Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Zelf Bruiloft Borden Maken: 7 Goedkope DIY Ideeën

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

Goedkope DIY Ideëen

Organiseren van je bruiloft kan duur zijn, maar je kunt creatief zijn en geld besparen door zelf bruiloft borden te maken. Er zijn veel goedkope DIY ideeën die u kunnen helpen uw bruiloft meer gepersonaliseerd en betaalbaar te maken. Deze ideeën zijn eenvoudig te maken, ook als u geen kunstenaar bent. Een van de beste manieren om te besparen met de bruiloft is om een Rollup banner te maken. Een roll up banner geeft de bruidspaar een goedkoop, persoonlijker en veelzijdig bord om hun trouwdag te vieren.

Stap 1: Beslis Welk Bord je Gaat Gebruiken

De eerste stap bij het maken van een bruiloftsbord is het kiezen van de juiste Rollup banner. Er zijn verschillende maten, stijlen en soorten roll up banners. U kunt kiezen uit een wit of een kleurrijk roll up banner afhankelijk van het thema van de bruiloft. U kunt ook verschillende soorten roll up banners gebruiken, zoals voorgestructureerde banners en aangepaste banners.

Stap 2: Kies een Ontwerp

Na het kiezen van uw roll up banner, kies je het ontwerp van je bruiloftsbord. U kunt uw eigen ontwerp maken met behulp van een fotobewerkingsprogramma of u kunt een gratis ontwerp downloaden van het internet. Maak het ontwerp zo gepersonaliseerd mogelijk. Voeg een foto toe van het bruidspaar of een andere speciale herinnering van hun trouwdag. Voeg ook andere mooie elementen toe, zoals bloemen, vlinders of hartjes.

Stap 3: Druk het Ongewenste Bord Af

Voordat je het bord afdrukt, zorg dat je de afmetingen, kleur en kwaliteit van het papier hebt geselecteerd. U kunt een Rollup banner-printer gebruiken om het bord af te drukken, of u kunt een professionele drukker gebruiken.

Stap 4: Monteer het Bruiloftsbord

Nadat je het bord hebt afgedrukt, kun je het monteren. Voordat je begint, probeer de tuinhaken en de haakjes goed te positioneren om te voorkomen dat het bord van het plafond losraakt als het is opgehangen. Als u geen schroeven heeft, kunt u commandotape gebruiken om het op te hangen. Zorg ervoor dat alle lijnen recht zijn als u het bord ophangt.

Stap 5: Decoreer het Bruiloftsbord

Je kunt het bruiloftsbord decoreren met bloemen of andere accessoires. Als je geen bloemen kunt vinden, kun je kopieën van gedroogde bloemen of kunstmatige bloemen gebruiken. U kunt ook kostuumjuwelen gebruiken om het bord te verfraaien.

Stap 6: Hang het Bruiloftsbord

U kunt het bruiloftsbord aan het plafond hangen of aan een wand. Zorg ervoor dat de haken goed zijn bevestigd voordat u het bord ophangt. Zorg ook dat het bord stevig is bevestigd met schroeven zodat het niet losraakt. Controleer ook of het bord waterdicht is.

Stap 7: Geniet van het Verjaardagsfeest

Heb je al deze stappen gemaakt? Je bent klaar om te genieten van je feest. Voeg wat licht toe en laat iedereen genieten van de mooie sfeer. Laat de gasten selfies maken met het roll up banner als achtergrond. Geniet van je eigen unieke bruiloftbord.

Extra Ideëen voor Bruiloft Borden

Het maken van bruiloft borden is vaak een leuke ervaring. Je kunt kiezen uit veel verschillende ideeën om het bord uniek te maken.

1. PlakGips en Fotokaders

Je kunt gipsplaten en fotolijsten gebruiken om je bruiloftsbord te decoreren. Als je de juiste bruiloftthema’s kiest, is het mogelijk om je bord op te vrolijken met gipsplaten en fotolijsten. Je kunt bijvoorbeeld een bord maken dat zo’n speciaal moment in het leven van het bruidspaar accentueert.

2. Lichtinstallatie

Je kunt wat verlichting toevoegen aan je bruiloftsbord. Je kunt lichtgevende letters toevoegen aan je bord en zo een speciale sfeer creëren op je trouwdag. Een andere optie is het gebruik van lichtgevende ballonnen of lichteffecten.

3. Decoratieve Ballonnen

Als je op zoek bent naar een betaalbare manier om je bruiloftsbord te versieren, kun je overwegen om decoratieve ballonnen te gebruiken. Je kunt decoratieve ballonnen gebruiken om een eenvoudig bord te decoreren of ze kunnen worden gebruikt om een complex ontwerp te maken. Je kunt verschillende kleuren en stijlen kiezen die het beste bij het thema van je bruiloft passen.

4. Stoffen Letters

Stoffen letters kunnen een interessante toevoeging aan je bruiloftsbord zijn. Je kunt ook letters of logo’s gebruiken om aan te geven wat het thema van de bruiloft is, of je kunt de datum toevoegen voor het jaar dat je trouwt.

5. Custom Word Art

Je kunt custom word art toevoegen aan je bord om je verhaal te vertellen. Je kunt een liefdevol of grappig geschenk maken voor het bruidspaar. Je kunt ook een mooie gedicht maken voor het bruidspaar of gewoon een unieke quote of gezegde.

Zelf Bruiloft Borden Maken: 7 Goedkope DIY Ideeën
Zelf Bruiloft Borden Maken: 7 Goedkope DIY Ideeën
Zelf Bruiloft Borden Maken: 7 Goedkope DIY Ideeën

Bekijk alle welkomstborden →

Zelf Bruiloft Borden Maken: 7 Goedkope DIY Ideeën