• Gratis verzending in Nederland & Belgie            • Levertijd 2 dagen             • Alle materiaal inbegrepen            •❤ Levenslange herinnering            • Bereikbaar via Whatsapp              • Binnen 2 minuten besteld.

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Van eenvoudig tot Uiterst Luxueus: 10 Manieren om je Bruiloft Uniek te maken

Om je bruiloft onvergetelijk te maken, moet je creatief zijn. Van eenvoudig en betaalbaar tot uiterst luxueus, hier zijn 10 manieren om je bruiloft uniek en origineel te maken en een geheugenmakende dag te creëren. Persoonlijke toets 1. Maak er iets persoonlijks van. Bied een glimp in je levensverhaal. Kies zorgvuldig je entourage; kies leden […]Lees meer

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

Van eenvoudig tot Uiterst Luxueus: 10 Manieren om je Bruiloft Uniek te maken

Om je bruiloft onvergetelijk te maken, moet je creatief zijn. Van eenvoudig en betaalbaar tot uiterst luxueus, hier zijn 10 manieren om je bruiloft uniek en origineel te maken en een geheugenmakende dag te creëren.

Persoonlijke toets

1. Maak er iets persoonlijks van. Bied een glimp in je levensverhaal. Kies zorgvuldig je entourage; kies leden uit je familie die je laboratoriumverhaal vertellen met behulp van fotos, verhalen en geruchten. Laat je familie en vrienden persoonlijke verhalen en herinneringen delen.

2. Laat je koppelstaal ook horen. Werk met taal in je trouwdag; lach, kronkel, hijs de boel op. Speel verhalen over jouw liefdesverhaal af. Laat je idioom ook horen en kies voor decorstukken die een verhaal vertellen over jouw verhaal.

3. Kies van te voren de smaken van je bruiloft. Kies voor een lokale smaak voor je aperitief; Breng streekproducten in en bied je gasten streekgerechten die een verhaal vertellen van jouw liefde voor de streek. Dit zal voor een unieke en heerlijke ervaring zorgen.

4. Laat een lokale topchef in de keuken koken. Er is niets lekkerders dan lokale gerechten bereid door een speciaal culinair avontuur. Laat je gasten midden in de avond genieten van culinaire specialiteiten, bereid door een gerenommeerde chef die de gasten verrast met locaal voedsel dat neigt naar de perfectie.

5. Kies een benoemingskaart. Maak een kaart om elke tafel een thema te geven en geef het de gasten een directe benoeming van de tafel. Het is een leuke manier om je gasten wat meer interactiviteit te geven op de bruiloft.

Het Perfecte Podium

1. Kies voor een perfecte locatie voor je bruiloft. Een locatie met veel licht, geweldig uitzicht of illustere uitstraling. Er zijn veel bruiloft locaties in Nederland die fantastisch uitstralen. Kies een locatie die iets boven de rest uitsteekt en een voorteken is voor een one-of-a-kind bruiloft.

2. Zoek naar echte leeuwen. Kies voor een uniek entertainmentprogramma. Denk aan typische suskes show, magische circustrucs, jongleren, acrobatische dansers, vuurshow of van alles wat. Het entertainment kan aanleiding geven aan veel gesprekken onder de gasten en een hoogwaardig niveau toevoegen.

3. Voeg een heerlijke sfeer toe. Kies een bijzondere muziekstijl en laat een professionele DJ of live artiest / band mede bepalen hoe de sfeer eruit zal zien. Maak de avond magisch met de juiste stijl van muziek en laat je gasten het meeste uit de avond halen.

4. Plan interactieve activiteiten. Geef je gasten iets nieuws om naar uit te kijken. Vergader tal van interessante, leuke, unieke, verrassende en interactieve activiteiten. Neem bijvoorbeeld een fotostation met vintage Props, een hashtaggalerie, een mueslifontein en interactieve spellen.

5. Uitgebreide food trucks. Organiseer een streetfoodparty en laat foodtrucks ervoor zorgen dat je gasten genieten van lokale, delicatessen uit verschillende landen. De foodtrucks bieden je gasten iets totaal anders en vooral, heerlijk eten.

