• Gratis verzending in Nederland & Belgie            • Levertijd 2 dagen             • Alle materiaal inbegrepen            •❤ Levenslange herinnering            • Bereikbaar via Whatsapp              • Binnen 2 minuten besteld.

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Trouwbanners zakelijk

Als Trouwbanners zakelijk klant heb je interessante voordelen. Zo krijg je hoge kortingen. Je kunt telefonisch bestellingen doorgeven voor een snelle en persoonlijke service. Tot slot kun je de bestellingen anoniem laten verzenden. Bij een anonieme verzending staat niet op het pakket dat het afkomstig is van Trouwbanners. Ideaal als je als weddingplanner de verrassing nog even wilt bewaren.

Als weddingplanner, cateraar of zalencentrum wil je het bruidspaar graag een onvergetelijke dag bezorgen. Je organiseert een fantastisch feest voor alle gasten en hier hoort natuurlijk een prachtige decoratie bij.

Een van de manieren waarop je de gasten én het bruidspaar kunt verrassen is met een mooie trouwbanner. Met een trouwbanner heet je de gasten welkom op de trouwlocatie met een persoonlijke boodschap. De trouwbanner is ook een populaire plaats voor de bruiloftsgasten om foto’s te maken.

Als Trouwbanners Zakelijk klant kun je kiezen uit een van de tientallen verschillende ontwerpen voor trouwbanners in thema’s als chique, traditioneel of modern. Je kunt ook eigen trouwbanners ontwerpen via Trouwbanners Zakelijk. Zo kun je bijvoorbeeld een logo van jouw bedrijf aanbrengen of een extra aanwijzing voor de gasten, zoals informatie over in welke zaal de plechtigheid plaatsvindt. Wij drukken iedere trouwbanner op maat en bezorgen deze binnen vijf tot zeven werkdagen op een locatie naar keuze.

trouwdecoratie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen. 

Dienst

14 + 2 =