• Gratis verzending in Nederland & Belgie            • Levertijd 2 dagen             • Alle materiaal inbegrepen            •❤ Levenslange herinnering            • Bereikbaar via Whatsapp              • Binnen 2 minuten besteld.

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Unieke Locaties voor Uw Bruiloft

Ze zijn prachtig om te zien en laten uw bruiloft tot leven komen! U kunt kiezen uit verschillende schitterende spandoeken. Van klassiek strak ontwerp tot een retro-stijl, u kunt alles vinden wat u maar wenst. Maar welke locatie is geschikt voor uw speciale dag? Kasteel of Huis Van kasteel tot historisch huis, van landhuizen met […]Lees meer

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

Unieke Locaties voor Uw Bruiloft

Ze zijn prachtig om te zien en laten uw bruiloft tot leven komen! U kunt kiezen uit verschillende schitterende spandoeken. Van klassiek strak ontwerp tot een retro-stijl, u kunt alles vinden wat u maar wenst. Maar welke locatie is geschikt voor uw speciale dag?

Kasteel of Huis

Van kasteel tot historisch huis, van landhuizen met prachtige tuinen tot kleine schatten die alleen bekend zijn bij lokale bewoners ” er zijn tal van locaties waar uw bruiloft plaats kan vinden. Wist je dat er tegenwoordig bestemmingen zijn die exclusief beschikbaar zijn voor bruiloften?Je kunt je bruiloft bouwen in een verborgen vallei van een buitenkant of in het herenhuis met zichtlijnen tot in de horizon. Organiseer het in een oud herenhuis midden in het bos, of houd je trouwerij in een mooi bouwwerk uit Romantische Tijd.

Strand of bos

Groeimomenten zoals bruiloften aan zee zijn zo bijzonder. De lucht, de zon, de zee, het kabbelende water… wat is er rustgevender? Probeer een eersteklas strand omringd door glinsterende waterpartijen of alleen een stukje intiem strand als trouwlocatie te vinden. Of kom thuis in een bos, waar de geur van liefde en schoonheid spreekt. Kies je voor een bos vol kleurrijke bloemen en rode herfstbladeren? Hoe je het ook wendt of keert, op een Strand of bos zal je bruiloft een prachtig landschap hebben om nog lang aan terug te denken.

Landelijk Landhuis of Stallen

Bruiloften op een landhuis staan ​​vaak bovenaan de verlanglijst van veel bruidsparen. Je kunt je droombruiloft plannen in een landelijk landhuis of een stal met frisse lucht, waar de geur van gras en bloemen omringt. Er zijn stijlvolle landhuizen met tuinen omringd door natuurlijke schoonheid. Of probeer een rustiek landhuis, compleet met glinsterende klokken, bloemenbogen en de vrijheid van buiten. Hoe je ook kiest, eender wat je kiest, je kunt zeker zijn dat het mooi wordt.

Vliegtuig of Paardenstal

Stel je voor dat u uw trouwerij viert in een vliegtuig, waar het lawaai van het luchtraam de lucht opwarmt terwijl je je voortbeweegt door de luchtstroom. Of stel je voor dat je de innerlijke cowboy in je naar boven haalt terwijl je je bruiloft bouwt in een stoere paardenstal? Of misschien is een verbeterde baai de perfecte locatie om deze speciale dag te vieren. In elk geval, wat je ook kiest je kunt er zeker van zijn dat het een magische ervaring zal worden.

Kerk of Bibliotheek

Voor diegenen die een klassieke of traditionele bruiloft willen, is een kerk of bibliotheek de perfecte locatie voor deze speciale dag. Creëer een magische wereld van mooie stoffen, glinsterende kristallen en gloeiende wierook. Kies voor hoge, romantische plafonds, kathedraal ramen en prachtige, bewerkte balken. De kerk of bibliotheek biedt u een rustige, klassieke omgeving om uw liefdesverklaring uit te spreken.

Spa of Boerderij

Een andere geweldige locatie om je bruiloft te bouwen is een spa of een boerderij. In een spa komt luxe en ontspanning samen. Als je kiest voor een spa voor je bruiloft kun je je verwachten aan de comfortabele meubels, ruimtes met verwarmde marmeren vloeren en een prachtig uitgestrekt uitzicht. Als je een boerderij kiest voor je bruiloft, kun je verwachten dat je wordt omringd door bloeiende velden, rustgevende beekjes en de geur van vers hooi. Kies uit verschillende thema’s, van rustiek tot tropisch, en creëer de bruiloft van je dromen!

Haciënda of Motel

Stel je voor dat je je bruiloft viert in een grand haciënda, waar je door een prachtig landschap, een sfeervolle fontein en weelderige tuinen kunt wandelen. Of wat dacht je van een rustig motel, waar u eenvoudige doch smaakvolle gerechten kunt genieten als u dat wenst? Of wat dacht je van een bruiloft georganiseerd op een schitterende boerderij, waar het vrij is om te ontspannen en alle dansmoves te laten zien? Ze zijn allemaal ongelooflijke locaties die je bruiloft onvergetelijk zullen maken.

Chique Hotel of Jachthaven

Misschien vind je het leuk om je bruiloft te organiseren in een luxe chique hotel of misschien zelfs bij een jachthaven. Een hotel biedt je een volledige servicebeleving, van luxueuze gastenverblijven tot awesome sound systems en heerlijke maaltijden. Of wat dacht je van een bruiloft in een jachthaven? Waar een onvergetelijk landschap achter elke hoek ligt. Je kunt over het water varen, met de wind in je haren, waarbij elke boot een prachtig uitzicht biedt. Of waarom je niet uitdagen en een leuke outdooractiviteit organiseren?

De perfecte locatie kiezen voor uw bruiloft is een van de belangrijkste stappen in het plannen van uw speciale dag. Of je nu kiest voor een stralende kerk, een magisch landhuis, een romantisch strand, een chic hotel of een jachthaven – hoe je het ook wendt of keert, het kan je dag perfect maken. Dus, welke locatie wens je te kiezen?

Unieke Locaties voor Uw Bruiloft
Unieke Locaties voor Uw Bruiloft

Bekijk alle welkomstborden →

Unieke Locaties voor Uw Bruiloft