Mode & Stijl

1. Kies voor een unieke locatie voor je ideale outfit. Kies locaties speciaal uitgekozen voor bijzondere momenten. Denk aan een speciaal atelier, een prachtig kasteel of gewoon een bijzondere locatie die past bij de stijl van je bruiloft.

2. Vraag een expert om je look samen te stellen. Kies voor een specialist/styliste die je look compleet maakt volgens jouw budget. Laat je inspireren door de vele stijlen, kleuren en materialen voor jouw bruiloft.

3. Kies kleding die je persoonlijkheid weergeeft. Kies kledingstukken die je identiteit uitstralen. Voeg accessoires toe voor je persoonlijke mode-style. Match de kleuren van je kleding met je kostuum of jurk en laat je trouwkleding afstemmen op jouw persoonlijkheid.

4. Maak een statement met heren-outfits. Kies voor een modern kostuum of een stijlvolle smoking. De heren mogen zelfs chique polo’s dragen of lichtere stoffen kiezen. Laat je kleding stralen op je trouwdag.

5. Kies voor plaatselijke kleding. Kies voor plaatselijke kledingstukken om je gasten aan de bruiloft mee te nemen. Laat je gasten trendy accessoires zoals stropdassen, slagroom, rozetten, hoeden en tassen achterlaten om hun look af te maken.

Activiteiten

1. Kies de juiste activiteiten voor je specifieke behoeften. Kies voor een liefdesfeest – romantische picknicks, kajakken, korte boeken of binnenlandse tuinfeesten. Je kunt niets bedenken, misschien moet je eens rondkijken of met iemand praten om te ontdekken wat je het leukst vindt.

2. Laat persoonlijke kaarten maken. Laat gasten persoonlijke kaarten maken voor het bruidspaar waarin ze hun liefde en gereedschap voor het koppel uiten. Deze kaarten worden altijd in herinnering behouden en bewaard.

3. Zorg voor een liefdesboom. Kies voor een liefdesboom waarop iedereen een berichtje kan schrijven voor het bruidspaar. Een liefdesboom is een leuke, originele manier om al je liefdesbrieven te delen met familie en vrienden.

4. Zet rustmomenten op de agenda. Keuze voor rustpauzes waarin gasten zich kunnen terugtrekken. Kies voor meditaties en gebeden die de avond die sprankeling toevoegt met de juiste stellen tijd.

5. Kies voor een geluksspel. Zorg voor een uniek geluksspel, zoals een roulette, kun je een mooie prijs voor het gelukkigste koppel in het spel voorzien. De bofkont zal de avond tot een mooiere herinnering maken.

Photoshoot

1. Kies voor een prachtige fotografie. Kies voor een professionele fotograaf die ramen in het avontuur kan bieden. Laat hem leuke foto’s maken met verschillende outfitwissel en verwisselbaar decor.

2. Kies een filmteam. Video’s vervangen de foto’s van tegenwoordig. Kies een professioneel team voor je video’s zodat je voor altijd de mooiste herinneringen kunt vastleggen.

3. Kies je hashtag. Bedenk een creatieve hashtag die jouw liefdesverhaal vastlegt. Verrijk je bruiloft met kiekjes die gedeeld worden via social media met je hashtag.

4. Maak de photobooth awesome. Kies voor een creatieve photobooth met vintage props. Genen je gasten veel plezier met de foto’s en creatieve poses.

5. Kies voor een prachtige photoshoot. Kies voor lokale studio’s voor een kenmerkende bruidsfoto-shoot. Laat de fotograaf het verhaal van jouw liefde vastleggen volgens je wensen.

Van eenvoudig tot Uiterst Luxueus: 10 Manieren om je Bruiloft Uniek te maken
Van eenvoudig tot Uiterst Luxueus: 10 Manieren om je Bruiloft Uniek te maken

Bekijk alle welkomstborden →

Van eenvoudig tot Uiterst Luxueus: 10 Manieren om je Bruiloft Uniek te maken