket, de tafellampjes en voor de decoratie.

Kies Je Locatie

Zorg ervoor dat je locatie past bij je stijl. Kies een locatie met veel natuurlijke schoonheid om het plaatje compleet te maken. Denk aan een mooie tuin, een landgoed, een kasteel… Zoek een locatie die opvalt en iets bijzonders toevoegt aan je speciale dag.

Kies Je Uitnodigingen

Maak uitnodigingen die bij je stijl passen, en die alle belangrijke info bevatten die je gasten willen weten voordat ze komen. Kies bijvoorbeeld voor uitnodigingen met de huwelijkskleuren, bloemen of mooie illustraties.

Kies De Meest Creatieve Kunstenaars

De laatste stap in het bereiken van je stijloverslag is het aannemen van een creatieve kunstenaar om je droom uit te voeren. Kies een kunstenaar die je stijl begrijpt en waarmee je een sfeer kunt creëren die echt speciaal is. Vertrouw op hun vaardigheden om je ideeën werkelijkheid te laten worden.

Kies De Perfecte Gasten

Zorg ervoor dat je gasten erbij dragen aan de sfeer die je wilt creëren op je huwelijksdag. Kies mensen die je liefhebt en die bijdragen aan je grote dag. Ga voor een diversiteit aan gasten en kies voor een mix van oude vriendschappen en nieuwe contacten.

Kies De Juiste Mooie Accessoires

Accessoires maken deel uit van je stijl, en helpen je helemaal bij het opmaakten van de locatie. Denk aan prachtig gedecoreerde stoelen, een unieke taarttopper, mooie linten en andere versieringen.

Kies Een Praktische Trouw Outfit

De juiste outfit kan een bruiloft compleet maken. Kies voor een stijlvolle look met kleding die je vrij voelt. Denk aan kleur en stijl die bij je kleurenschema en stijl passen. Vergeet ook de schoenen en accessoires niet.

Kies Voor Een Verrassend Huwelijksfeest

Verras je gasten met een uniek feest dat past bij je stijl. Kies voor unieke muziekacts, verrassende catering, leuke spelletjes, originele locaties. Of trakteer je gasten op een magische avond vol muziek en dans tot de ochtendstond.

Kies Specifieke Details Voor De Locatie

Kies accessoires die het feest compleet maken, zoals geborduurde servetten, kristallen glazen, bloemstukken, versierde muren en meer. Houd de details klein en kies detail die je dag uniek maken.

Kies Voor Unieke Trouwcadeaus

Stel unieke cadeaus samen voor je gasten. Kies cadeaus waarmee je gasten kunnen genieten nadat ze je trouwdag mee hebben gemaakt. Kies voor iets duurzaams dat veel emotie uitdrukt, zoals een kunstwerk, een kaart met je geliefde locatie of unieke souvenirs. Dit zijn enkele leuke manieren om je gasten te bedanken voor hun aanwezigheid.

Trouwen in een Andere Stijl: Kies De Jongste Trends
Trouwen in een Andere Stijl: Kies De Jongste Trends

Bekijk alle welkomstborden →

Trouwen in een Andere Stijl: Kies De Jongste Trends